• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۷۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

شناسایی بیش از ۶۷ هزار تن کاغذ انبار شده در بنادر و گمرکات هرمزگان

رئیس کل دادگستری هرمزگان از شناسایی بیش از ۶۷ هزار تن کاغذ دپو شده در انبارها، بنادر و گمرکات این استان خبر داد.

شناسایی بیش از ۶۷ هزار تن کاغذ انبار شده در بنادر و گمرکات هرمزگانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مجتبی قهرمانی، بیان کرد: حدود ۸ روز پس از ورود دستگاه قضایی به موضوع تعیین تکلیف کاغذ‌های دپو شده در این استان، بیش از ۶۷ هزار تن کاغذ دپو شده در انبارها، بنادر وگمرکات شناسایی شده که در این خصوص، دستورات ویژه‌ای برای ترخیص محموله‌های کاغذ موجود در بنادر و توزیع کاغذ‌های دپو شده در انبار‌های بخش خصوصی صادر شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در ادامه افزود: از زمان ورود دستگاه قضایی استان هرمزگان به موضوع کاغذ‌های دپو شده، تیم‌های بازرسی از چهارده انبار بازدید کرده اند که برای ۳ محموله پرونده اخلال در نظام اقتصادی کشور و برای ۳ محموله دیگر نیز پرونده قاچاق کالا تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: با ورود دستگاه قضایی به این موضوع و در نتیجه دستورات صادر شده در این خصوص، طی چند روز گذشته حجم خروجی محموله‌های کاغذ از مبدأ استان هرمزگان به بیش از ۲ تا ۳ برابر افزایش یافته و هم اکنون روزانه بیش از ۲ تا ۳ هزار تن کاغذ از استان هرمزگان به سایر مناطق کشور در حال ارسال است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان تصریح کرد: تیم‌هایی متشکل از پلیس امنیت اقتصادی، تعزیرات حکومتی، صمت و نمایندگان دادستان، مأموریت بازرسی از ۱۴ انبار اطراف بندر شهید رجایی بندرعباس را بر عهده گرفته اند که تا امروز حدود ۲۷ هزار تن کاغذ دپو شده در این انبار‌ها را شناسایی کرده اند و در نتیجه بررسی هایشان مشخص شده که ۱۴ هزار تن از این کاغذ‌ها نیز در سامانه انبار‌ها ثبت نشده است.

وی گفت: در این رابطه سه پرونده با موضوع قاچاق ۲ هزار و ۴۰۰ تن کاغذ در سازمان تعزیرات حکومتی استان هرمزگان تشکیل شده است که بر اساس اسناد موجود، قیمت این کاغذ‌های قاچاق بالغ بر ۷ میلیارد و دویست میلیون تومان ارزیابی شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در خصوص تدابیر دستگاه قضایی این استان در خصوص کاغذ‌های احتکار شده هم گفت: آن دسته از محموله‌های کاغذ که مشکل قضایی دارند با توجه به تصمیمات اتخاذ شده با قیمت مصوب دولتی تحویل نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد شد تا به منظور عرضه در شبکه توزیع، در اختیار مصرف کنندگان واقعی قرار گیرد.

قهرمانی در ادامه بیان کرد: بررسی‌ها حاکی از آن است که خلأ موجود به علت فقدان ارتباط میان سامانه‌های اداره بنادر، گمرکات و وزارت صمت، علیرغم صراحت قانون در این خصوص، در کنار عدم نظارت برای رفع تعهدات ارز واگذار شده، عدم شفافیت و عدم دسترسی عمومی به اطلاعات، موجب سوء استفاده‌های متعدد و تخلفات غیرقابل قبول، وسیع و گسترده در حوزه واردات کالا و انبارداری شده است که با توجه به ضرورت نظارت مسئولین مربوطه بر این امر، جهت بررسی هرگونه کوتاهی و قصور و تقصیر احتمالی نیز دستورات قضایی لازم صادر شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: با توجه به بررسی‌های میدانی انجام شده تا به امروز حدود ۲۷ هزار تن کاغذ در انبار‌ها و ۴۰ هزار تن نیز در گمرکات و بنادر استان هرمزگان شناسایی شده که از این میزان حدود ۹ هزار تن در حال انجام تشریفات گمرکی و ترخیص است، لیکن زمانی که سامانه انبار‌ها در خصوص کالا‌های موجود در بنادر و گمرکات مورد بررسی قرار گرفت، مشخص شد که ده‌ها برابر این عدد به عنوان موجودی در این سامانه ثبت شده است که با توجه به آن، احتمال دارد متخلفان با درج اعداد غیرواقعی و اطلاعات غلط در این سامانه، زمینه نوعی فساد و تخلف برای دریافت ارز یا رفع تعهدات ارزی را فراهم ساخته باشند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تأکید کرد: با توجه به اسناد و مدارک گمرکی، مبلغی حدود ۶۰ میلیون یورو ارز ترجیحی براساس یورو ۴ هزار و ۶۰۰ تومانی برای واردات این ۶۰ هزار تن کاغذ به کشور اختصاص یافته که با عنایت به این موضوع، دستور رسیدگی به مسائل مرتبط با تخلفات و فساد در حوزه ارزی هم صادر شده است و نتایج آن متعاقباً و به محض تکمیل روند تحقیقات قضایی، اطلاع رسانی خواهد شد.

وی در خاتمه اظهار کرد: برای اینکه در روند عرضه و توزیع کاغذ اخلالی ایجاد نشود، حتی برای کسانی که در خصوص آن‌ها پرونده قضایی هم تشکیل شده است، تدابیر لازم برای امکان توزیع کاغذ اتخاذ شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
مانور درشهربابک
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ آذر در یک نگاه
کشف ۴ دستگاه ماینر در شهرستان آستانه اشرفیه
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر مدیریت بازار در آستانه شب یلدا
استاندار هرمزگان: همه برای موج سوم بارندگی‌ها آمادگی داشته باشند
برف، شبانه به ایلام آمد
طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در استان البرز
تجلیل از دو دانش آموز و یک معلم پژوهشگر برتر استان کرمان
مادران امروز، ستون استوار خانواده و مدافعان میهن و ولایتند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
دریادار ایرانی: هر تهدیدی را با قدرت پاسخ خواهیم داد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)