• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۰۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱
سیاسی » مجلس
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:

قدس وجه المصالحه نیست

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: راهپیمایی باشکوه ملت خداجوی ایران در روز قدس بیانگر آن بود که آتش فروزان آرمان قدس شریف در دل‌های مردم روشن‌تر از هر زمان دیگر است.

قالیباف:‌بر سر آزادسازی قدس شریف معامله نخواهیم کردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای قالیباف امروز در جلسه علنی مجلس در نطق پیش از دستور خود افزود: امت اسلامی با حضور در خیابان ها و سردادن شعار آزادی فلسطین، ضمن نشان دادن اتحاد خود در برابر اشغالگران صهیونست، نابودی قریب الوقوع غده سرطانی رژیم صهیونستی را به تمام عدالت جویان عالم وعده داد.
وی با بیان اینکه مقاومت مثال زدنی مردم فلسطین، رژیم صهیونستی را درمانده کرده و هزینه خیانت دولتمردان کشورهای اسلامی را به شدت افزایش داده است، گفت: امت اسلام بر سر آرمان آزاد سازی قدس شریف معامله نمی کند و با لطف خدا به این هدف دست می یابد.

تلاش مجلس یازدهم برای حمایت از حقوق کارگران

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین فرارسیدن 11 اردیبهشت روز کار و کارگر را به کارگران تبریک گفت و اظهار داشت:کارگران محور اساسی توسعه و آبادانی کشور هستند و قدردانی از زحمات آنان فقط با تامین عادلانه حقوق، تضمین نیازهای معیشتی، طراحی نظام تامین اجتماعی فراگیر و مسئولیت پذیر ممکن است.
قالیباف افزود: مجلس یازدهم تلاش کرده با برقراری امنیت مالی برای کارگران در بودجه1401 و تصویب قوانین تسهیل کننده کسب و کار در جهت تامین مطالبات بر حق کارگران قدم بردارد.
وی افزود: از آنجا که رویکرد مجلس حمایت قانونی از فعالیت های تولیدی و بالابردن هزینه فعالیت های غیرمولد و دلالی است، در ادامه مسیر تلاش خواهیم کرد ریل گذاری قانونی حمایت از کارگران را با مشارکت خود کارگران عزیز تکمیل کنیم.
رئیس مجلس تاکید کرد: در تدوین قانون برنامه هفتم توسعه، مطالبات و دغدغه های کارگران به عنوان سیاست محوری مدنظر قرار می گیرد.

تبریک دهم اردیبهشت، روز ملی خلیج فارس

قالیباف، دهم اردیبهشت ماه روز ملی خلیج فارس را به مردم شجاع و میهن دوست و به عموم مجاوران خلیج همیشه فارس و تمامی دریادلان شجاع نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران که در همه این سال ها نقش بی بدیل در تامین امنیت منطقه داشته اند، تبریک گفت.
 
ابراز تاسف از درگذشت هنرمند متعهد و انقلابی، آقای نادر طالب‌زاده

وی همچنین با ابراز تاثر از درگذشت آقای نادر طالب زاده گفت: درگذشت هنرمند خستگی ناپذیر، متعهد، انقلابی و مستندساز سال های پرافتخار دفاع مقدس حاج نادر طالب زاده موجب تاسف و تاثر فراوان است و وظیفه می دانم به خانواده مرحوم، شاگردان و همه مجاهدان جبهه هنر و فرهنگ انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت تسلیت بگویم.
 
تبریک روز شوراها به منتخبان مردم در این نهاد مردمی
رئیس قوه مقننه، نهم اردیبهشت ماه سالروز تشکیل شورای اسلامی شهر و روستا را نیز به تمام منتخبان مردم در این نهاد تبریک گفت.
 
ماموریت به کمیسیون ویژه جهش تولید برای نظارت بر اجرای دقیق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار

قالیباف با اشاره به تأیید نهایی قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در شورای نگهبان، گفت: همانطور که پیش از این گفته شد، این قانون ریل گذاری لازم برای شکستن انحصارات شغلی و حلقه های بسته صنفی و همچنین پایان دادن به دوران تاریک رانت های شغلی و امضاهای طلایی را فراهم می کند.
وی ادامه داد: در صورت اهتمام دستگاه های اجرایی در عمل به این قانون، دیگر برای دریافت مجوز یک کسب و کار ساده، نیاز به پوشیدن کفش آهنین و بالا و پایین رفتن از پله های اداره های دولتی نیست و سرنوشت شغلی یک جوان به امضای یک مدیر دولتی منوط نخواهد شد.
قالیباف تاکید کرد: جدیت وزارت امور اقتصاد و دارایی در اجرای قانون اصلاح مواد یک و 7 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی مخصوصا گزارش های پیگیرانه رسانه ملی جهت اجرای آن قانون، نقش موثری در شفاف شدن فضای صدور مجوزهای کسب وکار در کشور داشته است.
رئیس قوه مقننه تصریح کرد: با اجرای دقیق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار و فراهم شدن زمینه حقوقی حذف مجوزهای زائد، این مسیر تکمیل می شود که بی تردید تاثیر به سزایی در بهبود فضای کسب و کار و در نتیجه ایجاد اشتغال خواهد داشت.
قالیباف گفت: از کمیسیون ویژه جهش تولید مجلس می خواهم، نظارت بر اجرای دقیق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را در دستور کار جدی خود قرار دهد و گزارش پیگیری نظارت های خود را در صحن علنی مجلس ارائه کند.
 
قدردانی از الطاف رهبر معظم انقلاب 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار داشت: خاضعانه مراتب قدردانی خود و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی را از لطف رهبر معظم انقلاب اعلام می دارم که بار دیگر برایند کلی عملکرد انقلابی مجلس را تائید فرمودند، این لطف ایشان قطعا مدال افتخاری برای مجلس است و باعث ثابت قدمی مجلس در انجام وظایف خود خواهد شد.
قالیباف تاکید کرد: ضروری است به خود و دیگر همکارانم تذکر دهم از این پس بار مسئولیت ما در حفظ اعتباری که ایشان به مجلس داده اند بسیار سنگین تر از گذشته شده است، همه ما باید با جدیت و تلاش بیشتر موانع پیش رو را در جهت حل مسائل اصلی مردم برداریم و با تدبیر و تلاش جهادی، انقلابی گری عقلانی را سرلوحه کار خود قرار دهیم تا با ریل گذاری دقیق و نظارت موثر راه را برای موفقیت دولت محترم در جهت کارآمدی بیشتر برای حل مسائل اصلی مردم هموار کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)