• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۱۶۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۴
اقتصادی » صنعت

فاطمی امین : شرایط واردات خودرو به زودی اعلام می شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: شرایط واردات خودرو به زودی اعلام می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای فاطمی امین در ارتباط تصویری با بخش خبری 21 شبکه یک سیما با بیان اینکه در سال 97 به دلیل بهم ریختگی طراز ارزی کشور ، واردات خودرو در مصوبه ای ممنوع شد افزود: پایان زمان این مصوبه اردیبهشت امسال بود و بر این اساس در دولت واردات خودرو مطرح و کلیات آن تصویب شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ا ینکه اکنون تراز ارزی کشور در وضع خوبی قرار دارد و فشار به منابع ارزی کشور به گونه ای نخواهد بود که برای قیمت ارز مشکل ایجاد کند گفت : در طرحی که درباره وارادات خودرو آماده و در مراحل نهایی است بر واردات خودروهای اقتصادی تمرکز شده است.
وی ادامه داد: سال های گذشته خودروهای گران قیمت، لوکس و تجملی وارد می شد که یک بخش خاصی از آن بهره مند می شدند، در حالی که اکنون تمرکز ما بر واردات خودروهایی است که همه ی مردم بتوانند استفاده کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: خودروهایی که به عنوان خودروهای اقتصادی در کشور تولید می کنیم، کیفیت مطلوبی ندارد و باید تولید آنها متوقف شود.
آقای فاطمی امین در پاسخ به اینکه چه تعداد خودرو وارد کشور خواهد شد، افزود : تعداد خودروها متناسب با روند تنظیم بازار خواهد بود، ما پنج روش را برای واردات طراحی کرده ایم که به زودی اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی گفت: محدودیتی برای واردات نخواهیم داشت و متناسب با تقاضای بازار واردات انجام خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به شکاف عرضه و تقاضای خودرو در کشور افزود: در سال گذشته کمتر از 900 هزار خودرو تولید شد که نسبت به تقاضا عدد بسیار پایین و موجب ایجاد بازار آزاد خودرو شده است.
وی گفت : از ابتدای سال تا 18 اردیبهشت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 18 درصد عرضه خودرو افزایش یافته و تعهدات معوق خودروسازان از 60 هزار دستگاه به 10 هزار دستگاه رسیده است.
فاطمی امین اضافه کرد : مصوبات طرح واردات خودرو هفته آینده نهایی خواهد شد و با دستگاه ها برای تسریع در واردات هماهنگی می شود.
وی افزود: ما به عنوان دولت وارد کننده نخواهیم بود و فقط شرایط را تسهیل می کنیم ، البته خودروهایی که وارد می شود باید خدمات پس از فروش داشته باشد.
فاطمی امین اضافه کرد : روش های تامین مالی واردات خودرو متنوع است و بخش قابل توجهی از منابع از طریق منابع خارجی تامین خواهد شد که به تراز ارزی کشور کمک می کند.
آقای فاطمی امین درباره زمان برداشت یارانه ها از حساب نیز گفت: طبق اطلاعیه شماره 2 ستاد تنظیم بازار ، بخشی از یارانه واریز شده قابل برداشت است.
وی اضافه کرد : در باره تخم مرغ، مرغ، روغن و لبنیات با تشکل های تولیدی جلسات متعددی داشتیم و مذاکراتی انجام و سقف قیمت ها مشخص شده است که از فردا این قیمت ها اعمال خواهد شد.
او گفت: در ماه های گذشته مواد اولیه به اندازه کافی وارد کشور شد و هیچ کمبودی در تامین کالا وجود ندارد.
آقای فاطمی امین با بیان اینکه سقف قیمت ها به تولید کنندگان ابلاغ شده است افزود: اگر مردم رفتارهای هیجانی نداشته باشند، بازار مدیریت می شود.
وی گفت : بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار افزایش قیمت محصولات باید با هماهنگی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان باشد.
آقای فاطمی امین افزود : تولیدکنندگان باید افزایش قیمت را بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار و تایید سازمان حمایت انجام دهند و فروشندگان با قیمت مصوب کالاها را عرضه کنند.
وی افزود: با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و وزارت دادگستری در روزهای آینده بر بازار به طور کامل نظارت می کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با اصلاح جرائم تعزیرات ، شرایط بازدارندگی از تخلفات بازار ایجاد شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
حرف های اقای فاطمی امین الکی بدون مطالعه وپشتوانه وغیر فابل عمل هستند
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)