• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۸۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۲
بین الملل » اروپا
بیانیه‌ وزارت امور خارجه؛

دولت‌ها و نهاد‌های بین‌المللی از حقوق فلسطین حمایت کنند

وزارت امور خارجه کشورمان در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی قدس تاکید کرد: دولت‌ها و نهادهای رسمی و حقوقی بین‌المللی باید به انجام وظیفه قانونی و انسانی خود در حمایت از حقوق مردم فلسطین بپردازند.

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت روز قدسبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت روز جهانی قدس به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
روز جهانی قدس یادگار بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و نماد یکپارچگی و انسجام جهان اسالم و نماد پاسداشت آرمان متعالی فلسطین و حمایت از مبارزات مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین در مقابل اشغالگران صهیونیستی است که به همت آزادگان جهان واقعه‌ای تاریخ ساز در مسیر مبارزات آزادی طلبانه و عدالت خواهانه علیه نظام آپارتاید صهیونیستی و حامیان آن تبدیل شده است.

این مناسبت بزرگ در تقویم جهان اسالم، امروزه در سرتاسر جهان مورد توجه قرار گرفته و همه ساله وعده گاه حق جویان در مقابله و برائت از رژیم اشغالگر، غاصب و آپارتاید صهیونیستی شده است. امروز مسئلهی قدس نهصرفا مسئله‌ای اسلامی، که مقوله‌ای جهانی و انسانی است که معیار و سنجه آزادگی شده است، تا جایی که مطابق تبیین رهبر فرزانه انقالب: امروز دفاع از فلسطین، دفاع از حقیقت است؛ حقیقتی بسیار گستردهتر از مسئله‌ی فلسطین. امروز مبارزهی با رژیم صهیونیستی مبارزه با استکبار است، مبارزه با نظام سلطه است.

امسال در شرایطی روز قدس را گرامی می‌داریم که جنایات روز‌های اخیر رژیم صهیونیستی در مسجداالقصی وتعرض این رژیم به ساحت مقدس قبله‌ی نخست مسلمانان، قلب‌های مسلمین جهان را آزرده نموده و محکومیت جوامع مسلمان را در پی داشته است. اگرچه رژیم جعلی صهیونیستی در طی سال‌های گذشته با دسیسه‌های مختلف تالش نموده است که آرمان فلسطین به محاق رفته و دچار فراموشی گردد، اما به همت تمامی عدالت خواهان عالم نوعی بیداری جهانی در رابطه با ذات و ماهیت رژیم صهیونیستی شکل گرفته و موجی از اعالم این رژیم به عنوان رژیمی آپارتاید در سرتاسر عالم پدید آمده است. به گونه‌ای که خیانت برخی دولت‌های عربی واسلامی­­به آرمان فلسطین و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هرچند خنجری از پشت بر پیکرهی ملت مقاوم فلسطین بوده است، اما نتوانسته فلسطین را از موضوع و دستورکار اول جهان اسالم خارج نماید.

موجودیت نامبارک رژیم صهیونیستی از ابتدای پیدایش خود به انواع و اقسام روش‌ها دست به سرکوب و غارت ملت فلسطین زده و در این راه از هیچ جنایتی ابا نداشته است. این رژیم تروریست میلیون‌ها فلسطینی را آواره کرده و به جای آن‌ها شهرکنشینان صهیونیست را اسکان داده و به این آوارگان حتی اجازه بازگشت به موطن خویش را نیز نمیدهد. قتل، بازداشت بی دلیل، شکنجه و هتک حیثیت فلسطینیان به کار روزمرهی عناصر رژیم صهیونیستی بدل گردیده و همهی این جنایات در سایهی فقدان اقدام جدی از سوی دولت‌های غربی و نهاد‌های بین المللی که مدعی حقوق بشر هستند صورت میپذیرد. ضمن تاکید بر حق قانونی مقاومت مشروع ملت فلسطین، باید در نظر داشت که همهی این جنایات باری مضاعف را بر دوش تکتک مسلمین و آزادگان جهان میگذارد تا با فریاد خویش به یاری ملت مظلوم فلسطین بشتابند.

وزارت امور خارجه جمهوری اسالمی ایران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای راه فلسطین و مقاومت بویژه سردار سرافراز ایران و اسالم سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، و با تاکید بر تداوم سیاست اصولی حمایت از مبارزات رهایی بخش مردم فلسطین و مقابله با اشغالگران غاصب و جنایتکار صهیونیست و ضرورت قطعی تشکیل دولت فلسطین بهپایتختی قدس شریف، اعالم میدارد برگزاری رفراندوم با مشارکت تمامی ساکنین اصلی فلسطین همچنان پیشنهاد عملی و دموکراتیک برای تعیین سرنوشت و آینده فلسطین میباشد.

وزارت امورخارجه همچنین در لبیک به دعوت تاریخی امام خمینی) ره تمامی ملت‌های جهان، بویژه ملت شریف، انقلابی­­و حق طلب ایران را به شرکت در برنامه‌های گرامیداشت روز جهانی قدس فرا می‌خواند و از همهی ملت‌ها و دولت‌های مسلمان و آزادیخواه جهان می‌خواهد تا با اعمال فشار بر دولت‌ها و نهاد‌های رسمی و حقوقی بین المللی، آن‌ها را به انجام وظیفهی قانونی و انسانی خود در حمایت از حقوق مردم فلسطین، پایان اشغالگری، توقف جنایات وحشیانه‌ی صهیونیست‌ها و اقدامات تجاوزکارانه و تنش آفرین آن‌ها در منطقه وادار کرده و تا رهایی قدس شریف بر این صراط مستقیم خویش پایمردی ورزند.

باشد که در آیند‌های نزدیک آرزوی شرکت در نماز مسجداالقصی برای ملت‌های مسلمان نیز به واقعیت پیوسته و با بازگشت همهی آوارگان به سرزمین مادری و مشارکت در تعیین سرنوشت فلسطین، پایان رژیم نامشروع صهیونیستی اعالم گشته و ملت فلسطین طعم آزادی و استقلال را حس نماید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)