• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۲۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۵:۴۳
بین الملل » غرب آسیا

رامی عبده: شهادت خبرنگار الجزیره، رسوایی رژیم اشغالگر را آشکارتر کرد

رئیس شورای حقوق بشر اروپا - مدیترانه گفت: اسرائیل از سال ۲۰۰۰ میلادی تا کنون ۵۵ خبرنگار فلسطینی و غیر فلسطینی را به شهادت رسانده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره؛ ”رامی عبده“ رئیس شورای حقوق بشر اروپا - مدیترانه با بیان اینکه شهادت خبرنگار الجزیره، رسوایی رژیم اشغالگر در ارتکاب اینگونه جنایت‌ها را آشکارتر کرده است، نبودن اراده بین المللی جهت مجازات عوامل اینگونه جنایت‌ها را تاسف بار خواند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

”عبده“ که از استانبول و درباره شهادت شیرین ابوعاقله‏، خبرنگار شبکه الجزیره سخن می‌گفت‏، اظهار داشت: پیش از هر چیز این مصیبت بزرگ را به شبکه الجزیره و مردم فلسطین تسلیت می‌گویم. این مصیبت یک اتفاق شخصی یا حادثه‌ای ویژه مردم فلسطین نیست، بلکه ابعاد این جنایت را باید در سطح مباحثی، چون آزادی بیان و دفاع از حقوق بشر جست و جو کرد.

وی افزود: آنچه آشکار است اینکه واکنش‌ها به این اتفاق، با حزن‏، خشم و محکومیت همراه بود‎، اما به نظر می‌رسد آنچه در این میان با شهادت شیرین ابوعاقله بیشتر همراه شده است حزن و اندوه و خشمی گسترده است، زیرا بر حسب عادت در این جنایت نیز شاهد نقل قول‌های متناقض و متضاد منابع اسرائیلی بودیم. تلاششان این است که به نوعی این جنایت را تحت الشعاع قرار دهند. آنان در آغاز تلاش کردند با نقل قول‌هایی که در اسرائیل سابقه بسیاری نیز دارد، افراد مسلح فلسطینی را مقصر جلوه دهند و با این کار‏، حقایق را کتمان کنند و پس از آن، از آغاز تحقیق درباره این جنایت خبر دهند.

رئیس شورای حقوق بشر اروپا - مدیترانه ادامه داد: خشم ناشی از این جنایت را نمی‌توان به یک یا چند سازمان حقوق بشری یا سازمان حقوقی خاص منحصر کرد، چون هر تریبونی که توان واکنش داشت، خشم و غضبش را از این جنایت آشکار و به نوعی از آزادی بیان و آزادی عمل رسانه نشان داد. در بخش شخصیت‌ها نیز هیچ واکنشی را ندیده ایم؛ مگر اینکه آن فرد این جنایت را محکوم کرده و خواستار جدیت در بازخواست عوامل جنایت شده باشد.

وی اضافه کرد: متاسفانه اسرائیل به سیاست برخورد و سرکوب اطلاع رسانی آزاد و برخورد با سیاست تبیین واقعیت‌های فلسطین ادامه می‌دهد. چون این روند، راهبرد رسمی آنان است. وزارت امور راهبردی و همچنین وزارت امور خارجه اسرائیل و حتی سخنگویان رسانه‌ای وابسته به اشغالگران تلاش گسترده‌ای را آغاز کرده اند تا بتوانند این جنایت را تحت الشعاع دروغ پردازی هایشان قرار دهند.

”رامی عبده“ افزود: به صراحت باید گفت در حوزه بین الملل، اراده‌ای برای بازخواست چنین جنایتکارانی در اسرائیل دیده نمی‌شود. اما ابعاد چنین جنایت هایی، بیش از هر زمانی برای جهانیان آشکار شده است تا به نوعی این رسوایی حاشیه مانور را برای این رژیم محدود کند. اسرائیل از سال ۲۰۰۰ میلادی تا کنون ۵۵ خبرنگار فلسطینی و غیر فلسطینی را به شهادت رسانده و هر بار مدعی تحقیق درباره این جنایت‌ها شده‏، اما پس از مدتی روشن شده هیچ جدیتی برای پیگرد عوامل جنایت وجود نداشته است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)