• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۴۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۱:۰۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

کشف احتکار سه هزار تن برنج، دو هزار تن شکر و ۱۰۰ تن روغن

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: گشت تعزیرات در روز شنبه در شهرستان‌های اطراف تهران موفق شد احتکار سه هزار تن برنج، دو هزار تن شکر و ۱۰۰ تن روغن را کشف کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای احمد اصانلو با حضور در بخش خبری ۲۱ سیما با اشاره به اینکه با توجه به اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها ممکن است افرادی بخواهند از این فضا سوء استفاده کنند، افزود: بر اساس همین، سازمان تعزیرات حکومتی با استفاده از اختیارات قانونی که تفویض شده و همچنین اصلاح آیین نامه‌ها از قبل تدابیری را برای این موضوع اندیشیده بود و بلافاصله پس از اجرای طرح اقدامات خوبی را در این حوزه انجام داد.
وی گفت: اگر گزارشات مهمی به ما برسد این امکان وجود دارد که بتوانیم در مدت یک تا دو روز رسیدگی کنیم و بنا را بر همین اساس گذاشتیم و گشت‌های سیار و مشترک ما با نهاد‌های نظارتی همچنان پابرجاست.
آقای اصانلو افزود: در روز شنبه هم به برخی از پرونده‌ها رسیدگی شد از جمله این که شرکت تولید پوشاک به علت گرانفروشی به ۲۰۰ میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در زمینه دستورات معاون اول و ریاست جمهور مبنی بر رسیدگی به تخلفات بعضی مدیران شرکت‌های دولتی، اقدامات خوبی انجام شد از جمله اینکه مدیرعامل شرکت کشت و صنعت کارون خوزستان به انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شد.
آقای اصانلو با اشاره به اینکه مصادیق زیادی از این موارد وجود دارد، افزود:پرونده دیگری هم تشکیل شد و رأی بدوی اش صادر شده است مبنی بر انفصال دائم یکی از مدیران وزارت جهاد کشاورزی از حیث این که مرتکب گرانفروشی و تخلفاتی از این دست شدند.
او تاکید کرد: بر اساس تمهیداتی که سازمان تعزیرات حکومتی اندیشیده و برنامه‌هایی که دیده است اجازه نخواهیم داد کسانی بخواهند از این فضا سوء استفاده کنند و مرتکب گرانفروشی یا احتکار شوند.
آقای اصانلو گفت: نهاد‌های ناظر و نهاد‌هایی که وظیفه نظارت و بازرسی دارند مانند سازمان حمایت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و اتاق اصناف پای کار هستند.
وی افزود: سازمان تعزیرات حکومتی هم به عنوان مرجع رسیدگی به تخلف آمادگی دارد به محض این که گزارش واصل شود رسیدگی کند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: موضوع شرکت مسافربری هم که در خبر‌ها اشاره شد موضوعی بود که مورد دستور معاون اول قرار گرفت و پیگیری شد و فردا پرونده اش آماده و به تعزیرات می‌آید و فردا تا آخر وقت رأیش را صادر کنیم.
آقای اصانلو افزود: تخلفات مربوط به گرانی یا گرانفروشی ممکن است ناظر به مراکز تولیدی باشد، چون نوعاً شکایت مردم یا تخلفاتی که وجود دارد ناظر به این است که قیمت درج شده بر روی کالا، افزایش یافته است.
وی گفت: به عنوان مثال با شرکت تولیدی پوشاک که در محصولات خود ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش قیمت غیرقانونی داده بود برخورد کردیم.
آقای اصانلو افزود: صرف موجود نبودن کالا تخلف نیست، اما اگر خرده فروشی مرتکب تخلف شود، رسیدگی می‌کنیم.
وی اضافه کرد: سازمان حمایت اتاق اصناف، متولی مرجع نظارت و بازرسی است و در کنارش گشت‌های مشترک ما هم هستند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: با توجه به تغییرات انجام شده در میزان مجازات‌های این گونه تخلفات، مجازات‌هایی که اعمال می‌شود قطعاً بازدارنده خواهد بود.
آقای اصانلو با اشاره به اینکه اختیاراتی مانند پلمب و نصب بنر به سازمان تعزیرات داده شده است، گفت: میزان تخلفات در چند روز اخیر کم بوده است و تخلفات آن چنانی نداشتیم؛ بیشتر تخلفات در حوزه مراکز تولیدی است که بنا و برنامه داریم با آن‌ها برخورد کنیم.
وی افزود: در خرده فروشی اصناف، در زمینه گرانفروشی در این دو سه روزه، نزدیک به چهار هزار تخلف گزارش شده از وزارت صمت به سازمان تعزیرات حکومتی رسیده است که تقریباً ۷۰ تا ۸۰ درصد آن به حکم و تعداد زیادی هم به پلمپ و نصب بنر منتهی شده اند.
