• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۶۷۸۸
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

معاون راهبردی، توسعه مدیریت و منابع سازمان ثبت اسناد کشور منصوب شد

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دکتر محمدحسن سرابیان را به عنوان معاون راهبردی، توسعه مدیریت و منابع سازمان ثبت اسناد و املاک کشور منصوب کرد.

معاون راهبردی، توسعه مدیریت و منابع سازمان ثبت اسناد کشور منصوب شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر حسن بابایی معاون رئیس قوه قضائیه و رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در آیین تکریم و معارفه معاون راهبردی، توسعه مدیریت و منابع سازمان که با حضور جناب آقای دکتر فتاحی قائم مقام و مدیر کل حفاظت و اطلاعات سازمان، معاونان و مدیران کل برگزار شد از زحمات و اقدامات ارزشمند علی هادی معاون پیشین راهبردی، توسعه مدیریت و منابع سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تقدیر و دکتر محمدحسن سرابیان را به عنوان معاون جدید راهبردی، توسعه مدیریت و منابع سازمان منصوب کرد.

وی در این مراسم با بیان اینکه سعی بر آن است که هوشمندسازی تمام فرآیند‌های ثبتی و تحقق اهداف سند تحول و تعالی سازمان با شتاب فزون تری پیش رود گفت: ارتقای رفاه کارکنان، اتمام پروژه‌های نیمه تمام، افزایش اعتبارات سازمان، بهره گیری از ظرفیت سایر دستگاه‌ها، افزایش دانش کارکنان و شناسایی نخبگان از جمله اهدافی است که امید است دکتر سرابیان از ابتدای انتصاب در اولویت کاری خود قرار دهد.

معاون رئیس قوه قضائیه اظهار کرد: با زحمات کارکنان ثبت اسناد و املاک در سراسر کشور بیش از یک میلیون پرونده اجرایی مختومه گردیده است که این امر در کاهش اطاله دادرسی نقش به سزایی دارد و این سازمان با اتمام کاداستر اراضی ملی در سال ۱۴۰۰، اتمام کاداستر اراضی کشاورزی و شهری را در دستور کار خود قرار داده است.

در ادامه دکتر محمدحسن سرابیان معاون راهبردی، توسعه مدیریت و منابع سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ضمن تشریح سیاست‌ها و راهبرد‌های آتی خود بر اصل شایسته سالاری تاکید کرد و ارتقای وضعیت رفاهی و معیشتی، افزایش انگیزه و ایجاد پویایی و نشاط در سازمان با فراهم سازی امکانات تفریحی و رفاهی برای کارکنان، اعطای تسهیلات به بازنشستگان، ساماندهی و تعیین تکلیف اموال سازمان، تحول در نظام ارزیابی عملکرد و ارتقای شغلی را از سیاست‌ها و برنامه‌های خود عنوان کرد.

علی هادی نیز در ادامه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ۳۰ ماهه خدمت خود در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اهمیت اجرای قانون جامع حدنگار (کاداستر) کشور تصریح کرد: طی چند سال اخیر قریب یکصد و ده میلیون سند کاداستری صادر گردیده است که در ۴۰ سال گذشته بی سابقه بوده است.

وی با بیان کمبود نیروی انسانی افزود: طی ۳۰ماه گذشته، حدود دو هزار نیروی انسانی با اخذ مجوز از سازمان اداری و استخدامی کشور جذب سازمان گردیده است.

در پایان مراسم رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور پس از تقدیر از عملکرد هادی و آرزوی موفقیت برای ایشان در سمت جدید، دکتر محمدحسن سرابیان را به عنوان معاون راهبردی، توسعه مدیریت و منابع سازمان ثبت اسناد و املاک کشور منصوب کرد.

گفتنی است، دکتر سرابیان پیش از این معاون مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه بوده و در سازمان تعزیرات حکومتی سوابقی، چون معاون حقوقی و امور مجلس، مدیر کل بازرسی و ارزیابی عملکرد، مدیر کل نظارت و هماهنگی، مدیر کل روابط عمومی و سخنگو، مدیر کل پشتیبانی و رفاه، سرپرست اداره کل امور مالی، مستشار شعب تجدید نظر عالی و قاچاق کالا و ارز را در کارنامه کاری خود داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)