• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۹۶۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
مازندران » اقتصادی
مازندران ؛ دروازه اقتصادی کشور‌های حاشیه خزر و اسکاندیناوی

افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲ به عنوان ساری پایتخت گردشگری عضو اکو

رویداد ساری ۲۰۲۲ به عنوان ساری پایتخت گردشگری عضو اکو ، در سالن همایش‌های هتل بادله آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مراسم افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲ با حضور سفرا و نمایندگان ۱۰ کشور عضو اکو در هتل بادله ساری آغاز شد.

در این مراسم علاوه بر سفرای کشور‌های پاکستان، افغانستان، آذربایجان، ترکیه، ترکمنستان، قرقیزستان ،قزاقستان، تاجیکستان و ازبکستان ، خسرو ناظری دبیرکل و اعضای شورای همکاری‌های اقتصادی (اکو) و وزیر گردشگری ایران و نمایندگان کشور‌های دیگر هم حضور دارند.

افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲ به عنوان ساری پایتخت گردشگری عضو اکو

مازندران ؛ دروازه اقتصادی کشور‌های حاشیه خزر و اسکاندیناوی به جنوب ایران و بندر چابهار 

استاندار مازندران در ابتدای آیین افتتاحیه رویداد بین المللی ساری پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو در سال ۲۰۲۲، با بیان اینکه گردشگری، سکوی پیشرفت برای مازندران محسوب می‌شود ،گفت: صنعت گردشگری می‌تواند یکی از مسیر‌های مهم برای اشتغال مازندران و دیگر کشور‌های عضو اکو باشد و به مدد آن به توسعه همه جانبه مطلوب و متوازن دست یافت.

حسینی پور مهیا بودن زیر ساخت‌های کریدور‌های بین المللی و حمل و نقل در کنار حاذبه‌های طبیعی و گردشگری مازندران ، فرصتی مناسب برای ورود سرمایه گذاران در حوزه‌های مختلف است .

او تاکید کرد : زمینه تسهیل سرمایه گذاری در این استان را برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم می کنیم.

استاندار مازندران با بیان اینکه مازندران سالانه مقصد گردشگری ۲۰ میلیون نفر است افزود : تقویت جغرافیای فرهنگی در کنار گسترش مبادلات اقتصادی از اولویت‌های دولت سیزدهم در گسترش تبادلات تجاری با کشور‌های عضو اکو است که در این راستا به دنبال فراهم کردن کامل شرایط سرمایه گذاری و گردشگری هستیم

او ادامه داد: مازندران برای ارتباطات گسترده در حوزه‌های تاریخی، طبیعی و زیر ساخت‌های گردشگری، چون هتل و رستوران‌ها آمادگی  دارد.

استاندار مازندران  افزود: به واسطه جذابیت‌های موجود در حوزه‌ی اقتصادی، گردشگری، سلامت و معدنی ، مازندران امکان تحقق توسعه مطلوب را دارد.

حسینی پور  تاکید کرد : مازندران این آمادگی را دارد که بتواند دروازه اقتصادی کشور‌های حاشیه خزر و اسکاندیناوی به جنوب ایران و بندر چابهار باشد.

او گفت: شرایط برای حصول آن  با توجه به  دارا بودن سه بندر اقتصادی امیر آباد ، نوشهر و فریدونکنار در مازندران دور از دسترس نیست.

افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲ به عنوان ساری پایتخت گردشگری عضو اکو

 

عبدالله اف سفیر ازبکستان به عنوان رئیس دوره‌ای گردشگری کشور‌های عضو اکو هم در این همایش بر تقویت پرواز‌های گردشگری تاکید کرد و کرد و گفت: سامانه الکترونیکی صدور روادید برای گردشگران، خواهر خواندگی شهر‌های کشور‌های عضو اکو از جمله فعالیت‌هایی است که در این کشور انجام شد.

افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲ به عنوان ساری پایتخت گردشگری عضو اکو

 

نماینده، ولی فقیه در مازندران نیز در این رویداد بین المللی، پیشینه فرهنگی و مذهبی مردم مازندران را ستودنی دانست و بر صمیمیت حاکم بر خرده فرهنگ‌های استان و معرفی صنایع دستی، آداب و سنت‌های بومی استان تاکید کرد.


آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه مازنی‌ها، مردمانی با محبت، دیندار، صادق، سختکوش و صمیمی هستند افزود: این ویژگی‌ها زمینه‌های فرهنگی و گردشگری را میان مردمان کشور‌های عضو اکو تقویت خواهد کرد.


