• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۱۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

دستور ویژه برای برخورد با تهدیدکنندگان امنیت معیشتی مردم

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: دستور ویژه به همه واحد‌های عملیاتی، صادر و درخواست برخورد قاطع با سودجویانی که امنیت غذایی و معیشتی مردم را تهدید می‌کنند، داده شده است.

دستور ویژه برای برخورد با تهدیدکنندگان امنیت معیشتی مردمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین اشتری در جمع خبرنگاران ضمن تقدیر و تشکر از تلاش مضاعف فرماندهی انتظامی و کسب موفقیت‌های خوب در استان هرمزگان اظهار کرد: طبق گزارشات واصل شده و نظارت‌های ستادی صورت گرفته، وضعیت استان خوب و مناسب است و توانسته اند با ظرفیت‌های در اختیار، بیشترین خدمت را برای مردم عزیز داشته باشند.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز، امنیت مردم خط قرمز ما است، افزود: تمام تلاش همکاران انتظامی استان هرمزگان، ارتقای این آرامش و امنیت در استان است و شاخص‌ها نشان دهنده این است که در تمام جرایم، اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای صورت گرفته و پیشرفت‌های خوبی را در استان داشته اند.

فرمانده کل انتظامی کشور همچنین تصریح کرد: استفاده از نیرو‌های مجرب، آموزش دیده، حرفه‌ای و تجهیزات به روز و استفاده از فناوری‌های نوین و اقداماتی که صورت گرفته، همه و همه نشانگر این است که همکاران تلاش خوبی را به کار گرفته اند البته تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

سردار اشتری ادامه داد: یکی از کار‌های خوبی که در این استان صورت گرفته و آن را در سطح کشور اجرایی خواهیم کرد؛ ارسال پرونده الکترونیکی به مراجع قضائی است، به گونه‌ای که بیش از ۷۰ درصد پرونده‌ها به صورت الکترونیکی به مراجع قضائی ارسال شده که این امر هم سرعت و دقت همکاران ما را بالا می‌برد و هم در وقت همکاران و وسایل مورد نیاز صرفه جویی می‌کند و مردم نیز سریعتر پاسخ خودشان را دریافت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه مشاوره‌ها نیز بیش از ۸۰ درصد از پرونده‌هایی که به مراکز و دوایر مشاوره‌ای ارجاع داده شده منجر به صلح شده بدین معنا که کسانی که قصد دارند دعاوی خود را در مراکز انتظامی طرح کنند، قبل از تشکیل پرونده و ارجاع به دستگاه قضائی، طرفین دعاوی در این مراکز مشاوره حضور پیدا می‌کنند که اغلب این پرونده‌ها به صلح می‌انجامد و نیاز به ادامه رسیدگی از طریق مراجع قضائی نیست. این نیز یک موفقیت خوبی بوده است البته آمار در کل کشور، بالای ۷۰ درصد است که در استان هرمزگان ۸۵.۴ است.

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: انتظامی و دریابانی استان هرمزگان در حوزه مبارزه با مواد مخدر، کشفیات خوبی داشته اند به گونه‌ای که در این چند ماهه اخیر، بیش از ده‌ها تن مواد مخدر و مقادیر بسیار بالایی از کالا‌های مورد نیاز مردم و همچنین بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق در استان کشف کرده اند؛ امیدواریم این روند ادامه داشته باشد و از قاچاق سوخت و همچنین مواد مورد نیاز مردم پیشگیری شود؛ البته در این چند روز گذشته هم این کار با شدت بیشتری صورت گرفته است و کشفیات بسیار خوبی را داشته ایم.

سردار اشتری تصریح کرد: بخش عمده‌ای از کالا‌های مورد نیاز مردم متاسفانه در داخل کشور احتکار شده که بیش از این که از کشور استفاده شود در انبار‌ها احتکار می‌شود که با اشراف و رصد صورت گرفته، همکاران ما موفق به شناسایی این انبار‌ها و برگرداندن کالا‌های مورد نیاز به مردم شده اند.

وی گفت: در موضوع گمرکات نیز پلیس حضور فعالی دارد البته همچنان نیازمند زیرساخت‌ها و سامانه‌های لازم هستیم که آن هم باید در اختیار انتظامی قرار گیرد، ولی با این حال هم اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و کشفیات خوبی هم در حوزه مواد مخدر و پیش ساز‌ها در گمرکات و گلوگاه‌ها داشته اند که امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه تلاش انتظامی استان هرمزگان قابل تقدیر است، تاکید کرد: دستگاه‌های ذیربط باید همکاری مضاعفی با فرماندهی انتظامی استان و دریابانی داشته باشند چرا که همکاری مرزنشینان و تعامل سایر سازمان‌های امنیتی در دریا موجب ارتقاء امنیت مرز‌های دریایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه انتظامی با افرادی که به هر نحوی معیشت و امنیت غذایی مردم را تهدید کنند، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

سردار اشتری دسترسی پلیس به سامانه‌های تولید کالا‌های اساسی ضروری است و انتظار می‌رود سازمان‌های ذیربط در این زمینه اقدام کنند.

وی با بیان اینکه در این چند روز اخیر ۶ مرحله طرح منطقه‌ای و استانی در استان‌های آذربایجان غربی، شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و مازندران اجرا شده است، گفت: در یک ماهه اخیر حدود ۱۵ هزار تن کالا‌های اساسی به ارزش ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال کشف و ۱۲۱ متهم دستگیر و در فرآیند رسیدگی قضائی قرار گرفتند.

ارشدترین مقام انتظامی کشور عنوان داشت: پلیس در سال گذشته در یکی از استان‌ها یک پرونده توزیع آرد خارج از شبکه را شناسایی و موفق به کشف ۳۳۰ هزار تن آرد و ۷۶ متهم اعم از مدیران و کارکنان ذیربط شد.

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: تلاش عده‌ای فرصت طلب برای سوءاستفاده از هر فرصتی برای نیل به مقاصد و منافع مادی در شرایط فعلی است و عده‌ای هم در صدد احتکار کالا‌های اساسی با هدف کسب منافع مالی هستند و به همین خاطر دستور ویژه به همه واحد‌های عملیاتی، صادر و درخواست برخورد قاطع با سودجویانی که امنیت غذایی و معیشتی مردم را تهدید می‌کنند، داده شده است.

سردار اشتری خاطرنشان کرد: در این زمینه قرارگاه امین با هدف مبارزه با احتکار و اخلال در تولید و توزیع کالا‌های اساسی و معیشت محور در پلیس تشکیل شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)