• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۹۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹
یزد » سیاسی
قدس ۱۴۰۱؛

زوال رژیم صهیونیستی، انتقام خون سردار سلیمانی

استاندار یزد: دشمن، خیبر را به یاد آورده و دیگر آسوده نخوابد که محور مقاومت، زوال اسرائیل را انتقام خون حاج قاسم عزیز قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مهران فاطمی در راهپیمایی روز جهانی قدس شهر یزد گفت: روز قدس نماد پاسداشت حرم مسجد الاقصی و دفاع از آرمان بزرگ قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین در همه ایام سال است.زال اسرائیل، انتقام خون حاج قاسم سلیمانی

وی افزود: فلسطین نه مساله‌ای عربی و محدود به مرز‌های جغرافیایی، بلکه مساله‌ای جهانی است و به گفته امام راحل (ره) پاره تن اسلام و مساله همه جهان به شمار می‌آید.

استاندار یزد تأکید کرد که بر همه انسان‌های آزاده و خداجو واجب است با هر شیوه‌ای که ممکن است به دفاع از فلسطین بپردازند.

وی ادامه داد: جهان اسلام، جنایت‌های هولناک صهیونیست‌ها در صبرا و شتیلا، فریاد‌های محمد الدوره در آغوش پدر هنگامی که آماج گلوله‌های دشمن اسلام قرار گرفت، اشک کودکان غزه در هنگام شهادت مادران و پدران و آنچه بمب‌های خوشه‌ای و فسفری رژیم منحوس بر کودکان و زنان و مردان غزه و کرانه باختری وارد کرد را فراموش نمی‌کند.

فاطمی با اشاره به سخنان سردار شهید قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه «ما ملت امام حسینیم»، اظهار داشت: ما نیز همانند امام شهید خود فریاد «هیهات منا الذله» سر داده و اعلام می‌کنیم که ذلت ناپذیریم.

وی با بیان اینکه ملت مسلمان به خوبی می‌داند که یزید امروز کیست، گفت: یزید زمان، سردمداران رژیم جعلی اسرائیل هستند که حتی به کودک شیرخوار و جنین در شکم مادران رحم نمی‌کنند.

استاندار، دفاع از فلسطین را تحقق شعار «یالیتنی کنت معکم فافوز فوزا عظیما» عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: فلسطین زنده‌تر و مصمم‌تر از همیشه بوده و آتش مقاومت هم شعله ورتر از گذشته شده است.

وی اظهار داشت: همانگونه که فرمانده کل قوا فرمودند رژیم صهیونیستی ۲۵ سال دیگر را نخواهد دید و به زودی در قدس شریف نماز جماعت خواهیم خواند.

سخنران مراسم روز قدس در یزد افزود: مقاومت مردم مظلوم در سوریه و یمن در برابر ددمنشان، شوق جوانان فلسطینی را برای مبارزه با دشمن صد برابر کرده و به جای سنگ، این نقطه زن‌ها هستند که قلب پلید دشمن را نشانه رفته و سر آنان را بر باد خواهد داد.

وی تصریح کرد: دشمن، خیبر را به یاد آورده و دیگر آسوده نخوابد که محور مقاومت در سراسر این کره خالی، زوال اسرائیل را انتقام خون حاج قاسم عزیز قرار داده و لحظه از درنگ در خرابی خانه سست‌تر از عنکبوت صهیونیستی جایز نیست.

فاطمی با اشاره به اینکه هر جا صهونیست و سفارتخانه این رژیم حضور داشته باشد، معرکه نبرد است، گفت: سیاست خارجی دولت مردمی کاملا واضح است و به تبعیت از منویات امامین انقلاب، «سازش و تسلیم هرگز، حمایت از مظلوم همیشه»

وی قدس شریف را مساله اول جهان اسلام عنوان کرد و ادامه داد: آزادی قدس یک مساله مذاکره ناپذیر است. ما به تبعیت از صلابت حیدر کرار و به حکم اشداء علی الکفار، دشمن شکن هستیم و تا آخرین قطره خون در این راه ایستاده ایم.

استاندار یزد حاکمان برخی کشور‌ها را به عبرت گرفتن از شکست آمریکا در سوریه و عراق فراخواند و تصریح کرد: دولت‌هایی که درصدد عادی سازی روابط با اسرائیل هستند از وضع صدام‌ها و قذافی‌ها و مبارک‌ها درس عبرت بگیرند تا بدانند تکیه بر قدرت زورگویان چیزی جز خیال باطن و گره بر باد زدن نیست.

وی با تأکید بر اینکه دولت در سیاست‌های خارجی حتی سر سوزنی در آرمان‌ها و حفظ منافع ملی مماشات نخواهد کرد، افزود: همه توان و هم و غم کارگزاران نظام بر این است که گره مسائل و مشکلات حوزه‌های مختلف را باز کنند. در استان یزد هم اقدامات گوناگونی رقم خورده که در فرصت مناسب گزارش آن ارائه خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم ترامپولین چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ باشگاهی کشور
اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای راه اندازی تنها سینمای فریدونشهر
دوگانه سوز کردن رایگان خودروها در نزدیک‌ترین کارگاه به محل زندگی
پیش بینی برداشت ۳۰ هزار تن چغندر قند از اراضی دشت مغان
۷۲نفر از بانوان خادم اربعین حسینی در آذربایجان غربی تجلیل شدند
لزوم تسریع اجرای طرح‌های حوزه راهداری و جاده‌ای آغاجاری
رقابت حافظان و قاریان قرآن کریم در شیراز
یادواره ۶۵ شهید روستای رامشه و ۳۵ شهید دانش آموز جرقویه علیا
سردار شهید کاوه؛ فرمانده ای با استراتژی مهر
یک دل سیر، کاشت سیر در طارم! ۴۵۰ هکتار زیر کشت رفت
اجرای ۳۵ طرح هادی روستایی در تربت‌ حیدریه
برداشت بیش از ۸۰۰ تن دانه روغنی کنجد در آذربایجان‌غربی
جشنواره فیلم مقاومت، روایتی تمدنی از پدیده‌ای زنده در جهان معاصر
استقبال با شکوه از سوگواره تجسمی «کوچه‌های بنی‌هاشم»، در سیرجان
اجرای طرح آشکارسازی ناوگان سنگین در محل پلیس‌راه یزد - شیراز
راهیابی محمدمهدی غلامی به فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه
کشف بیش از ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های آبادان
شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۱۶۸ تَن رسید
مطالبات داروخانه‌های بوشهر از تأمین اجتماعی پرداخت شود
انعقاد تفاهم­نامه برای رمز نگاری حامل‌­های انرژی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)