• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۵۰۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
سیاسی » مجلس
پورابراهیمی؛

ضرورت اصلاح و به روز رسانی اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح دهک بندی‌ها و به روز رسانی اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان برای توزیع عادلانه یارانه‌ها ضروری است.

محمدرضا پورابراهیمی در گفتگو خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما با بیان اینکه پیشنهادهایی برای توزیع عادلانه یارانه‌ها در دستور کار دولت است، افزود: یکی از موضوعات مهم درباره ساماندهی توزیع عادلانه ارز ترجیحی که پیشنهاد آن به رئیس جمهور داده شده، اصلاح پایگاه جامع ایرانیان، اصلاح دهک بندی و به روز رسانی اطلاعات مردم است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: نحوه دهک بندی افراد به علت به روز نبودن اطلاعات و نحوه فرمول اعمالی آن، سبب شده جمعیت زیادی از مجموعه دریافت عادلانه یارانه جدا شوند.
پورابراهیمی با بیان اینکه سامانه یارانه در سال‌های گذشته به صورت یکطرفه عمل کرده است، اضافه کرد: برخی افراد از این سامانه حذف شدند، ولی برخی دیگر که شرایط لازم را داشتند، به این سامانه اضافه نشدند.
وی با اشاره به پیشنهاد ارائه شده به رئیس جمهور در این زمینه، گفت: مشخصا باید در این بخش اصلاحلات لازم انجام شود، رئیس جمهور هم در سخنان خود تاکید داشت که ۹۰ درصد مردم باید یارانه مورد نظر را دریافت کنند، پیشنهاد ما نیز مشخص است که این تعداد به ۹۵ درصد افزایش پیدا کند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس تاکید کرد: وقتی ۹۵ درصد جامعه را مستحق دریافت یارانه اعلام می‌کنیم، قطعا انتظار نداریم برخی از افراد در روستا‌ها از دریافت یارانه محروم باشند. همچنین ممکن است عضوی از اعضای خانواده حقوق بگیر باشد که سبب قطع یارانه سرپرست خانوار شده که نیاز به رفع این مشکلات است.
وی با بیان اینکه دهک بندی اعمال شده نیاز به تغییر و بازنگری دارد، ادامه داد: برخی از مردم از خانه مسکونی و خودرو برخوردار هستند، ولی در خانه، فرزند معلول هم دارند که در محاسبات ما لحاظ نشده است.
نماینده مردم کرمان افزود: همچنین ممکن است افرادی از خودرو و خانه مسکونی برخوردار باشند، ولی حجم قابل توجهی بدهی داشته که این موارد محاسبه نشده است.
پورابراهیمی با تاکید بر تغییر در دهک‌بندی خانواده‌ها برای پرداخت عادلانه یارانه‌ها، عنوان کرد: مبنای پرداخت یارانه باید هزینه‌های خانوار، تعهد‌های خانوار و بدهی و منابع درآمدی خانوار باشد، تا اطمینان برای خانوار‌های که مستحق دریافت یارانه هستند، ایجاد شود، ما اجازه نداریم در کشور حتی یک خانوار را از دریافت یارانه محروم کنیم.
وی ادامه داد: عددی که در سال برای پرداخت یارانه در نظر گرفته شده است، حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار میلیارد تومان است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین گفت: اگر ۹۰ درصد جامعه را برای دریافت یارانه درنظر بگیریم، ۱۰ درصدی که از این منابع استفاده نخواهند کرد، حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان در سال است که با اضافه کردن این تعداد می‌توان از نارضایتی مردم در جامعه جلوگیری کرد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: کمیسیون اقتصادی مجلس به این موضوع ورود کرده است، بزودی هم نشست مشترک با نمایندگان دولت به ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام خواهد شد و خوشبختانه آقای رئیس جمهور هم اعلام کردند هر فردی که اعتراض دارد، اعتراض خود را وارد کند.
این نماینده مجلس تصریح کرد: پیشنهاد مشخص ما این است که برای باردیگر، امکان ثبت نام دوباره خانواده‌ها برای ظرفیت امروزی آن‌ها به ویژه ظرفیت کالای اساسی فراهم شود تا از دریافت یارانه محروم نشوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خدا پدر این نماینده و همفکرهاش و بیامرزه و بهش خیر بده. بخدا ظلمه. من وام گرفتم ، پول واریز شده بحساب و بعنوام درآمد در نظر گرفته.
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)