• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۰۵۶۶
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۶
مرکزی » اجتماعی

واگذاری پنج هزار متر زمین مورد نیاز برای راه‌اندازی سایت اداری انرژی

استاندار مرکزی: واگذاری پنج هزار متر زمین مورد نیاز انرژی برای راه‌اندازی سایت اداری در شهر اراک که مدت‌ها در دست پیگیری بوده، ظرف یک هفته آینده انجام و تحویل می‌شود.

واگذاری پنج هزار متر زمین مورد نیاز برای راه‌اندازی سایت اداری انرژیبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ استاندار مرکزی گفت: نقشه علمی راه فناوری و نوآوری این استان طراحی شده و تمامی بخش‌های اجرایی و دانشگاهی استان باید در اجرای آن مشارکت گسترده داشته باشند.
 
«فرزاد مخلص‌الائمه» بیان کرد: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده، تدوین این نقشه راه برای استان مرکزی که جزو قطب‌های دانشگاهی کشور محسوب می‌شود گام بلندی در جهت توسعه علمی و فناوری است. 
 
استاندار مرکزی ادامه داد: سال‌های گذشته بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در در دانشگاه‌های این استان به تحصیل اشتغال داشتند و اکنون این مهم کاهش پید کرده اما با تغییراتی که در وضعیت آموزش عالی کشور اتفاق افتاده، این استان همچنان قطب دانشگاهی کشور است و و در حال حاضر ۶۱ دانشگاه با ۲۳۲ رشته دانشگاهی و حدود ۶۰ هزار دانشجو در استان مرکزی تحصیل می‌کنند و خدماتی را به جامعه علمی کشور ارائه می‌دهند.
 
مخلص الائمه اظهار داشت: اگر چه مسئولیت نقشه راه علمی استان مرکزی با دانشگاه اراک است اما تمامی مراکز دانشگاهی استان باید به آن ملحق شوند و از تمام ظرفیت خود برای اجرای آن استفاده کنند.
 
وی تصریح کرد: کاری که در تولید کیت غربالگری بیماری متابولیک نوزادان صورت گرفته، هدیه نظام علم و فناوری و دانشمندان استان مرکزی به بهداشت و درمان کشور در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین است که در چند زاویه از جمله دانش بنیان بودن، کمک به تعالی افزایش جمعیت، جوانی و سلامت جمعیت، هماهنگی با سیاست‌های کلی جمعیت و قانون مهم و مترقی موسوم به قانون تعالی جمعیت که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده، قابل توجه است. 
 
استاندار مرکزی افزود: این کار بسیار ارزشمند است و جای تقدیر از مجموعه شرکت تولید کننده آن، مجموعه دانشمندان هسته‌ای کشور و سازمان انرژی اتمی دارد و طیف گسترده‌ای از نیروی انسانی صاحب علم و تجربه در پشت صحنه این تولید قرار دارند.
 
مخلص الائمه عنوان کرد: به پاس حضور رئیس انرژی اتمی کشور به استان مرکزی، واگذاری پنج هزار متر زمین مورد نیاز مجموع مصباح انرژی برای راه‌اندازی سایت اداری در شهر اراک که مدت‌ها در دست پیگیری بوده، ظرف یک هفته آینده انجام و تحویل می‌شود.
 
استاندار مرکزی ادامه داد: بیشتر مشکلاتی که بر سر راه انعقاد قرارداد ۷۰ میلیون دلاری آذرآب با شرکت انرژی اتمی بود مربوط به بحث ضمانت‌نامه‌ها و مشکلاتی در نظام بانکی بود، که این مهم برطرف شده و یک مورد در بانک کشاورزی باقی مانده که رایزنی‌های لازم برای حل آن نیز با این بانک صورت گرفته است.
 
مخلص الائمه اظهار داشت: امید است همه موانع برطرف شود و این طرح که تنها توسط آذرآب قابل اجرا است ، به زودی به انعقاد قرارداد برسد و این واحد تولیدی مادر تخصصی به روزهای اوج خود بازگردد. 
 
وی گفت: همانطور که مجموعه آب سنگین خنداب چشم صنعت هسته‌ای کشور است، شرکت آذرآب هم چشم صنایع سنگین و تجهیزات سنگین کشور است و انتظار می‌رود سازمان انرژی اتمی ایران حمایت خود را از چشم صنعت سنگین کشور دریغ نکند.
 
استاندار مرکزی تاکید کرد: کوهی از تجربه و تجهیزات در شرکت آذرآب اراک وجود دارد و امید است این شرکت در ارائه طرح‌ها و ادامه مسیر برای رفع مشکلاتش مورد حمایت ویژه قرار گیرد.
 
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)