• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۴۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۲
خراسان رضوی » علمی فرهنگی

امضاء تفاهم نامه همکاری صدا و سیمای خراسان رضوی و دانشگاه حکیم سبزواری

با هدف تعامل و توسعه همکاری‌های رسانه‌ای علمی- پژوهشی تفاهم نامه همکاری بین صدا و سیمای خراسان رضوی و دانشگاه حکیم سبزواری به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی در این نشست با تاکید بر تقویت ارتباطامضاء تفاهم نامه همکاری صدا و سیمای خراسان رضوی و دانشگاه حکیم سبزواری دانشگاه با رسانه ملی گفت: این دو نهاد ماموریت مشترکی دارند که مهمترین ان انسان سازی و احیائ فرهنگ اسلامی در جامعه است.
وی با بیان اینکه رسانه ملی و دانشگاه‌ها جزو تاثیر گذار‌ترین نهاد‌ها در جامعه محسوب می‌شوند افزود: همکاری این دو نهاد علمی در تولید پیام صحیح و اعتماد سازی در جامعه بسیار مهم می‌باشد و باید این مسیر تقویت شود.
مدیر کل صدا و سیمای خراسان رضوی درباره دستاورد‌های دانشگاه حکیم سبزواری گفت: این دانشگاه که یکی از دستاورد‌های انقلاب اسلامی در بحث توسعه عدالت اموزشی است نقش مهمی در تولید علم در منطقه و افزایش سرانه آموزشی و حمایت از فعالیت‌های علمی داشته است که شایسته تقدیر می‌باشد.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری نیز در حاشیه امضای این تفاهم نامه در جمع خبرنگاران گفت: به منظور برقراری ارتباط منظم و سازمان یافته و بهره گیری از توانمندی‌های رسانه‌ای و علمی و پژوهشی واستفاده از ظرفیت‌های موجود در جهت تحقق اهداف مشترک، تفاهم نامه همکاری‌های مشترک بین صدا و سیمای خراسان رضوی و این دانشگاه به امضا رسید.
اسدی زنگنه افزود: مشارکت در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، بهره‌مند شدن طرفین از امکانات مشترک یکدیگر از قبیل توان رسانه ای، فکری و پژوهشی، تبادل یافته‌های پژوهشی و نتایج تحقیقاتی، رعایت اصل امانت داری و محرمانه بودن در تبادل اطلاعات و همکاری و مشارکت در تولیدات رسانه‌ای و برنامه ریزی‌های راهبردی از جمله اهداف این تفاهم نامه مشترک است.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به تعهدات دو طرف در این تفاهم نامه، گفت: از جمله اقدامات صداوسیما در این تفاهم نامه، اعلام نیاز‌های اولویت دار صدا و سیما جهت بهره مندی از توان پژوهشی دانشگاه، همکاری در پوشش رسانه‌ای و ارزیابی برنامه‌ها و فعالیت‌های مهم علمی و فرهنگی دانشگاه به عنوان کانون این فعالیت‌ها در سبزوار و دعوت از اعضای هیئت علمی، پژوهشی و کارشناسان و مدیران دانشگاه جهت حضور در شورا‌های اندیشه ورزی، اتاق فکر برنامه‌ها و کارشناسان حضور در برنامه‌های سیما، صدا، خبر، رادیو زیارت و رادیو دری و رادیو تاجیک است.
اسدی زنگنه افزود: همچنین حمایت از تولیدات رسانه‌ای درباره ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه و پوشش رسانه‌ای نشست‌های علمی و تخصصی دانشگاه در موضوعات مهمی، چون بیانیه گام دوم انقلاب، تمدن سازی اسلامی، سبک زندگی اسلامی- ایرانی، فرزندآوری، هویت بخشی، عدالت گستری و معرفی نخبگان، کارآفرینان، پژوهشگران، دانشجویان و اساتید برجسته، کانون‌های دانشجویی و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه به جامعه از دیگر اقداماتی است که صداوسیما در این تفاهم نامه متعهد شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با برشمردن تعهدات متقابل دانشگاه در تفاهم نامه خاطرنشان کرد: در اولویت قراردادن عناوین طرح‌های پژوهشی مرتبط با نیاز‌های صدا و سیما، فراهم نمودن امکان ارائه خدمات پژوهشی دانشگاه به صدا و سیما، حمایت مالی از پژوهش‌های مرتبط با نیاز‌های صدا و سیما بعد از تأیید دانشگاه، استفاده از منابع اطلاعاتی و پژوهشی و بهره برداری از نتایج آن‌ها در برنامه‌های تولیدی صدا و سیما، بسترسازی و فراهم نمودن امکان استفاده از تجهیزات و امکانات دانشگاه در جهت تولیدات رسانه‌ای تا حد امکان، دعوت از پژوهشگران، کارشناسان و برنامه سازان صدا و سیما جهت حضور در سمینار‌های علمی، جلسات ارائه یافته‌های پژوهشی و نظایر آن از جمله اقدامات دانشگاه در قالب این تفاهم نامه است.
دانشگاه حکیم سبزواری با ۹ هزار دانشجو دومین قطب علمی خراسان رضوی بعد از دانشگاه فردوسی مشهد است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بی‌مهری به کتاب، مانع پیشرفت واقعی جامعه است
رقابت درون‌تیمی و تمرین پنالتی بازیکنان تیم نوجوانان ایران
فراخوان جشنواره بین‌المللی «ایران جوان» در زنجان
عناوین برتر دو اثر از کیش در سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
خانه علم زنجان برگزیده ملی ترویج علم ۱۴۰۴
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
عاقبت مرغ های تریاکی
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)