• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۰۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵
البرز » سیاسی

هدایت اقتصاد کشور نیازمند حمایت فناوری‌های نوین

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز تحول در تولید و صادرات محصولات مبتنی برفناوری‌های نوین و صادرات محور را مستلزم حمایت حاکمیت از بازیگران عرصه اقتصادی عنوان کرد.

هدایت اقتصاد کشور نیازمند حمایت فناوری‌های نوینبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ یداله مالمیرگفت: مقام معظم رهبری با نامگذاری امسال به عنوان سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" وظیفه‌ای بسیار خطیر را برعهده فعالان عرصه اقتصاد، دانش بنیان‌ها و تیم اقتصادی دولت محول کرده اند.
او بستر سازی دولت سیزدهم در زمینه‌های تولید و اشتغال آفرینی به ویژه حرکت درمسیر تولیدات دانش بنیان در مقایسه با عملکرد دولت‌های گذشته را شایان توجه، اما ناکافی عنوان کرد.
مالمیر گفت: ایجاد تحول در تولید و هدایت اقتصاد در مسیر خدمات دانش بنیان با هدف رهایی از چالش تولید محصولات با روش‌های کهنه سنتی، استراتژی و برنامه‌ریزی حساب شده را می‌طلبد و دستیابی به این مهم با تک روی‌ها و اتخاذ تصمیمات یک طرفه و کارشناسی نشده امکان پذیر نیست.
او افزود: هدایت اقتصاد کشور در مسیر بهره گیری از فناوری‌های نوین در تولید محصولات مستلزم برگزاری نشست‌های مستمر مشترک با حضور دولتمردان، فعالان اقتصادی و شرکت‌های دانش‌بنیان است.
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز گفت: در سال‌های دور و نزدیک به لحاظ عدم تشکیل مستمر این نشست‌های مشترک و اتخاذ تصمیمات و صدور دستور العمل‌های بعضا کارشناسی نشده، مشکلات و دست انداز‌های عدیده‌ای در مسیر تولید و صادرات را شاهد بوده ایم.
مالمیر تصریح کرد: ضروری است با بهره گیری از این تجربه تلخ بستر مناسبی برای همراهی و همکاری مشترک همه فعالان عرصه اقتصاد و دولت در مسیر ایجاد تحول در اقتصاد جامعه فراهم شود.
او گفت: البته در سال‌های اخیر دولتمردان و کارشناسان بخش خصوصی در نشست‌های مشترک چالش‌ها در مسیر تولید و صادرات را مورد بررسی قرار داده اند، اما این نشست‌ها همواره با، اما و اگر‌ها همراه بود.
او توضیح داد: متاسفانه بیشتر نظرات و دیدگاه‌های مطرح شده در این نشست‌های مشترک عملیاتی نمی‌شد و دستگاه‌های اجرایی در مسیر اجرای برنامه‌های اقتصادی صرفا به اتخاذ تصمیمات یک طرفه روی می‌آوردند.
او اقدامات دولت سیزدهم در فعال سازی برخی کارخانه‌های ورشکسته و نیمه تعطیل را حرکتی درخور توجه در بهبود وضعیت کسب و کار عنوان کرد و از دولتمردان درخواست کرد با استفاده از نظرات کارشناسی فعالان اقتصادی بستر را برای تحقق شعار زیبا و پر محتوای بهره گیری از فناوری‌های نوین مهیا نماید.
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز با اشاره به تحولاتی که در بحث تولید و صادرات در نظام اقتصاد جهان با سرعت بالا در جریان است اظهار کرد: یکی از ملزومات بقای کشور‌ها حضور مداوم در عرصه بین‌المللی و حرکت همگام با این تحولات است.

مالمیر رشد و ایجاد تحول در حد انتظار در تولید محصولات با بهره گیری از فناوری‌های نوین را زمینه ساز پویایی اقتصاد جامعه عنوان کرد.
او افزود: با حمایت عملی دولت و استفاده از انبوه نخبگان و توجه خاص بخش تولید نسبت به این نیرو‌های خلاق کشور، قطعا تحول در اقتصاد به ویژه در تولید محصولات مبتنی بر فناوری صادرات محور را همراه خواهد داشت.
او با اشاره به توانمندی بالای بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان استان و کشور، ضرورت تداوم و گسترش اقدامات حوزه معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری در تقویت این شرکت‌ها را مورد تاکید قرار داد.
او گفت: ضروری است همراه با این اقدامات با حمایت دولت و بانک‌ها زمینه تشویق و ترغیب بخش‌های صنعت برای تولید محصولات دانش بنیان مهیا شود.
استان البرز دارای بیش از سه هزارو۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی است.
این استان همچنین از مزایای ۳۰۸ شرکت دانش بنیان برخوردار است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)