• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۶۹۰۵
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۸
یزد » سیاسی

روند کند جابجایی مدیران مرتبط با وزارتخانه‌ها است

استاندار یزد: کندی سرعت تغییرات و جابجایی برخی از مدیران نباید پای عدم پیگیری استان و تعلل مسئولان استانی نوشته شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مهران فاطمی در نشست با فعالان دانشجویی استان، با استقبال از روحیه مطالبه گری و پرسشگری دانشجویان گفت: یکی از خواسته‌های ما از جامعه دانشجویی استان بیان مسائل به صورت صریح، شفاف و با شور و نشاط دانشجویی است.روند کند جابجایی مدیران مرتبط با وزارتخانه‌ها است


وی ضمن ابراز خرسندی نسبت به بازگشایی دانشگاه‌ها افزود: دانشگاه‌ها بدون حضور دانشجویان و فعالیت‌های سیاسی، دانشجویی و علمی یک اداره است و یکی از دغدغه‌های بنده از زمان شیوع کرونا کاهش روحیه مشارکت دانشجویی در فعالیت‌ها بود.


استاندار یزد با تاکید بر اینکه دانشگاه باید سیاسی باشد، اظهار داشت: روسای دانشگاه‌ها موظف به فراهم سازی بستر‌های پویایی بُعد سیاسی دانشگاه‌ها و انجام فعالیت‌های دانشجویی در تشکل ها، نشریات، کانون‌ها و انجمن‌ها هستند چرا که اهمیت این موضوعات از آموزش و پژوهش در دانشگاه کمتر نیست.


فاطمی از ارزیابی عملکرد رؤسای دانشگاه بر اساس اهتمام آن‌ها در امر مساعد سازی شرایط انجام فعالیت‌های سیاسی و دانشجویی خبر داد و تصریح کرد: مسائل دانشجویی به هیچ عنوان نباید در زمره مسائل دسته دوم قرار گیرند و در حمایت‌ها و توزیع اعتبارات داخل دانشگاه باید به این بخش نیز همچون سایر بخش‌ها توجه شود.


وی در پاسخ به سوال مطرح شده درخصوص رویکرد استان در امر جوانسازی مدیریتی گفت: یزد جزء استان‌های پیشتاز کشور در انجام تغییرات مدیریتی با رویکرد بکارگیری نیرو‌های جوان مبتنی بر نگاه کارشناسی بوده و میانگین سنی مدیران استان زیر ۴۵ سال و اکثریت آن‌ها بین ۳۰ تا ۴۰ سال است.


فاطمی با اشاره به اینکه کندی سرعت تغییرات و جابجایی برخی از مدیران نباید پای عدم پیگیری استان و تعلل مسئولان استانی در این امر، نوشته شود، خاطرنشان کرد: تمام این جابجایی‌ها در حیطه اختیار استان‌ها نیست و تغییراتی که در دست استان بوده انجام شده، برخی از تغییرات در وزارتخانه‌ها رقم می‌خورد.


استاندار یزد در خصوص فرآیند جذب نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان ساخت: قطعا سازوکار جذب نومعلمان در این دولت متفاوت خواهد بود و گزینش افراد بر مبنای توانمندی‌ها و شایستگی‌های افراد در امر معلمی انجام خواهد شد.


فاطمی به دغدغه‌های مطرح شده پیرامون صیانت از محیط زیست استان اشاره و خاطرنشان کرد: در فهرست بلند نظام مسائل استان «فرهنگ» و «محیط زیست» امام جماعتی می‌کنند. ممنوعیت استقرار صنایع آلاینده جدید در محور عقدا _ مهریز یکی از اقدامات در همین راستا است.


وی همچنین به تبیین اهمیت حوزه اقتصاد دانش بنیان و نگاه ویژه استان به این حوزه پرداخت و گفت: خوشبختانه با توجه به گفتمان سازی‌های انجام شده در استان پیرامون اقتصاد دانش بنیان و مزیت‌های حرکت استان در این وادی، یزد جلوتر از بسیاری از استان‌های کشور است.


