• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۷۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲
اجتماعی » جامعه و شهری

تابلوهای سردر اماکن نیازی به پرداخت عوارض ندارند

در پی صدور اخطاریه «ارائه مجوز تابلو» از سوی شهرداری ناحیه یک منطقه ۱۲ برای اصناف این ناحیه، شهردار این منطقه به ارائه توضیحاتی دراین‌باره پرداخت.

تابلوهای سردر اماکن نیازی به پرداخت عوارض ندارندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شهردار ناحیه یک منطقه ۱۲ در خصوص صدور اخطاریه "ارائه مجوز تابلو" ضمن یادآوری این نکته که صدور این اخطاریه، خارج از قوانین و ضوابط جاری نبوده، گفته: اخطاریه یادشده صرفاً برای مشخص‌شدن نصب تابلو با مجوز یا بدون اخذ مجوز صادر شده و چنانچه در متن اخطاریه نیز راهنمایی شده است، در صورت نصب تابلو بدون اخذ مجوز، پس از ارائه مدارک ملکی و استعلامات مورد نیاز (نداشتن خلاف و بدهی ملکی) در اسرع وقت و بدون نیاز به جمع‌آوری تابلو و توقف در کسب‌وکار واحد صنفی، مجوز تابلو صادر می‌شود.
یزدی با تأکید بر اینکه عوارض شهری مهم‌ترین محل درآمد‌های پایدار شهری است، افزود: اگر صاحبان صنوف و فعالیت‌های تجاری و اداری بخواهند از فعالیت تجاری خود در شهر منتفع شوند، مکلف‌اند برای نصب تابلو‌های تبلیغاتی خود عوارض بدهند تا مدیریت شهری بتواند از این عوارض برای زیباسازی شهر و ساماندهی تبلیغات استفاده کند.
وی در مورد اخذ عوارض تابلو‌های سردر واحد‌های صنفی به اصلاحیه مصوبه شورای شهر تهران در سال ۱۳۹۷ اشاره کرد و گفت: پس از اینکه مصوبه شورای شهر توسط دیوان عدالت اداری مبنی بر دریافت‌نکردن عوارض از تابلو‌های معرف کاربری ملک تجاری یا اداری باطل شد، شورای شهر تهران با اصلاح مصوبه قبلی، شرایط خاصی را صرفاً برای اخذ عوارض از تبلیغات صنفی تعیین کرد. نکته مهمی که در این مصوبه وجود دارد این است که برای نصب تابلوی معرفی صنف، حدود رایگان برحسب متراژ تابلو تعیین شده تا هر صنف یا فعالیت تجاری و اداری بتواند در این حدود به معرفی خود بپردازد؛ حدودی که متراژ بیش از آن به‌ویژه در ساختمان‌های غیرمسکونی، «تبلیغات تجاری» به شمار می‌رود که در این صورت مشمول پرداخت هزینه می‌شود.
شهردار قلب تهران در پایان بیان کرد: بر اساس مصوبه جدید شورای شهر تهران هر مغازه یا فعال صنفی می‌تواند به اندازه بَرِ ساختمان، حداکثر به ارتفاع ۱۳۰ سانتی‌متر و برآمدگی حداکثر به اندازه ۶۰ سانتی‌متر، یک تابلو را که معرف رسته صنفی و عنوان شغلی مغازه باشد، به صورت رایگان نصب کند؛ همچنین نصب تابلو و تبلیغات نامربوط با کسب و پیشه و بدون ارتباط با کاربری ملک یا نصب هرگونه تابلو و تبلیغات روی پشت‌بام ساختمان‌های مسکونی ممنوع است.
وی یادآور شد: تابلو‌های تجاری صرفاً از طریق سازمان زیباسازی شهرداری تهران مجوز دریافت می‌کنند؛ همچنین طبق قوانین این سازمان، اگر تابلویی روی نمای ساختمان (عمود بر نما) باشد، غیرمتعارف باشد یا شیشه‌نویسی داشته باشد، غیرمجاز است و جمع‌آوری خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۴۲ طرح عمرانی سلامت‌محور در فارس
طرح پنجشنبه‌های جهادی در شهرستان اهواز
اکران آثار چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در سینما‌های سپهر و ساری مال
دستگیری قاتل جوان پس از قتل میانجی درگیری در جهرم
آغاز طرح‌های گازرسانی و آبرسانی به چیلات دهلران
۱۵ اسفند؛ آخرین مهلت احزاب برای دریافت مجوز ارائه فهرست انتخاباتی
دورهمی بزرگ خانوادگی به یاد شهدای وطن در شیراز
مهلت ۶ ماهه دانشگاه آزاد برای بازنگری سرفصل‌های درسی
آغاز آزمون تصدیق صحت عملکرد نازل‌های سوخت مایع در خراسان شمالی
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد
همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در هرمز برگزار شد
تردد مرزی کرمانشاه به مرز ۲ میلیون نفر رسید
کتاب «باغ خرمالو» به چاپ دوازدهم رسید
نمایش ۳۲ فیلم جشنواره فجر در بجنورد 
جوی پایدار در آسمان سمنان
رعدو برق، تگرگ و یخبندان صبحگاهی در برخی نقاط مرکزی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۷ بهمن
جزئیات سی و یکمین المپیاد علمی دانشجویان اعلام شد
بهره‌برداری طرح‌های بسیج سازندگی در شهرستان طبس
حضور ۲ داور ایرانی در مسابقات بین المللی دو‌و‌میدانی مسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)