• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۶۸۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۹
آذربایجان شرقی » اقتصادی

اختصاص سوخت یارانه ای به شناورهای تفریحی

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد: سوخت یارانه‌ای به شناور‌های تفریحی اختصاص می‌یابد.

اختصاص سوخت یارانه ای به شناورهای تفریحیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، عزت اله ضرغامی در جلسه شورای اداری استان با اشاره به اینکه گردشگری دریایی از مهمترین شغل‌های گردشگری در جهان است که در ایران به دلایل مخنلف از جمله گرانی سوخت سرمایه گذاری لازم در آن انجام نشده است گفت: سوخت یارانه‌ای برای شناور‌های تفریحی تصویب شده است.

وی افزود: آیین نامه مهمی مربوط به ماده ۱۰۰ قانون برنامه ششم توسعه اخیرا با همکاری سایر وزارتخانه‌ها تصویب شده که راه را برای ما بسیار باز کرده و موجب تقویت خدمات گردشگری خواهد شد و توافقی نیز بین وزارت‌های میراث فرهنگی و گردشگری و راه و شهرسازی، امضا و ابلاغ شده تا تابلو‌های هدایت کننده گردشگری در جاده‌ها نصب شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گردشگری گفت: مشکلات زیادی در کشور داریم و نمی‌خواهیم همه چیز را به گردن گذشته بیاندازیم و لازم نیست که بگوئیم این دولت در ابتدای کار هرچه درآمد دارد باید بخش زیادی از آن را به بدهی‌های گذشته پرداخت کند.

وی با تاکید بر اینکه باید با مردم صادقانه رفتار کرد، گفت: در کشور مشکلات داریم و باید آن‌ها را به درستی ارزیابی و رفع کنیم؛ اگر مردم توجیه نشوند حق دارند از دولتی که دل بسته اند دلگیر شوند.

ضرغامی اظهار کرد: توقعات مردم از دولت بسیار است و انتظار دارند دولت وقت را تلف نکند و هرچه زودتر نتایج حضورش را به مردم نشان دهد؛ رئیس جمهور نیز به این موضوع بسیار حساس و به جد پیگیر رفع مشکلات است تا مردم شیرینی بسیاری از اقدامات را بچشند.

وی اضافه کرد:  امروز اگر چالشی به وجود می‌آید، برخی جریانات سیاسی با انواع اقسام عقده گشایی‌ها عمل می‌کنند که ضروری است روشنگری انجام شود که لازمه آن وجود پیوست رسانه‌ای در تمامی اقدامات دولت است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه امروز فضای مجازی فرصت بسیار استثنائی برای اطلاع رسانی است، تاکید کرد: باید در همه اقداماتی که دولت انجام می‌دهد، پیوست رسانه‌ای داشته باشیم؛ در استان‌ها نیز مسئولان هر کاری که انجام می‌دهند باید تیم قوی روابط عمومی وجود داشته باشد تا اطلاع رسانی شود.

وی با اشاره به اینکه اگر به اطلاع رسانی توجه نشود فتنه گری رخ خواهد داد افزود: شبکه‌های خارجی معاند با برنامه ریزی بیشتر و تمرکز به فضای مجازی و استخدام توانمندی‌های شناخته شده عزم را جزم کردند تا عرصه را برای انقلاب تنگ کنند.

ضرغامی ادامه داد: آذربایجان شرقی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری صنایع دستی سرآمد است و به لحاظ ظرفیت‌ها و موقعیت‌ها جز استان‌های اول ما برای تحقق این ماموریت هاست که اگر درست انجام شود موجب توسعه اقتصاد، ایجاد آرامش و آسایش در کنار امنیت سیاسی و اجتماعی است.

وی ادامه داد: در حوزه گردشگری مراکز اقامتی، خدمات و سرویس‌های پذیرایی و زمینه‌های سرگرمی و تفریحی مهم است که در طول این سال‌ها در آذربایجان شرقی سرمایه‌گذاری‌های بومی در این حوزه انجام شده است.

ضرغامی گفت: تبریز و آذربایجان شرقی در زمینه هتل‌های اقامتی وضعیت خوبی دارد و بیش از ۳۰ هتل در حال احداث است و از بحران مرکز اقامتی عبور کرده است.

وی افزود: ۵۰۰ هزار نفر فعالان صنایع دستی رسمی و حدود ۵۰۰ هزار نفر فعال غیر رسمی در کشور داریم که از محور‌های جدی اقتصاد مقاومتی هستند و ۲۹۹ رشته صنایع دستی در کشور وجود دارد که نیاز نیست مجوز دریافت کنند و فقط باید در سامانه اعلام کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی هم در این نشست با اشاره به عملکرد خوب دولت سیزدهم در هشت ماه گذشته، گفت: مردم بین شرایط کنونی و دولت قبلی تفاوت قائل هستند، اما انتظارات آن‌ها از دولت انقلابی و جهادی به حق بالا است که نیازمند سرعت عمل و جدیت در حل مشکلات معیشتی است.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم  افزود: توفیق در واردات واکسن، مهار اوج‌گیری کرونا، پرداخت بدون تأخیر حقوق و مزایای کارکنان و موفقیت در دیپلماسی منطقه‌ای و بین‌المللی و رساندن میزان صادرات نفت به یک و نیم میلیون بشکه از جمله خدمات دولت سیزدهم در هشت ماه گذشته است.

