• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۲۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱
سیاسی » مجلس
نایب رئیس اول کمیسیون کشاورزی:

سیاست وزارت جهاد استفاده از بخش خصوصی است

نایب رئیس اول کمیسیون کشاورزی گفت: سیاست وزارت جهاد کشاورزی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در تامین کالا‌های اساسی است و اقدامات شرکت دولتی در راستای تامین ذخایر پشتیبان است.

سیاست وزارت جهاد استفاده از بخش خصوصی استپرویز اوسطی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما اضافه کرد: ما برای تولید سالانه ۱۱ میلیون تن شیر خام، ۳ میلیون تن گوشت مرغ، ۱ میلیون تن گوشت قرمز و یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن تخم مرغ نیاز به ۲۲ میلیون تن نهاده دامی و ۱۳ میلیون تن علوفه داریم تا حلقه‌های مختلف فعال در صنعت دام و طیور بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند و مایحتاج مردم تامین شود.
وی افزود: در حال حاضر بخش عمده نهاده‌های دامی مورد نیاز کشور وارداتی است و سیاست وزارت جهادکشاورزی برای تامین نهاده‌های دامی نیز استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است و بخش خصوصی از گذشته در این عرصه فعال بوده است.
این نماینده مجلس ادامه داد:، اما حساسیت موضوع می‌طلبد تا ذخایر پشتیبان کافی داشته باشیم بنابراین شرکت‌های بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی این ذخایر را تامین می‌کنند بنابراین اقدام این دو شرکت در راستای تامین ذخایر پشتیبان کشور است تا در مواقع حساس نیاز کشور را تامین کنند، ولی تامین اصلی نهاده‌های دامی به عهده بخش خصوصی به ویژه زنجیره‌ها و تشکل‌های مرتبط است که باید در این زمینه فعالانه‌تر عمل کنند.
اوسطی تصریح کرد: لازم است تا انحصار در بازار واردات کالا‌های اساسی شکسته شود و کسانی که اهلیت و توان دارند باید بتوانند در شرایط رقابتی در امر تامین کالا‌های اساسی کمک کنند.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دغدغه اصلی ما این است که ضریب خودکفایی را بالا ببریم و کمتر به سایر کشور‌ها در تامین کالا‌های اساسی وابسته باشیم. جنگ اوکراین و افزایش قیمت کالا در بازار‌های جهانی به ما این علامت را می‌دهد که باید برای خودکفایی در زمینه تامین کالا‌های اساسی جدی‌تر عمل کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا ورود شرکت‌های دولتی به عرصه تامین کالا‌های اساسی و عدم حضور شرکت‌های بخش خصوصی در این فرآیند به معنای نقض سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی قلمداد نمی‌شود؟ اظهار کرد: در حال حاضر با اجرای کامل قانون تمرکز وظایف و اختیارات وزارت جهاد کشاورزی؛ کل فرماندهی زنجیره از تولید تا تنظیم بازار دست وزارت جهادکشاورزی است که موضوعی حساس است و باید به صورت آنلاین بازار رصد شود.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دو شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام باید در مواقع حساس و ضروری جهت تامین نیاز و کنترل بازار ورود پیدا کنند بنابراین با این رویکرد؛ نقض اصل ۴۴ قانون اساسی صورت نمی‌گیرد.
اوسطی متذکر شد: این ساختار‌ها در تمامی کشور‌ها وجود دارد و در کشور ما هم وجود دارد تا بتوانند از ذخایر در مواقع حساس استفاده کنند.
صدا و تصویر دارد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
پیش بینی بارش باران در ارتفاعات سمنان
انسداد تونل دومن نیم در جاده بجنورد - اسفراین به مدت نیم ساعت
فردا، آغاز با تاخیر فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۴ شهرستان خوزستان
جهاد تبیین سنگر مقابله با جنگ نرم دشمن
برتری خارج از خانه آرسنال صدرنشین در هفته دهم لیگ برتر انگلیس
انفجار و آتش‌سوزی در کارگاه شارژ کپسول گاز در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۰ آبان ۱۴۰۴
حضور داور چهارمحال و بختیاری در سمینار نیم سال دوم داوران
بهره برداری از ۹ زمین چمن مصنوعی در سراب و مهربان تا سال آینده
کشف بزرگترین مرکز ماینر غیرمجاز جنوب شرق کشور در زاهدان
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در میامی
آتش سوزی یک خانه در بندرعباس جان دو کودک را گرفت
نشست یک ساختمان پنج طبقه در سپیدار اهواز
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)