• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۷۱۰۶
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۱:۰۱
بین الملل » غرب آسیا

طلال ناجی: امام خمینی (ره) الهام بخش مقاومت در فلسطین است

دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین تصریح کرد اعلام روز جهانی قدس از سوی امام خمینی (ره) به مقاومت فلسطین در برابر نیرو‌های اشغالگر صهیونیست توان ایستادگی و مبارزه داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین گفت: اهمیت روز قدس به دلیل نقش آن در دفاع از قدس، دفاع از اهالی قدس و دفاع از مقاومت فلسطینیان در مسجد الاقصی است.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، طلال ناجی در سخنانی در کنفرانس «تریبون قدس» که در آستانه روز جهانی قدس و با شعار (قدس محور اصلی است) برگزار شد، گفت: اهمیت پاسداشت روز جهانی قدس در شرایطی است که قدس و مقدسات اسلامی و مسیحی به صورت روزانه شاهد هتک حرمت و یورش باند‌های شهرک نشینان صهیونیست و نظامیان صهیونیست هستند، آنان به صورت روزانه با افساد در حرم قدسی و شریف، سعی می‌کنند شرایطی را فراهم آورند که شهرک نشینان شعائر دینی را در این مکان به جای بیاورند، همانگونه که تلاش می‌کنند مانع از آن شوند که مسیحیان بتوانند شعائر عید پاک را برگزار کنند.

وی همچنین خاطر نشان کرد: اهمیت روز قدس که از بیش از چهل سال قبل از سوی امام خمینی (قدس الله سره الشریف) اعلام شد، محافظت و دفاع از قدس، دفاع از اهالی قدس و دفاع از مقاومت این مردم در مسجد الاقصی است، به این امید که این مردم بتوانند در برابر نیرو‌های اشغالگر صهیونیست اعم از نظامیان ارتش یا شهرک نشینان ایستادگی کنند.
طلال ناجی افزود: ما در ۴۳ سال گذشته، هر سال با هدف گرامیداشت مقاومت و پایداری فلسطینیان و حمایت معنوی و مادی آنان در مسیر مقاومت، چنین روزی را گرامی داشته ایم، آیت الله امام خمینی (قدس الله سره الشریف) از زمان شکل گیری انقلاب اسلامی ایران بر خطراتی که قدس و مقدسات اسلامی قدس با آن روبرو بود آگاه بود در نتیجه مسلمانان و آزاداندیشان جهان را به زنده نگهداشتن روز قدس در آخرین جمعه ماه رمضان فراخواند تا این حرکت بتواند پشتیبان اهالی قدس و این شهر اشغالی و تمام مقدسات اسلامی و مسیحی آن باشد. اهمیت این روز در چنین روز‌هایی بیش از گذشته است، چون طرح‌های جهنمی صهیونیستی برای تقسیم زمانی و مکانی مسجد الاقصی شدیدتر شده است، شهرک نشینان صهیونیست به حمایت از نظامیان برخاسته اند و در پی آنند تا شعائر «تلمودی» خود را در مسجد الاقصی به جا بیاورند. از همین جاست که اهمیت دارد همه فلسطینیان در پی احیای این روز بزرگ باشند و در برابر باند‌ها و طرح‌های صهیونیستی جهت یهودی سازی قدس و مسجدالاقصی بایستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در ادامه گفت: نکته بعدی در اهمیت کمک‌های جمهوری اسلامی ایران عزیز و دوست داشتنی است. از زمان شکل گیری انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (قدس الله سره الشریف) و دنباله روی راه او از سوی امام سید علی خامنه‌ای (دام ظله الشریف) و دیگر مقاماتی که با انقلاب و مقاومت فلسطین همراه شده اند به ویژه فرمانده عظیم الشان، سپهبد شهید قاسم سلیمانی، فرماندهی نیروی قدس، شاهد این کمک‌ها بوده و هستیم، دست مکاره آمریکا به دلیل شناختی که از کار‌های بزرگ این فرمانده بزرگ در حمایت از مقاومت فلسطین داشت او را از ما گرفت. این فرمانده بزرگ در توسعه توانمندی نظامی گروه‌های مختلف مقاومت در فلسطین نقش بزرگی داشت، حتی خودش بر روند توسعه توانمندی‌های گروه‌های مقاومت نظارت داشت؛ چون قضیه فلسطین را قضیه‌ای مورد اهتمام خویش، ایران و تمامی مقامات ایرانی می‌دانست. چنین رویکردی موجب شد تا علیه این فرمانده بزرگ توطئه کنند به این گمان که با از میان برداشتن او به حمایت‌های جمهوری اسلامی پایان خواهند داد، اما امیدشان ناامید شد، چون جمهوری اسلامی همچنان به حمایت از مردم و مقاومت فلسطین ادامه می‌دهد.
دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین افزود: نکته سوم اینکه در شرایط کنونی فلسطینیان مقیم خارج نقش مهمی دارند و این در سخنان برادر ارجمند سید حسن نصرالله نیز آمده است، امروز مراد از فلسطینیان، همه مردم فلسطین در هر جای جهان است، بیش از یک و نیم میلیون فلسطینی در خارج از فلسطین زندگی می‌کنند، تنها در آمریکا ششصد هزار فلسطینی و در اروپا حدود یک میلیون فلسطینی زندگی می‌کنند، در آمریکای لاتین و کشور‌های عربی نیز چنین است. آنچه امروز انتظار می‌رود همراهی و همدلی این فلسطینیان و افزایش تلاشهایشان برای مقابله با برنامه‌های صهیونیستی جهت یهودی سازی قدس و مقدسات از جمله مسجد الاقصی است تا با این روند بتوان ادعا‌های دروغین دشمن صهیونیستی و حامیانش، از جمله آمریکا و جهان غرب را، که با سکوتشان در برابر جنایات صهیونیست ها، در مسیر ریا، نفاق و سیاست‌های دوگانه گام بر داشته اند، فاش ساخت.
وی در پایان تاکید کرد: به مقاومت و مبارزه ادامه می‌دهیم تا فلسطین را آزاد سازیم و از مقدسات و مسجدالاقصی حمایت خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
دفاع مدبرانه و شجاعانه ملت ایران از خلیج فارس در برابر دشمنان
خوشه‌های طلایی گندم در زرین دشت به بار نشست
دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان با موکب داران عراقی
اطلاعیه لشکر پیاده ۲۸ کردستان
دریافت مستقیم رمز پویا و پیامک‌های تراکنش بانک ملی و ملت در «بله»
قابلیت‌های جدید سروش پلاس و لزوم تقویت زیر ساخت‌ها
حماسه جان‌فدایان امام رضایی در آذربایجان شرقی
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در تهران
ظرفیت امام رضا (ع) در ساخت آثار هنری نادیده گرفته شد
کاهش تورم در بازار اجاره در فروردین
کشف ۴۳ رأس دام قاچاق در میامی
کارشناسی خسارت واحد‌های صنعتی قم رو به اتمام است
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
صهیونیسم با همه ملت ایران سر جنگ دارد
تاکید معاون هنری وزیر ارشاد بر روایت هنری از رویداد‌های جنگ رمضان
میدان داری مردم لرستان در پنجاه و نهمین شب خیابان
رایزنی فرماندار گیلانغرب با مقامات عراقی برای تسهیل تردد زائران
تسلیت عارف و صالحی در پی درگذشت استاد باریشماز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)