• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۹۷۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸
آذربایجان شرقی » سیاسی
قدس ۱۴۰۱؛

قطعنامه راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس ۱۴۰۱

در قطعنامه سراسری روز جهانی قدس حمایت از ملت فلسطین پشتوانه امنیت ملی ایران اسلامی عنوان شده است.

قطعنامه راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس ۱۴۰۱به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز آذربایجان شرقی، شرکت کنندگان در مراسم روز جهانی قدس، با صدور قطعنامه‌ای هرگونه سازش و عادی سازی روابط با اسرائیل غاصب را خیانتی نابخشودنی و توطئه‌ای پلید برای تضعیف جبهه مقاومت اسلامی قلمداد و هر تلاشی که بخواهد اذهان امت اسلامی را از این نقشه شوم منحرف سازد، تقبیح کردند.

متن قطعنامه به این شرح است:‌

بسم الله الرحمن الرحیم
سُبْحَانَ الَّذِی أَسْرَی بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَی الْمَسْجِدِ الأَقْصَی الَّذِی بَارَکْنَا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ البَصِیرُ (سوره اسرا آیه ۱)

حمد و سپاس بیکران خدای سبحان را که به ما توفیق داد پس از درک لیالی مبارکه قدر و در آستانه عید سعید فطر و جشن پیروزی روزه‌داران بر طاغوت نفس، با حضور حماسی و قدرتمند در " راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس " با رستاخیز عظیم امت اسلامی در اقصی نقاط جهان همراه و بار دیگر " حمایت از مقاومت عزتمندانه مردم مظلوم و مسلمان فلسطین" را فریاد زده و شکست خط سازش و سرعت گرفتن زوال رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی و بیزاری از جبهه سلطه و استکبار و حامیان آن را در معرض جهانیان قرار دهیم. در شرایطی که با گذشت ۴۳ سال از ابتکار معجزه گون معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و راهبری‌های حکیمانه و مدبرانه خلف صالح ایشان مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) آرمان " آزادی قدس شریف" و " رهایی ملت مظلوم فلسطین "، رویای صهیونیست‌ها در" تسلط از نیل تا فرات" و تحقق " خاورمیانه بزرگ " باطل و رژیم جعلی و موقتی صهیونیستی نیز به سرعت در مسیر زوال قطعی قرار گرفته است؛ ما شرکت‌کنندگان در راهپیمایی سراسری و دشمن شکن روز جهانی قدس که مظهر " وحدت اسلامی " در حمایت از فلسطین و میدان پشتوانه سازی برای" امنیت ملی " ایران عزیز است، مواضع خود را با بانگ رسای توحیدی " الله اکبر " و " خامنه‌ای رهبر " به جهانیان اعلام می‌داریم:

۱- آزادی قدس شریف و رهایی ملت مظلوم و بی دفاع فلسطین از سلطه رژیم اشغالگر صهیونیستی و تلاش برای محو غده سرطانی اسرائیل را آرمان بلند جهان اسلام دانسته و با محکوم کردن هرگونه سازش و همچنین عادی سازی روابط با اسرائیل غاصب که با بی توجهی به تجارب و خطا‌های بزرگ تاریخی گذشته صورت پذیرفته است، را خیانتی غیرقابل بخشش و توطئه‌ای پلید برای تضعیف جبهه مقاومت اسلامی و نابودی آرمان فلسطین مظلوم قلمداد و هر تلاشی را که بخواهد اذهان امت اسلامی از این نقشه شوم را منحرف سازد، تقبیح می‌نماییم.

۲- روز قدس و حمایت از ملت فلسطین را پشتوانه" امنیت ملی ایران اسلامی" و رمز " وحدت و اتحاد امت اسلامی" برابر توطئه‌های نظام سلطه و استکبار دانسته و ضمن تاکید بر ضرورت تعمیق مقاومت ضد صهیونیستی، و از سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی و منطقه‌ای می‌خواهیم با اتخاذ مواضع قاطعانه و عملی، تنها راه حل مسئله فلسطین که "بازگشت آوارگان فلسطینی از اقصی نقاط دنیا و برگزاری همه پرسی فراگیر و آزاد برای تضمین آینده این کشور " و تحقق راهبرد " فلسطین "فی البحر الی النهر " است را مورد حمایت قرارداده و با هرگونه راه‌حل نمایشی جایگزین و ظالمانه مخالفت نمایند.

۳- شکست‌های پی‌درپی امریکا و رژیم صهیونیستی و ارتجاع وهابی در منطقه راهبردی غرب آسیا که توهم شکست ناپذیری ارتش صهیونیستی و نفوذناپذیری امنیتی آن را باطل ساخته است از نشانه‌های افول نظام سلطه و صهیونیسم در منطقه دانسته و بر حمایت قاطع و همه‌جانبه معنوی و موثر نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران از جبهه مقاومت ضد صهیونیستی به ویژه مجاهدان و رزمندگان غیور فلسطین تاکید می‌کنیم.

