• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۵۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
خراسان رضوی » سیاسی
با حضور قائم مقام فرهنگی رسانه ملی

بزرگداشت مرحوم طالب زاده در مشهد

مراسم بزرگداشت سردار مجاهد جبهه فرهنگی انقلاب مرحوم نادر طالب زاده با حضور کارشناسان روابط بین الملل و قائم مقام سازمان صدا و سیما در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما در اموربزرگداشت مرحوم طالب زاده در مشهد فرهنگی در این مراسم با عنوان "بشارت فتح " گفت: مکتب حاج نادر در ادامه مکتب حاج قاسم سلیمانی و شهید آوینی است.

وحید جلیلی افزود: مرحوم نادر طالب زاده در سال‌های فعالیت خود، تلاش‌های زیادی برای به چالش کشاندن جریان غرب زدگی در کشور انجام داد.

حاج نادر شخصیتی مقاوم، دارای شوق انقلابی و فرصت محور

وی گفت: تقوا و استقامت از ویژگی‌های بارز شخصیت او بود؛ وی با این که از همه امکانات بدون هیچ کمبود و با بهترین تحصیلات در زندگی برخوردار بود، اما خلأ معنوی غرب باعث شد به سمت انقلاب و ولایت گرایش پیدا کند ودر این راه قرار پیدا کرد و  ثابت قدم ماند.

مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: مرحوم طالب‌زاده در راهبرد فرهنگی نگاه متفاوتی داشت و در عین حال این تهدید‌ها را به طور عمیق می‌شناخت، به جد انسان فرصت محوری بود و دغدغه شکوفایی فرصت‌های جوانان را داشت.

جلیلی افزود: استقامت و مجاهدت های مرحوم طالب زاده، او را از دیگران  متمایز می‌کرد؛ او تا لحظات پایانی عمرش روی تخت بیمارستان همچون تعبیر جبل راسخ بود.

وی گفت: مرحوم طالب زاده به شکوفایی انقلاب کمک می‌کرد و حجت بزرگ ما در برابر ریزش‌ها به شمار می‌رفت.

راه طالب زاده نباید با هجرت او فراموش شود.

تحلیلگر سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه مطالعات جهان دانشگاه تهران هم در این مراسم گفت: مرحوم نادر طالب زاده،بزرگداشت مرحوم طالب زاده در مشهد پژوهشگری هنرمند بود و راهش نباید با هجرت او فراموش شود و مسئولین فرهنگی باید بیاندیشند که چطور راهش ادامه پیدا کند.

فواد ایزدی افزود: عقبه اسلامی و عرفانی حاج نادر مقدمه توفیقات او بود، علاوه بر آن، برای منحصر به فرد بودنش به غیر از ابعاد رسانه‌ای و مستندسازی، شاخصه او تعهد و تخصص و در عین حال نگاه بین المللی بود و نگاه پژوهش محورش در همه فعالیت هایش نمود داشت.

اسکات بنت؛ عضو سابق سازمان سیای آمریکا هم در ارتباط زنده ویدئویی با این مراسم با تقدیم ارادتش به مرحوم نادر طالب زاده گفت: طالب زاده کسی بود که توان جمع کردن انسان‌ها را داشت و معتقدم آزادی بیان واقعی در ایــران و برنامه‌های نادر وجود دارد.

همسر مرحوم نادر طالب زاده نیز در این مراسم گفت: نادر طالب زاده فقط یک مرد استثنایی نبود، مردی معنوی و ذو ابعاد بود.

زینب مهنا افزود: نادر در فهرست ترور تروریست‌ها بود، چون دشمنان، به خصوص دولت آمریکا را به شدت عصبانی کرده بود.

وی گفت: او یک انسان واقعی بود؛ امیدوارم جوانان از راه و روش زندگی او یاد بگیرند و راهش متوقف نشود.

مجتبی مختاری مدیرعامل مؤسسه جوانان بنیاد کرامت رضوی هم در بخشی از این مراسم گفت: حاج نادر طالب زاده در راستای افق توحیدی حرکت می‌کرد و عمیقاً به آن باور داشت. او فضای تمدنی غرب و سپس فضای تمدنی انقلاب اسلامی دیروز و فضای پیش روی انقلاب ما را دیده بود و می‌دانست قرار است به کجا حرکت کند.

همایش بشارت فتح یادبود مرحوم نادر طالب زاده سردار مجاهد جبهه فرهنگی انقلاب، کارگردان، مستندساز، مجری و تهیه کننده تلویزیون عصر دیروز در مجتمع دانشجویی امام رضا (ع) مشهد برگزار شد.
 سهیل اسعد از کارشناسان روابط بین الملل  و جمعی از اهالی فرهنگ از شرکت کنندگان اینبزرگداشت مرحوم طالب زاده در مشهد مراسم بودند.

 

بیشتر بدانیم: 

نادر طالب‌زاده، عصر ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ به علت عوارض ناشی از عارضه قلبی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان درگذشت.

رهبر معظم انقلاب در پیامی در گذشت این هنرمند انقلابی را تسلیت گفتند.



 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار در خصوص آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
رونمایی از دو کتاب پژوهشی–آموزشی در حوزه موسیقی دستگاهی ایران
بیش از ۳ هزار دانش‌آموز دختر یزدی میهمان باغ‌موزه دفاع مقدس شدند
هزینه واردات بنزین در لایحه بودجه ۱۴۰۵ معادل کل یارانه کالا‌های اساسی است
خدمات سلامت رایگان قرارگاه جهادی سجادیه به اهالی خودنکلا
سانحه رانندگی با یک جانباخته در بزرگراه شهید چراغچی مشهد
پخت و توزیع نان سورک در تفت
برگزاری آزمون نظام مهندسی در کهگیلویه و بویراحمد
پیکر مرحومه بی بی نزاکت گلستانی مادر شهید جاوید الاثر «بهرام درود» بر دستان مردم قدرشناس گچساران تشییع و در قطعه صالحین بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
درخشش هنرمندان صداوسیمای آبادان در جشنواره‌ی ابوذر
مراسم محوری نه دی در مسجد انقلاب بجنورد برگزار می‌شود
اعزام کاروان بانوان فرهنگی شهرستان بهمئی به مناطق عملیاتی
برد استقلال خوزستان پس از ۳ ماه
عراقچی: وزارت خارجه حامی صادرات محصولات فناورانه است
پدر شهید والامقام مهرداد هدایتی به فرزند شهیدش پیوست
اعزام کاروان فرهنگیان شهرستان لنده عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور
کاروان خانوادگی قهرمان من عازم کرمان شد
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از پروژه هتل سه‌ستاره اشنویه
رویداد‌های فرهنگی و هنری قزوین؛ از ثبت آثار ملی تا رونمایی از اشعار محلی
دستگیری ۳ مخل نظم و امنیت در خلیل‌ آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان برای تثبیت نرخ‌های کریدور شمال-جنوب
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)