• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۷۸۸۸
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۰
خوزستان » اقتصادی

خرید علوفه دامداری های خوزستان از کشاورزان استان

دامداران خوزستان با توجه به ابلاغ بخشنامه ممنوعیت خروج کاه و کلش از استان برای خرید علوفه از کشاورزان اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرکل اقتصادی استانداری خوزستان در نشست ستاد تنظیم بازار خوزستان گفت : سازمان جهاد کشاورزی خوزستان هماهنگی لازم را بین دامداران و کشاورزان برای خرید و تامین علوفه انجام دهند.
خرید علوفه دامداری های خوزستان از کشاورزان استان
سعید حسینی نژاد افزود : این موضوع باید مدیریت شود تا دامداران برای خرید علوفه تولیدی به کشاورزان مراجعه کنند تا کشاورزان متحمل ضرر و زیان نشوند؛ در صورت استقبال نکردن دامداران این بخشنامه قابل برگشت است.

حسینی نژاد ادامه داد: متاسفانه در فضای مجازی مطالبی علیه موضوع جلوگیری از خروج علوفه از خوزستان منتشر می‌کنند؛ این اقدام برای حمایت از دامداران در این شرایط خشکسالی است تا دامداران استان دچار ضرر و زیان جبران ناپذیر نشوند.

وی گفت: طبق اطلاعات به دست آمده شرکت‌هایی از استان‌های اصفهان و قزوین پارسال برای تامین مواد اولیه تولید کمپوست از خوزستان ۱۶ هزار تن کاه و کلش خریداری کردند، این در حالی است که دامداران خوزستان برای زنده ماندن دام خود به این علوفه نیاز دارند.

مدیرکل اقتصادی استانداری خوزستان ادامه داد: دامداران در کنار حمایت دولت با توجه به صدور بخشنامه جلوگیری از خروج علوفه از خوزستان، برای دام خود کاه و کلش خریداری کنند تا کشاورزان نیز متحمل ضرر و زیان نشوند.

حسینی نژاد ادامه داد: انجمن کشاورزان به این بخشنامه معترض بود به همین دلیل باید سازمان جهاد کشاورزی بین کشاورزان و دامداران مدیریت ایجاد کند.

وی در ادامه با ابراز گلایه از وضعیت تامین مرغ در خوزستان افزود: میزان جوجه ریزی خوزستان در بهمن گذشته ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه بود با این وجود با مشکلات زیادی برای تامین مرغ روبه رو شدیم و گزارش‌هایی از خروج بخش زیادی از مرغ تولیدی استان به استان‌های دیگر دریافت شد.

مدیرکل اقتصادی استانداری خوزستان افزود: طبق گزارش‌های رسیده سه میلیون و ۷۷۲ هزار قطعه مرغ تولید شده در خوزستان کشتار نشدند و خارج از شبکه عرضه شده‌اند.

وی گفت: به عنوان مثال استان چهار محال بختیاری اعلام کرد که مرغ‌های شهرستان ایذه به این استان فروخته می‌شود این در حالی است که بازار خوزستان با کمبود مرغ روبه رو است.

حسینی نژاد ادامه داد: در این موضوع تخلف مرغداران کاملا مشخص است و باید به طور جدی با آن‌ها برخورد شود.

وی همچنین با ابراز گلایه از فروش میوه و تره بار در حاشیه خیابان‌های اهواز گفت: بسیاری از این افراد تنظیم ترازوی خود را مختل می‌کنند و این موضوع اجحافی است که بر مصرف کننده وارد می‌شود.

حسینی نژاد ادامه داد: رشد بیش از حد این افراد باعث شده تا مردم مراجعه کمتری به بازارچه‌های محلی و معمولی داشته باشند و باعث صدمه زدن به مغازه داران و کسبه شده است.

وی گفت: این افراد باید در بازارچه‌های روز ساماندهی شوند تا امکان رصد و نظارت بر آن‌ها وجود داشته باشد. هم اکنون۲۴ بازارچه در اهواز وجود دارد که متاسفانه به طور کامل فعال نیستند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز در این نشست بیان کرد: در سه ماه پایانی پارسال ۱۶ هزار تن ذرت و ۲ هزار و ۵۰۰ کنجاله سویا بین دامداری‌های سنتی خوزستان توزیع شد.

عبدالامیر نیرومند افزود: درخواست داریم تا از این سهمیه مقداری برای تامین خوراک سایر ماکیان خوزستان تخصیص داده شود. این گروه نهاده‌ای دریافت نمی‌کنند و ممکن است اشتغال آن‌ها به خطر افتد.

 

بیشتر بخوانید : ممنوعیت خروج کاه و کلش از خوزستان+فیلم

 

معاون اقتصادی استانداری خوزستان چند روز پیش بخشنامه ممنوعیت خروج علوفه دامی از خوزستان را صادر کرد تا در این شرایط خشکسالی دامداران امکان تامین غذای دام خود را داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطعام فاطمی بیش از ۷ هزار نفر در روستا‌های محروم نیشابور
زهرا کریمی طلایی پوش شد
تمرکز بر هم‌افزایی علمی در حل مسائل زنان استان قم
هشدار زرد آلودگی هوا در سمنان تا پایان هفته
عزاداران خوزستانی‌ در مشایه فاطمی کوت‌عبدالله
جاری شدن سیره حضرت زهرا (س) در جامعه امروز
دستگاه ها مهارتهای لازم برای پیشگیری از غافلگیری هنگام وقوع بحران را کسب کنند
مهار آتش سوزی جنگلهای دیزمار آذربایجان شرقی
برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان ایران
بهره برداری مرحله نخست آزادراه شهید سلیمانی تا پایان سال
کرمان شهری که حاج قاسم مکتب انقلاب اسلامی را به دنیا صادر کرد
طنين نوای فاطمی بانوان در سراسر گلستان
مهار و اطفاء چندآتش سوزی نقطه ای عرصه های منابع طبیعی گلستان
تجلیل از حماسه سازان بسیجی در بوانات
درخشش دختر پینگ پنگ باز ایرانی در بوندسلیگا دو آلمان
پایان لیگ ووشوی خلیج فارس کیش با معرفی قهرمانان
برپایی خیمه مادری در بیت الزهرای کرمان
اشراف ضربتی پلیس خرم‌آباد اوباش تحت تعقیب را به دام انداخت
طرح اصلاح نژاد دام‌های سبک کبودراهنگ
استقبال باشکوه ارمو از دو شهید گمنام دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)