• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۴۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

آشنایی بیشتر مردم با موضوعات سلامت در هفته سلامت

دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت گفت: برنامه‌های هفته سلامت در راستای آشنایی بیشتر مردم و تصمیم گیران و تصمیم سازان با موضوعات مهم حوزه سلامت برگزار می‌شود.

آشنایی بیشتر مردم با موضوعات سلامت در هفته سلامتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ محمد هاشمی افزود: هفته سلامت با شعار «سلامت ما، سلامت سیاره ما» از روز شنبه ۱۷ تا روز جمعه ۲۳ اردیبهشت برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: شعار امسال هفته سلامت به درستی و بر اساس نظر متخصصان و صاحبنظران این حوزه و با درک صحیح از وضع جامعه بشری امروز «سلامت ما، سلامت سیاره ما» انتخاب شده است؛ این مفهوم متضمن این است که بدون سلامتی محیط زیست و ساختار زندگی بشری نمی‌توان انتظار سلامتی پایدار را برای نوع بشر انتظار داشت، از این رو به تأمین همه جانبه و پایداری سلامت باور و دغدغه داشته باشیم و با تلاش و میثاق خود این نیاز فطری بشری را جامه عمل بپوشانیم.

دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت با اشاره به شیوع بیماری منحوس کرونا گفت: در وضع فعلی کشور در مواجهه با ویروس کرونا وزارت بهداشت با کمک سازمان‌های دیگر و همراهی مطلوب مردم نقش بسیار حیاتی و موفقی در پیشگیری و ارائه خدمات به بیماران کرونایی بر عهده داشته و امیدوار است پس از فروکش کردن این موج بتواند بیش از پیش به اقدامات پیشگیرانه و بسیار با اهمیت بهداشتی بپردازد.

هاشمی افزود: به همین منظور و در راستای همنوایی فرابخشی، همه جانبه و گسترده، شنبه ۱۷ اردیبهشت؛ به عنوان «نقش مردم، مسئولان، سمن‌ها در تحقق عدالت و تعالی نظام سلامت» نامگذاری شده تا همگان اهتمام خویش را به پیوست عدالت مورد نظر رهبر معظم انقلاب در اقدامات سلامت، معطوف سازند.

وی، دیگر عناوین هفته سلامت را یکشنبه ۱۸ اردیبهشت؛ «نقش مردم، مسئولان، سمن‌ها در دستیابی به انرژی پاک»، دوشنبه ۱۹ اردیبهشت؛ «نقش مردم، مسئولان، سمن‌ها در مدیریت حوادث و بلایا»، سه شنبه ۲۰ اردیبهشت؛ «نقش مردم، مسئولان، سمن‌ها در ارتقای سلامت خانواده و جوانی جمعیت»، چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت؛ «نقش مردم، مسئولان، سمن‌ها در تولید پاک و مدیریت پسماندها»، پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت؛ «نقش مردم، مسئولان، سمن‌ها در تغذیه سالم از مزرعه تا سفره» و جمعه ۲۳ اردیبهشت را «نقش مردم، مسئولان، سمن‌ها در کاهش و کنترل مصرف دخانیات»، برشمرد.

دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت گفت: برنامه‌های متنوع دیگری همچون تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل، پیاده روی بزرگ با حضور وزرای بهداشت، ورزش و شهردار تهران، برگزاری نمایشگاه هنری سلامت، بازدید‌های مختلف از مراکز مختلف مرتبط با حوزه سلامت، مراسم‌های مختلف با حضور مقامات کشوری و لشکری در ستاد و در استان‌ها برای بزرگداشت هفته سلامت در نظر گرفته شده است که دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با همکاری ارگان‌های مختلف، با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار می‌کنند.

هاشمی افزود: به علت اهمیت موضوع سلامت برای اقشار محروم جامعه، در این هفته مباحث مرتبط با بیمه همگانی سلامت نیز از طریق رسانه‌های گوناگون تصویری، صوتی و مکتوب تهیه و منتشر می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در مسیر دشوار آگاه سازی جامعه، مطالبه‌گری و ایجاد گفتمان غالب و دستیابی به همه  ابعاد سلامتی باید عوامل مسئول پای کار بیایند، ادامه داد: بی تردید تشکل‌های مردم نهاد و سمن‌ها و یکایک اندیشمندان و افراد دارای نفوذ کلام می‌توانند در ایجاد یک گفتمان عمومی در مسیر تامین این خواسته به حق نقش مهمی را ایفا کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)