استاندار با بیان اینکه در سال گذشته اقدامات و برنامه ریزی‌های خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان انجام شد، افزود: یکی از محور‌های دهگانه برنامه تحولی استان که ماحصل چندین ماه تلاش افراد صاحب نظر و مجموعه‌های اداری استان در سال گذشته است؛ همین موضوع اقتصاد دانش بنیان است که موید نگاه ویژه استان به این حوزه است.


وی در پاسخ به سوالی درباره صنعت نساجی تصریح کرد: این صنعت، صنعتی هویتی، پاک، اشتغال زا بوده و جزء یکی از ده محور برنامه تحولی استان است و مسائل مرتبط با آن با جدیت دنبال می‌شود.


فاطمی به عزم جدی استان جهت کاهش نرخ بیکاری استان اشاره کرد و ادامه داد: برنامه اشتغال استان در سال جاری ایجاد ۱۸ هزار فرصت شغلی با اولویت اشتغالزایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و بانوان است.


وی با تأکید بر پیگیری جدی انتقال حساب بانکی معادن به استان بیان داشت: در صورت استنکاف معادن از انتقال منابع، علاوه بر عدم تمدید پروانه فعالیت آن ها، خدماتی نظیر آب، برق و گاز این مجموعه‌ها را قطع می‌کنیم.


استاندار با بیان اینکه شانی جز برقراری عدالت نداریم، گفت: در صورتی که سیاست ها، برنامه‌ها و روح حاکم بر تصمیم گیری‌های ما عدالت محور نباشد، این برنامه‌ها هیچ ارزشی ندارد، بناراین اهتمام ویژه‌ای به تحقق این موضوع داشته و مباحث آن را به جد دنبال می‌کنم.


وی همچنین به موضوع مسئولیت اجتماعی اشاره و تصریح کرد: برای نخستین بار با حضور دستگاه‌های اجرای و نظارتی یک حساب مستقل برای تجمیع هزینه‌های این حوزه و هزینه کرد آن در بخش‌های مربوطه تشکیل شد که گزارش آن به صورت شفاف در اختیار عموم قرار می‌گیرد.


فاطمی ادامه داد: اپلیکیشنی برای ارزیابی عملکرد ادارات و کارمندان آن‌ها طراحی شده که شهروندان می‌توانند با نصب این اپلیکیشن به عنوان دیده بان‌های ما، تک تک کارمندان را ارزیابی و نتیجه را ارسال کنند تا به عنوان ملاک ارزیابی مدیران، کارمندان و کارشناسی قرار گیرد.


وی بیان اینکه فهرست اولویت‌های استان احصا شده است، افزود: در فاز اول برنامه تحولی استان ۱۰ محور مبتنی بر سند آمایش استان تدوین شده که مسائل مربوط به محور نوآوری و فناوری که مرتبط با دانشگاه است و مسئله گردشگری به عنوان دو موضوع اولویت دار به جد در حال پیگیری است.


استاندار درباره دانشگاه فرهنگیان تأکید کرد که ساختار سخت افزاری این دانشگاه در تراز استان یزد با ظرفیت‌های موجود در آن نیست، بنابراین این مسئله در حال پیگیری است.


وی با بیان اینکه تقابلی بین تشکل‌های دانشجویی و بسیج دانشجویی وجود ندارد، گفت: همه تشکل ها، انجمن‌ها و شورا‌های دانشگاه بسیجی هستند و افتخار همه ما نیز بسیجی بودن است چراکه همگی دل در گروی اسلام، قرآن، اهل بیت (ع)، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، قانون اساسی و منافع ملی این مملکت داریم.


وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه استان یزد رتبه سوم کشوری در بحث اقدام ملی مسکن را به خود اختصاص داده است، افزود: در استان یزد قریب به ۹۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند که تاکنون ۳۴ هزار نفر پالایش شده‌اند، با اینهمه اراضی مورد نیاز ساخت ۶۰ هزار واحد در قالب این طرح در نظر گرفته شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)