• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۴۵۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۹
کرمان » اقتصادی
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد

اختصاص یارانه کالای اساسی به 95 درصد جمعیت کشور

اقای پور ابراهیمی در نامه‌ای به رییس‌جمهور خواستار اختصاص یارانه کالاهای اساسی به ۹۵ درصد جمعیت کشور شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان،رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رییس‌جمهور عنوان کرده اختصاص یارانه کالای اساسی به 95 درصد جمعیت کشوراست، با توجه به وجود اشکالات متعدد در پایگاه اطلاعاتی رفاه ایرانیان، این سامانه، نیازمند بازنگری جدی در نحوه اخذ اطلاعات، بروزرسانی داده های موجود و از مهمتر فرمول محاسبه دهک ها است و ادامه وضعیت کنونی مشکلات خاصی برای جامعه هدف به منظور دریافت یارانه کالاهای اساسی ایجاد کرده است.

وی افزود،بررسی های میدانی طی چند روز اخیر در مناطق مختلف کشور حاکی از این است جمعیت زیادی از افراد واجد شرایط در مناطق روستایی و عشایری و نیز گروه های خاص همانند کارگران، بازنشستگان و کارمندان از دریافت یارانه حذف شده اند که این مسئله موجب نارضایتی و نگرانی آحاد مردم از نواقص موجود در سامانه جامع رفاه ایرانیان شده است.

پورابراهیمی ادامه داد،بازنگری در نحوه اخذ اطلاعات و محاسبه دهک ها در پایگاه جامع رفاه ایرانیان یکی از ضرورت هاست و در شرایط کنونی که عدم امکان دسترسی پایگاه جامع رفاه ایرانیان به بخشی از اطلاعات مربوط به هزینه های واقعی خانوارها از جمله بیماری ها، معلولیت ها و سایر موارد مشابه وجود دارد امکان انحراف در گزارش های مد نظر وجود داشته و به دلیل لحاظ نشدن اطلاعات واقعی امکان انحراف در تصمیم در این خصوص مشهود بوده و باید بازنگری شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در این نامه آورده است،دیگر نکته حائز اهمیت این است که طی چند سال اخیر امکان اصلاح اطلاعات خانوارهای نیازمند به دریافت یارانه در سامانه هدفمندی یارانه ها وجود نداشته و اساسا این سامانه یک طرفه بوده و بعضا بدون بررسی واقعیت هایی که امکان اعتراض حذف شدگان فراهم شود، اقدام به قطع یارانه خانوارها کرده لذا باید سامانه به نحوی طراحی شود که همزمان امکان اضافه شدن خانوارها وجود داشته باشد.

عضو شورای عالی هماهنگی سران قوا بیان کرد،شاخص های ارزیابی دهک دهم بیانگر آن است که حدود ۵۰ درصد از جامعه هدف در این دهک بسیار نزدیک به دهک نهم است و این موضوع موجب نارضایتی جمعیت زیادی خواهد شد، لذا پیشنهاد این است به ۹۵ درصد جمعیت یارانه کالاهای اساسی پرداخت شود که این امر موجب جلب رضایت بیشتر مردم خواهد شد.

پورابراهیمی در این نامه می افزاید، پایگاه جامع رفاه ایرانیان باید به تمام اطلاعات مورد نیاز از جمله پرداخت های هزینه ای خانوارها همانند هزینه های بیماری های خاص (معلولیت ها و سایر موارد مشابهه به مظنور دهک بندی و ارزیابی اطلاعات متصل باشد لذا به واسطه نبود دسترسی به تمام اطلاعات مورد نیاز نمی تواند برآیند دقیقی از اطلاعات ارزیابی شده به سیاست گذاران و تصمیم گیران حوزه اجرایی بدهد.

وی می افزاید،از رییس جمهور محترم می خواهیم کارگروه ویژه ای با حضور نمایندگان وزارتخانه های اقتصاد، تعاون کار و رفاه اجتماعی و نیز و سازمان برنامه و بودجه تشکیل و اقدامات فوری برای ساماندهی افراد مشمول دریافت یارانه برای جلوگیری از نارضایتی در کشور انجام دهند.

بزودی نشست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برای بررسی این موضوع مهم برگزار و اطلاعات به مردم ارائه خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)