او گفت: اهداف تعریف شده سازمان جهانی اکو که همان تقویت روابط دوستانه و توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی، گردشگری و تجاری است زمانی محقق می‌شود که ویژگی‌های فرهنگی، دینی و اخلاقی کشور‌های عضو و کشور‌های هدف به خوبی شناسایی و برای تقویت آن زمینه سازی شود.

 

افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲ به عنوان ساری پایتخت گردشگری عضو اکو

دبیر کل سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو در آیین افتتاحیه رویداد بین المللی ساری پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو، سال ۲۰۲۲ با قدردانی از میزبانی ایران و ساری برای برگزاری این رویداد گفت: انتخاب شهر ساری به عنوان پایتخت گردشگری پس از برگزیده شدن شهر دوشنبه پایتخت کشور تاجیکستان به عنوان پایتخت گردشگری سال ۲۰۲۱ انجام شد که موجب تعامل بیشتر کشور‌های دارنده پشینه تاریخی و فرهنگی مشترک شده است .


خسرو ناظری با تاکید بر اینکه دبیر خانه به دنبال گسترش مناسبات تجاری و اقتصادی با کشور‌های عضو اکو است که به رفاه اجتماعی جمعیت کشور‌های عضو بی انجامد.

او میزبانی ساری را تجلی اراده این سازمان برای نمایش توانمندی‌های گردشگری دانست و گفت: چهارمین نشست جهانی ۶ ماه دوم سال ۲۰۲۲ در بخارا انجام میشود.


ناظری ادامه داد: در این نشست بر تقویت مناسبات بخش‌های خصوصی و دولتی، معرفی دقیقتر جوامع محلی و رفع موانع در صدور روادید و تسهیل سازی فرآیند گردشگری بررسی و تصمیم گیری می‌شود.


دبیر کل سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو گفت: گردشگری موجب افزایش درک جهانی و تعاملات جهانی می‌شود که به صلح جهانی می انجامد.


او با بیان اینکه به واسطه تنوع میراث فرهنگی و تاریخی، جاده ابریشم و ثبت ۷۴ اثر ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو، بر استفاده بهینه از همه مزایای موجود در رویداد بین المللی اکو تاکید کردو افزود: براساس اعلام شورای جهانی سفر و گردشگری در سال ۲۰۱۹، گردشگری ۱۹ درصد تولید ناخالص داخلی و ۳۳۰ میلیون شغل را به خود اختصاص داد.

ناظری ادامه داد: در سال ۲۰۱۹ میانگین سهم سفر از گردشگری ۲ و هفت دهم تولید ناخالص بوده است و ۴۹ میلیارد دلار کسب درآمد منطقه گردشگری اکو بود که باید تقویت شود.

دبیر کل سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو، کووید ۱۹ را باعث کاهش ۶۰ تا ۷۰ درصدی گردشگری در دوسال اخیر دانست و گفت: طرح اقدام برای برطرف کردن مشکلات ایجاده شده از همه گیری کووید ۱۹ اجرا شده است.

 

 

افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲ به عنوان ساری پایتخت گردشگری عضو اکو

گواهینامه ساری به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو، سال ۲۰۲۲ نیز در این آیین به استاندار مازندران اعطا شد.

افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲ به عنوان ساری پایتخت گردشگری عضو اکو

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین عمل جراحی لیزری با یوروتسکوپ فعال‌شده در بیمارستان خدابنده
همه برندگان جشنواره تئاتر مازندران
آغاز برداشت هندوانه پاییزه در شهرستان بندرلنگه
فرآوری محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی نیازمند ورود سرمایه گذار است
ایمن‌سازی محور اردل – شهرکرد در محدوده تنگ درکش ورکش
سند آمایش مبنای اقدامات توسعه‌ای شهرستان‌ها
حادثه برای هواپیمای تفریحی در نوشهر
تخلیه ششمین شناور حامل گندم در بندرشهید رجایی
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی «هما»
وزیر ارتباطات: گزارش عملکرد اپراتور‌ها باید برای مردم راهگشا باشد
تاکید بر حفظ سلامت کارکنان در شرایط آلودگی هوا
توزیع شیر در مدارس وعده‌ای که هنوز اجرایی نشده است
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نشان برنز پیشکسوت خراسان شمالی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا
معرفی برترین‌های جشنواره صنایع دستی خلاق ۳ در اصفهان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فرهنگ ما، یاوری است
پایداری جو تا پایان هفته و رگبار پراکنده از شنبه
ایران قهرمان رقابت های کشور‌های اسلامی با حضور فوتسالیست اصفهانی
رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی و فرهنگی خراسان شمالی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)