۴ -با اعلام نفرت و انزجار از سکوت مرگبار مجامع جهانی و نهاد‌های کاریکاتوری حقوق بشر در قبال نژادپرستی، نسل کشی و جنایات ضد بشری رژیم جعلی صهیونیستی؛ افشای جنایات و خباثت‌های این رژیم علیه ملت‌ها به ویژه مردم فلسطین و همچنین جنایات شیطانی آن علیه ملت ایران طی ۶۰ سال اخیر از جمله همکاری در شکل گیری ساواک جهنمی؛ فاجعه خونبار ۱۷ شهریور ۱۳۵۷، ترور شهدای هسته‌ای و. را از مصادیق" جهاد تبیین" دانسته و از دستگاه‌ها و نهاد‌های مسئول این حوزه و همچنین اصحاب رسانه می‌خواهیم با استفاده از ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود نسبت به تبیین سیاهه جنایات رژیم صهیونیستی و چرایی حمایت‌های نظام جمهوری اسلامی از انتفاضه و فلسطین به ویژه برای نسل جوان جامعه اسلامی اقدام عاجل و موثر نمایند.

۵- امریکا و نظام فرعونی، مافیایی و تروریستی حاکم بر این کشور را "دشمن شماره یک" خود دانسته و با محکوم کردن عهدشکنی‌ها و رفتار استکباری و مزورانه کاخ سفید در مواجهه با حقوق برجامی ایران اسلامی ضمن حمایت از هیئت مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان، لغو همه جانبه تحریم‌ها و راستی آزمایی و حصول اطمینان از تمکین امریکایی‌ها در قبال آن را تنها راه صیانت از حقوق و منافع ملی قلمداد و هرگونه تخطی و غفلت از آن را مذموم و خلاف ملاحظات راهبردی نظام و رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی (مد ظله العالی) می‌دانیم.

۶- اقتدار و توانمندی‌های بازدارنده موشکی و نفوذ معنوی و تعیین‌کننده منطقه‌ای ایران مقتدر و سربلند که به یمن مجاهدت‌های اقتدار آمیز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی به ویژه " سپاه پاسداران انقلاب اسلامی " با پرچمداری سردار دل‌ها شهید قدس حاج قاسم سلیمانیحاصل شده است را سرمایه راهبردی کشور دانسته و ضمن تاکید بر تداوم راهبرد ظرفیت افزایی دفاعی و بازدارنده، به دشمنان این سرزمین هشدار میدهیم از هرگونه شیطنت و رویاپردازی برای تضعیف و یا تعرض به این حوزه که خط قرمز ایرانیان است، اجتناب ورزند و خود را هدف پاسخ‌های قاطعانه، ویرانگر و پشیمان کننده ایران مقتدر قرار ندهند.

۷- " وحدت و وفاق ملی" رمز پیروزی و سربلندی ملت ایران برای عبور از بحران‌ها، فتنه‌ها و چالش‌های تولید شده توسط دشمنان خارجی و بدخواهان داخلی بوده است؛ با تاکید بر شرایط خطیر و حساس تاریخی امروز کشور و لزوم تعمیق همدلی و هم افزایی ظرفیت‌ها و فرصت‌ها برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های پیش‌بینی شده در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و فائق آمدن بر جنگ اقتصادی و تحریمی دشمنان و مبارزه قاطع با فساد و گرانی، هرگونه غفلت و کوتاهی در این عرصه را در زمره بازی در زمین دشمن تلقی و با محکومیت قاطع آن، محاکمه و مجازات عوامل و مسببان را خواستاریم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۲ هزار کیلومتر از جاده‌های گیلان خط کشی شد
کشف ۵ تن فرآورده خام دامی فاسد در تبریز
احیای جنگل‌های زاگرس در ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی کهگیلویه وبویراحمد
دعوت دو اسکی باز گیلانی به اردوی تیم ملی اسکی صحرانوردی
توزیع اقلام معیشتی در بین خانواده‌های کم برخوردار زاهدان
خبر‌های کوتاه استان گلستان، پنجشنبه ۷ اسفند
آغاز دور دوم گفت و گوها در ژنو
طعم شیرین کارآفرینی و اشتغال در ماه میهمانی خدا
خرید بیش از ۵ هزار میلیارد تومان کالا در گیلان در طرح کالابرگ الکترونیکی
برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان درقروه
پذیرایی آشپزخانه مسجد مقدس جمکران از روزه داران ضیافت الهی
تاکید بر مشارکت پرشور مردم در انتخابات در نشست شورای فرهنگی عمومی آذربایجان‌غربی
طنین آیات الهی در نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و اذان کیش
حمایت صریح ملت غیور ایران از جمهوری اسلامی در پی تهدیدات اخیر رئیس جمهور آمریکا
آیین اختتامیه سی‌ویکمین دوره «آهنگ بهاران» برگزار شد
برداشت ماهیان سردآبی از استخر‌های پرورش ماهی در شهرستان هیرمند
برگزاری دوره آموزشی اقدامات پیش بیمارستانی در خفر
تأکيد بر رفع موانع واحد‌های صنعتی در میز خدمت وزارت صمت
هشتمین ایثار پیوند عضو در زنجان؛ جان سه نفر نجات یافت
تدابیر لایحه بودجه برای تکمیل طرح‌های عمرانی در سال آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)