• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۴۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

حمایت هیات امنای صرفه جویی ارزی از کودکان ناشنوا

­رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران از حمایت هیات امنای صرفه جویی ارزی از کودکان ناشنوا خبر داد.

حمایت هیات امنای صرفه جویی ارزی از کودکان ناشنوا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمابه نقل از وبدا، سید"حسین صفوی" رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در مراسم معرفی برنامه ملی کاشت حلزون شنوایی در بیمارستان امیراعلم، گفت: همه‌ی توان خود را به کار خواهیم بست تا زمینه‌های لازم برای کاشت حلزون شنوایی برای بیماران ناشنوای بیشتری فراهم شود.

­رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی افزود: برنامه ریزی‌ها و هماهنگی‌هایی با معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده است تا معضلات تعویض پردازشگرکه جزو دغدغه‌های عمده خانواده‌های بیماران قدیمی است، حل شود.

سید"حسین صفوی" با اشاره به اینکه این نهاد در سال ۱۴۰۰ تعداد یک هزار و ۴۳۰ پروتز به مراکز کاشت حلزون شنوایی تحویل داده است که این رقم رکوردی بی سابقه در تاریخ ۲۹ ساله کاشت حلزون است، تاکید کرد: در ۳ سال گذشته اعتبارات مختص کاشت حلزون شنوایی را دریافت نکرده‌ایم، اما هیات امنای صرفه جویی ارزی با این وجود تامین پروتز برای بیماران ناشنوا به ویژه کودکان نیازمند کاشت حلزون برعهده گرفتند و در ادامه مسیر، همه‌ی توان خود را فراهم کردن زمینه تامین تعداد بیشتری پروتز حلزون گوش لازم برای بیماران ناشنوا بکار می‌گیرد. همچنین با سازمان غذا و دارو نیز نشستی بر گزارشد تا اقدامات لازم برای سرعت بخشیدن به تامین قطعات نیز فراهم شود.

رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران افزود: هیات امنای صرفه جویی ارزی به منظور جذب حمایت سایر نهاد‌های ذیربط و سازمان‌های بیمه گر پیگیری‌هایی را انجام داده و نشست‌هایی با نهاد‌های مربوطه در این خصوص برگزارکرده است.

وی با بیان اینکه در ابتدای سال جاری برنامه ریزی‌ها و هماهنگی‌هایی با معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده است تا معضل تامین پردازشگرشنوایی که جزو مشکلات اصلی خانواده‌های بیماران قدیمی کاشت حلزون شنوایی است، رفع شود، افزود: در سال ۱۴۰۱ ما با همه‌ی توان خود در راستای حمایت از کودکان ناشنوا تلاش خواهیم کرد تا مطالبات آن‌ها انجام شود.

در ادامه رییس کمیسیون کشوری کاشت حلزون با بیان اینکه ۳۱ سال پیش اولین کاشت حلزون در خاورمیانه در بیمارستان امیر اعلم انجام شده است، گفت: با همراهی هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در ابتدا از ۲۰ پروتز شروع کردیم و هم اکنون سالانه بیش از ۱۰۰۰ پروتز برای کودکان ناشنوا تامین می‌شود.

"مسعود متصدی" افزود: از هر ۷۰۰ نوزادی که متولد می‌شوند یک نوزاد نیازمند کاشت حلزون است البته در این مسیر همواره با فراز و نشیب‌های مواجه بوده‌ایم که خوشبختانه هیات امنای صرفه جویی ارزی از دوران گذشته در تامین پروتز یاری رسان کودکان ناشنوا بوده است.

رییس کمیسیون کشوری کاشت حلزون تاکید کرد: باید حمایت جدی از کودکان ناشنوایی سراسر کشورمان صورت گیرد، زیرا خانواده‌ای که فقط یک فرزند خود را کاشت کرده، یک سوم حقوقش را باید صرف هزینه‌های جانبی کند هر چند که در این زمینه خیریه‌هایی وجود دارند که باید سازماندهی شوند.

این جلسه با حضور رییس و مدیر طرح و برنامه هیات امنای صرفه جویی ارزی، رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، رییس شورای عالی پزشکی وزارت بهداشت، رییس کمیسیون کشوری کاشت حلزون، رییس بیمارستان امیر اعلم، نماینده معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران و با دعوت از تعدادی از کودکانی که مورد کاشت حلزون قرار گرفته بودند، در بیمارستان امیراعلم برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)