• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۰۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲
مرکزی » علمی و فرهنگی

لزوم حضور صنعت اسباب‌بازی در عرصه‌های بین‌المللی

رییس جشنواره اسباب‌بازی ها درباره این جشنواره ها و لزوم شرکت در عرصه‌های جهانی در حوزه اسباب‌بازی توضیح داد.

لزوم حضور صنعت اسباب‌بازی در عرصه‌های بین‌المللیبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ محسن حموله رییس جشنواره ملی اسباب‌بازی عنوان کرد: پس از دوسال که هیچ نمایشگاهی به صورت حضوری برگزار نشده بود، تمام تلاشمان را کردیم تا متناسب با مقتضیات روز و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، نمایشگاهی به‌صورت محدود برگزار کنیم.

او ادامه داد: این‌ محدودیت به این معناست که بنای ما در نمایشگاه اسباب‌بازی این بود که برگزیدگان صنعت اسباب‌بازی که محصولات باکیفیت عرضه می‌کنند و مجوز تولید شورای نظارت بر اسباب‌بازی را دارند، با ۱۰۵ برند و تولیدکننده در قالب ۵۰ غرفه در نمایشگاه ها برگزار می شود.
حموله درباره فروش مجازی نمایشگاه اسباب‌بازی توضیح داد: ما شرایطی ایجاد کردیم تا مردم و مخاطبان ما از سراسر کشور که متقاضی حضور در نمایشگاه بودند، بتوانند به صورت مجازی از برترین اسباب‌بازی‌ها آگاه باشند و هم در سایت دیجی‌کانون خرید آنلاین انجام دهند. در این فروش اینترنتی ۱۰ درصد هم تخفیف برای مخاطبان درنظر گرفته بودیم تا به راحتی در منزل اسباب‌بازی دلخواه خود را تهیه کنند.
 
رییس جشنواره اسباب‌بازی عنوان کرد: زمان آن رسیده با بهره‌گیری از تجربیات سالها برگزاری جشنواره و نمایشگاه به سمتی برویم که جشنواره اسباب‌بازی جایگاه خود را در سطح بین‌الملل پیدا کند. لازمه عرض اندام در عرصه جهانی در حرکت در این مسیر است.
بین‌المللی شدن، شرایط خاصی در حوزه محصولات فرهنگی و به‌ویژه اسباب‌بازی دارد که یکی از آن‌ها این است که ما بتوانیم اسباب‌بازی ایرانی تولید کنیم و از اسباب‌بازی‌هایی که جنبه کپی‌کاری دارند کم‌تر استفاده کنیم. متاسفانه هنوز در کشور ما بعضی از کسانی که در حوزه اسباب‌بازی سرمایه‌گذاری می‌کنند، راحت‌ترین کار برایشان این است که نمونه‌های خارجی را مهندسی معکوس و تولید کنند.
او افزود: کانون تجربه برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی را در حوزه‌های پویانمایی و قصه‌گویی دارد و می‌تواند در صنعت اسباب‌بازی هم‌ همین رویکرد را داشته باشد. ما در کانون به سمت این رفته‌ایم که تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران صنعت اسباب‌بازی در روند برگزاری جشنواره مشارکت و اعلام نظر کنند و حتی بخش‌هایی از جشنواره را با حضور آن‌ها مدیریت کنیم.
حموله اظهار کرد: وجود دبیرخانه دائمی جشنواره ملی اسباب‌بازی چه در کانون و چه در شورای نظارت بر اسباب‌بازی باعث ارتباط نزدیک‌تر با کشورهای فعال در این حوزه  می‌شود.
رییس جشنواره اسباب‌بازی درباره برگزاری این جشنواره در سطح استان‌ها تصریح کرد: استان‌های بزرگ ما ظرفیت برگزاری این جشنواره را دارند و در همین‌ نمایشگاه هم مسئولان فرهنگی برخی استان‌ها با دبیرخانه ارتباط برقرار کردند و متقاضی برگزاری نمایشگاه در استان‌های خود شدند. ضمن اینکه کانون این توانایی را دارد که با توجه به مدیریت استانی خود در ۳۱ استان بتواند نمایشگاه‌هایی را در سطح استان‌ها برگزار کند. اگر بتوانیم حداقل در ۵ نقطه از کشور برنامه‌هایی را برای کودکان و نوجوانان و خانواده‌های آن‌ها و تولیدکنندگان استان‌ها برگزار کنیم قطعا در رسیدن به اهداف متعالی کانون گام بزرگی برداشته‌ایم.
 
او خاطرنشان کرد: انتظار و درخواست ما این است که وزارت آموزش و پرورش و سازمان‌های متولی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت صنعت، معدن، تجارت، اعضای شورای سیاست‌گذاری دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی و... همت کنند و گام‌های مهمی در حوزه اسباب‌بازی بردارند.
حموله اظهار کرد: اگر مسوولان بتوانند اسباب‌بازی را به عنوان یک وسیله کمک‌آموزشی وارد مدارس کنند بدون تردید تحولی بزرگ در این صنعت رخ می دهد.
به‌طور مثال درصورت امکان  با کمک وزارت آموزش و پرورش فضاهای ویژه مانند اتاق بازی در مدارس و مهدهای کودک ایجاد شود تا اسباب‌بازی به شبکه مدارس ورود پیدا کند و درنتیجه تولیدکنندگان ما به سمت تولید اسباب‌بازی‌های خوب و باکیفیت حرکت کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)