وی با اشاره به تجارت خارجی ۱۰۰ میلیارد دلاری دولت و پرداخت بدهی‌های خارجی، ادامه داد: دولت سیزدهم به دنبال استقراض از بانک مرکزی نرفته و تا حدود زیادی هم تحریم‌ها را دور زده و در مذاکرات رفع تحریم فعالانه وارد شده، در جهت اصلاح بودجه و نظام بانکی و بهبود فضای کسب و کار تلاش کرده است.

امام جمعه تبریز با اشاره به اعتراضات مردم به گرانی آرد گفت: دولت باید قبل از انجام چنین تغییری با کارخانه‌ها و تشکل‌های مربوطه جلسات کارشناسی تشکیل می‌داد تا مردم در مورد مدل کار و جبران آن توجیه می‌شدند؛ باید با مردم صحبت و بسته‌های حمایتی در مورد مشکلات موجود را پیش‌بینی کرد.

وی با اشاره به افزایش ناگهانی قیمت ماکارونی تخلف چند کارخانه ماکارونی در روز‌های اخیر با عدم عرضه به بازار، صادرات ماکارونی با آرد یارانه‌ای و فروش آرد یارانه‌ای به نرخ آزاد توسط دلالان، نرسیدن یارانه‌های گندم و آرد به سفره‌های مردم و قاچاق آنها، شکاف زیاد قیمتی با دیگر کشور‌ها و عدم افزایش قیمت‌ها با وجود رشد قیمت‌های جهانی را از جمله دلایل افزایش قیمت برشمرد.

استاندار آذربایجان شرقی هم با اشاره به نتایج قابل انتظار هدفمندی یارانه آرد از جمله اصلاح الگوی مصرف، جلوگیری از قاچاق و توزیع هدفمند یارانه‌ها، گفت: هیچ مشکلی از نظر تأمین کالا‌های اساسی در استان نداریم و برنامه‌ریزی دقیقی در این زمینه انجام شده است.

عابدین خرّم افزود: همه مسئولان باید با وحدت گفتمانی پیش بروند و آثار و نتایج تصمیمات و اقدامات دولت را برای مردم توضیح دهند. هدف دولت از اجرای هدفمندی یارانه آرد، حمایت بیشتر از دهک‌های پایین جامعه و توزیع یارانه به صورت هدفمند در بین اقشار مردم است که می‌تواند تعادل را در جامعه ایجاد کند.

استاندار با اشاره به اینکه یارانه اختصاص یافته به کالا‌های اساسی در کشور، به اندازه یک جمعیت ۱۲۰ میلیونی است، گفت: بخش عمده این کالا‌ها به‌دلیل قیمت ارزان آن‌ها به صورت قاچاق از کشور خارج می‌شود که برای مدیریت هدفمند آن، دولت مجبور شد قانونی که سال‌های گذشته تصویب شده، ولی اجریی نشده بود را اجرا کند.

وی خاطرنشان کرد: هدفمندی یارانه‌ها در حوزه آرد و نان باعث مدیریت مصرف در این حوزه شده و از قاچاق آرد نیز جلوگیری می‌کند و برای تأمین مواد مورد نیاز صنایع غذایی استان تدبیر لازم اندیشیده شده است تا متناسب با قیمت‌های مصوب مواد اولیه و نیازمندی‌ها در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

استاندار تاکید کرد: رسانه‌ها نیز باید ابعاد این تصمیم دولت را به‌صورت کامل برای مردم توضیح دهند تا نگرانی‌هایی بخشی از آن‌ها که به حق است رفع شود.

خرّم با اشاره به اینکه در آینده نزدیک شاهد سفر رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت به استان خواهیم بود گفت: با جلساتی که با معاون اجرایی رئیس جمهور در خصوص سفر داشتیم هیچ طرح جدیدی شروع نمی‌شود و با توجه به محدودیت منابع مالی دولت، طرحهای بالای ۵۰ درصد پیشرفت و تأثیرگذار در توسعه اقتصادی و اشتغال، در اولویت تخصیص اعتبار قرار می‌گیرند.

 

اختصاص سوخت یارانه ای به شناورهای تفریحی اختصاص سوخت یارانه ای به شناورهای تفریحی اختصاص سوخت یارانه ای به شناورهای تفریحی اختصاص سوخت یارانه ای به شناورهای تفریحی اختصاص سوخت یارانه ای به شناورهای تفریحی اختصاص سوخت یارانه ای به شناورهای تفریحی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)