• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۰۵۸۱
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

۵۲ دانشجو و گروه دانشجویی در آیین اعطای تندیس ملی فداکاری تقدیر می‌شوند

دبیر یازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران گفت: آیین اعطای تندیس فداکاری به ۵۲ دانشجو و گروه دانشجویی و همچنین تعدادی از معلمان و دانش آموزان فداکار از سراسر کشور ۲۵ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جمال رحیمیان از برگزاری این دوره در ۲۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۱ در محل دانشگاه تهران خبر داد و افزود: قرار بود این مراسم آذر و دی‌ماه ۱۴۰۰ برگزار شود، اما به‌علت شرایط کرونایی به تعویق افتاد.

سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی ادامه داد: میزان استقبال دانشجویان برای شرکت در این دوره رویداد فرهنگی -دانشجویی در مقایسه با دوره قبل بیش از ۳ برابر شده است. ارسال مدارک و مراجعه دانشجویان برای تحویل آن حاکی از رشد ۳ برابری استقبال دانشجویان است.

۵۲ دانشجو و گروه دانشجویی در آیین اعطای تندیس ملی فداکاری تقدیر می‌شوند

وی ادامه داد: بر این اساس ۵۰۰ دانشجو از سراسر کشور مدارک خود را به پست الکترونیکی دبیرخانه به نشانی tandisjahat@gmail.com ارسال کردند و شمار دیگر هم از طریق سازمان‌های ذی‌ربط نظیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جهاد علوم پزشکی تهران، سازمان بهزیستی کشور، سازمان انتقال خون ایران، بنیاد شهید و امور ایثارگران، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، سازمان نظام پرستاری کشور، سازمان نظام پزشکی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه آزاد اسلامی مدارک خود را ارائه کردند.

رحیمیان با بیان این‌که مدارک ارسالی پس از راستی‌آزمایی از طرق مختلف در کمیته انتخاب مطرح شد، گفت: سازمان‌های ذی‌ربط هم موظف بودند سه برابر ظرفیتی که برای آن‌ها سهمیه در نظر گرفته شده به کمیته انتخاب برای بررسی پرونده، دانشجو معرفی کنند که پس از ۹ جلسه کارشناسی سه ساعته و با دقت بسیار همه مدارک و مستندات ارسالی بررسی شد و در نهایت ۵۲ دانشجو و گروه دانشجویی فداکار شناسایی شدند.

دبیر یازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران با بیان این‌که از ۵۲ دانشجو و گروه دانشجویی فداکار از سراسر کشور با اهدای لوح تقدیر و تندیس تجلیل می‌شود. در این دوره به پیشنهاد دبیرخانه از دانش‌آموز و معلم فداکار مطابق با مصادیق هفت‌گانه فداکاری تعریف شده در آیین‌نامه تقدیر می‌شود.

جمالیان تجلیل از جانباز مدافع حرم، سازمان نمونه همکار و ... را از دیگر موارد دانست و گفت: بر اساس آیین‌نامه این رویداد ملی فرهنگی، حضور داوطلبانه در دفاع از کشور، انقلاب اسلامی و حریم اهل‌بیت (ع)، ارائه خدمات پیشگیرانه و امدادرسانی داوطلبانه در حوادث و رخ‌داد‌های طبیعی یا غیرمترقبه، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در امور خیریه، تأمین اعضای حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو، مشارکت داوطلبانه در سازندگی، آبادانی و محرومیت‌زدایی کشور، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در حوزه‌های سلامت و توانبخشی و انجام فعالیت‌های داوطلبانه در زمینه حفاظت از محیط زیست از مصادیق هفت‌گانه فداکاری تعریف شده است.

دبیر یازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران وقوع زلزله بم در ۵ دی‌ماه ۸۲ را انگیزه‌ای برای آغاز این رویداد «دانشجویی – فرهنگی» برشمرد و افزود: با نخستین سالگرد زلزله بم آغاز این مراسم کلید خورد.

سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی، هدف از برگزاری این برنامه معنوی فرهنگی را ایجاد و ترویج فرهنگ ایثار، فداکاری و نوع‌دوستی دانست و خاطرنشان کرد: جزییات برگزاری این رویداد متعاقباً اعلام خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)