• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۷۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار سلیمانی در رزمایش جهادگران فاطمی:

رزمایش بزرگ جهادگران با حضور ۱۵۰ هزار بسیجی آغاز شد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: با توجه به تنش‌های آبی، طرحی با عنوان «از آبخیز تا جالیز» با هماهنگی وزارت کشاورزی برای بازسازی قنوات و بالا بردن بهره‌وری آب‌های کشاورزی انجام ‌می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار غلامرضا سلیمانی در رزمایش جهادگران فاطمی به مناسبت روز بسیج سازندگی در محل حرم مطهر امام خمینی گفت :‌سالروز تشکیل بسیج سازندگی یادآور یک تصمیم شجاعانه و راهبردی از سوی رهبر معظم انقلاب در ۱۷ اردیبهشت سال ۷۹ است.

رزمایش بزرگ جهادگران با حضور ۱۵۰ هزار بسیجی آغاز شد
سردار سلیمانی با اشاره به زمینه و بستر تشکیل بسیج سازندگی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران به دنبال سازندگی میهن اسلامی و برطرف سازی محرومیت های به جا مانده از دوران طاغوت بود، اما جنگ به ملت ایران تحمیل شد و ملت ایران با تمسک به اندیشه عاشورایی و علوی خود به مقابله با این تجاوز برخاست.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه به ترکیب شهدای عزیز که یک نگاه بیاندازیم در میابیم که بخش معظم شهدا را اقشار مختلف مردم تشکیل می دهند، افزود : مقابل تجاوز همه جانبه دشمن امام راحل مردم را به میدان آوردند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود : جبهه رزمندگان اسلام از زمانی که توانست جبهه ها را تثبیت کند و وارد حمله به دشمن شود، در چهار عملیات تمام سرزمین هایی که توسط دشمن متجاوز اشغال شده بودند، توسط رزمندگان اسلام آزاد شد.
سردار سلیمانی با بیان اینکه دشمن شش سال تمام در خاک خودش تعقیب شد، ادامه داد: مکتب دفاعی انقلاب اسلامی شکل گرفت و جبهه مقاومت امروز پیاده کننده الگو دفاعی مکتب شکل گرفته در دفاع مقدس است.
وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که خرمشهر ها در پیش است ما در خرمشهر نظامی پیروز شدیم. از آن روز تاکنون کشور ما از امنیتی برخوردار است که با فداکاری و بر محور خون شهدای مان به دست آمده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: خرمشهر سازندگی ایران اسلامی ۱۷ اردیبهشت سال ۷۹ با صدور فرمان تشکیل بسیج سازندگی توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی فتح شد.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب فرمان خرمشهر سازندگی را صادر کرد، اظهار داشت: امروزه بسیج سازندگی به شجره تنومند طیبه ای تبدیل شده که با بهره گیری از ده ها هزار گروه جهادی در عرصه های مختلف خدمت رسانی می کند.
سردار سلیمانی با اشاره به مجاهدت های بسیج سازندگی در دو سال گذشته در مقابل با ویروس کرونا، گفت: چه جهاد تحسین برانگیزی را به منصه ظهور رساندید.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین مطرح کرد: یک کارنامه بسیار درخشانی از بسیج سازندگی در دسترس ملت ایران است و امروز با شرایطی که پس از انتخابات اخیر بوجود آمد بایستی آمده شویم که خدمات بزرگتر و ماندگارتری را به ملت ایران در همه موضوعات و در همه صفحات این سرزمین ارائه دهیم.
وی با اشاره به وجوب تلاش بسیج در زمینه امنیت غذایی و خلق ظرفیت های جدید تولید با تمرکز بر اشتغال اشاره کرد و گفت: در پی فتح خرمشهر های سازندگی اشتغال زایی اقتصادی و محرومیت زدایی هستیم.
سردار سلیمانی به برنامه آبرسانی بسیج به ۷۲۰۰ روستا با هماهنگی دولت و وزارت نیرو اشاره کرد و افزود: این بسیج سازندگی است که مثل دوران دفاع مقدس با لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب بسیجیان پای کار و انقلابی را سازماندهی می کند و به میدان خدمت می آورد.
رئیس سازمان بسیج در پایان افزود: از خداوند متعال مسئلت داریم توفیق خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت ایران را به همه ی ما عطا بفرماید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید بر انضباط مالی و جهش خدمات شهری در آستانه نوروز
آغاز مسابقات فوتسال آزاد جام رمضان در یاسوج
رسانه شریک عدالت است
کشف لاشه ۲ بز وحشی در ارتفاعات پیرانشهر
روسیه: به توسعه روابط خود با ایران ادامه می‌دهیم
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از دریاچه ارومیه
­بازآفرینی زندگی شهید کشتی‌گیر در قالب رمان نوجوان
صدور کیفرخواست پرونده شهادت شهید محمدجواد بخشیان
شناسایی انبار ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری در اصفهان
وقتی قند اضافی مصرف می‌شود چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟
دستگیری سارقین درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز
حضور یک مازندرانی در لیست کادر فنی تیم ملی بسکتبال
تشییع پدر شهید در شهر بهمن آباده
مسابقات قرآنی شهید کمال قاسمی در زنجان
آغاز پویش «اطعام مهدوی، ایران همدل» در خراسان رضوی
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
ورود ۷۰ هزار تن کالا از استان‌های مرزی برای تأمین سفره مردم
راهکار‌های دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت برای رفع تشنگی در ایام روزه‌داری
کمینه و بیشینه دمای سی ام بهمن ماه در سمنان
افزایش ۲۰ درصدی حضور دانشجویان در اردوی راهیان نور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مشهد، رئیس کمیسیون بازرسی شهرداران کلانشهرهای ایران  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)