آقای اصانلو از مردم خواست تخلفات را به سامانه ۱۲۴ وزارت صمت اطلاع دهند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای احمد اصانلو با حضور در بخش خبری 21 سیما با اشاره به اینکه با توجه به اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه ها ممکن است افرادی بخواهند از این فضا سوء استفاده کنند، افزود: بر اساس همین، سازمان تعزیرات حکومتی با استفاده از اختیارات قانونی که تفویض شده و همچنین اصلاح آیین نامه ها از قبل تدابیری را برای این موضوع اندیشیده بود و بلافاصله پس از اجرای طرح اقدامات خوبی را در این حوزه انجام داد.
وی گفت: اگر گزارشات مهمی به ما برسد این امکان وجود دارد که بتوانیم در مدت یک تا دو روز رسیدگی کنیم و بنا را بر همین اساس گذاشتیم و گشت های سیار و مشترک ما با نهادهای نظارتی همچنان پابرجاست.
آقای اصانلو افزود: در روز شنبه هم به برخی از پرونده ها رسیدگی شد از جمله این که شرکت تولید پوشاک به علت گرانفروشی به 200 میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در زمینه دستورات معاون اول و ریاست جمهور مبنی بر رسیدگی به تخلفات بعضی مدیران شرکت های دولتی، اقدامات خوبی انجام شد از جمله اینکه مدیرعامل شرکت کشت و صنعت کارون خوزستان به انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شد.
آقای اصانلو با اشاره به اینکه مصادیق زیادی از این موارد وجود دارد، افزود:پرونده دیگری هم تشکیل شد و رأی بدوی اش صادر شده است مبنی بر انفصال دائم یکی از مدیران وزارت جهاد کشاورزی از حیث این که مرتکب گرانفروشی و تخلفاتی از این دست شدند.
او تاکید کرد: بر اساس تمهیداتی که سازمان تعزیرات حکومتی اندیشیده و برنامه هایی که دیده است اجازه نخواهیم داد کسانی بخواهند از این فضا سوء استفاده کنند و مرتکب گرانفروشی یا احتکار شوند.
آقای اصانلو گفت: نهادهای ناظر و نهادهایی که وظیفه نظارت و بازرسی دارند مانند سازمان حمایت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و اتاق اصناف پای کار هستند.
وی افزود: سازمان تعزیرات حکومتی هم به عنوان مرجع رسیدگی به تخلف آمادگی دارد به محض این که گزارش واصل شود رسیدگی کند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: موضوع شرکت مسافربری هم که در خبرها اشاره شد موضوعی بود که مورد دستور معاون اول قرار گرفت و پیگیری شد و فردا پرونده اش آماده و به تعزیرات می آید و فردا تا آخر وقت رأیش را صادر کنیم.
آقای اصانلو افزود: تخلفات مربوط به گرانی یا گرانفروشی ممکن است ناظر به مراکز تولیدی باشد چون نوعاً شکایت مردم یا تخلفاتی که وجود دارد ناظر به این است که قیمت درج شده بر روی کالا، افزایش یافته است.
وی گفت: به عنوان مثال با شرکت تولیدی پوشاک که در محصولات خود 20 تا 30 درصد افزایش قیمت غیرقانونی داده بود برخورد کردیم.
آقای اصانلو افزود: صرف موجود نبودن کالا تخلف نیست اما اگر خرده فروشی مرتکب تخلف شود، رسیدگی می کنیم.
وی اضافه کرد: سازمان حمایت اتاق اصناف، متولی مرجع نظارت و بازرسی است و در کنارش گشت های مشترک ما هم هستند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: با توجه به تغییرات انجام شده در میزان مجازات های این گونه تخلفات، مجازات هایی که اعمال می شود قطعاً بازدارنده خواهد بود.
آقای اصانلو با اشاره به اینکه اختیاراتی مانند پلمب و نصب بنر به سازمان تعزیرات داده شده است، گفت: میزان تخلفات در چند روز اخیر کم بوده است و تخلفات آن چنانی نداشتیم؛ بیشتر تخلفات در حوزه مراکز تولیدی است که بنا و برنامه داریم با آنها برخورد کنیم.
وی افزود: در خرده فروشی اصناف، در زمینه گرانفروشی در این دو سه روزه، نزدیک به چهار هزار تخلف گزارش شده از وزارت صمت به سازمان تعزیرات حکومتی رسیده است که تقریباً۷۰ تا ۸۰ درصد آن به حکم و تعداد زیادی هم به پلمپ و نصب بنر منتهی شده اند.
آقای اصانلو از مردم خواست تخلفات را به سامانه ۱۲۴ وزارت صمت اطلاع دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)