• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۵۵۸۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۴
اجتماعی » تعاون و اشتغال

«افزایش حقوق» جدی‌ترین مطالبه بازنشستگان کشوری از دولت

در هفته گذشته «افزایش حقوق» با ۳۸.۷درصد جدی‌ترین مطالبه بازنشستگان کشوری و ذینفعان صندوق از دولت بوده است.

«افزایش حقوق» جدی‌ترین مطالبه بازنشستگان کشوری از دولتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ نتایج طرح رضایت سنجی هفتگی از بازنشستگان و وظیفه بگیران صندوق بازنشستگی کشوری، منتهی به هفته سوم اردیبهشت ماه نشان می‌دهد که خدمات «وام ضروری» با۸۷درصد، «گروه انتخاب» با ۸۶درصد و «صدور گواهی کسر از حقوق» و «وام ازدواج فرزندان» با ۸۳درصد بیشترین سطح رضایتمندی را به خود اختصاص داده‌اند؛ همچنین «جبران هزینه‌های خسارت درمانی» با ۶۹ درصد کمترین میزان رضایت را در هفته گذشته به خود اختصاص داده که با این وجود حاکی از بهبود نسبی رضایت بازنشستگان نسبت به عدد ۴۰درصد در هفته پیش از آن دارد.
همچنین بر اساس آمار تجمیعی حاصل از مشارکت تلفنی بیش از ۵هزار و ۲۸۶ نفر در دوره زمانی “دیماه سال گذشته تا پایان هفته سوم اردیبهشت ماه”، بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری بیشترین میزان رضایت را از خدمت «صدور گواهی کسر از حقوق» (۸۵درصد)، «خدمات سفر» و «وام ضروری» (۷۹درصد) اعلام کرده و کمترین میزان رضایت آن‌ها نیز از خدمت «وام پایان نامه فرزندان بازنشستگان یا حمپاد» (۴۰درصد) بوده است.
برهمین اساس و با دستور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، از آنجایی که رضایتمندی بازنشستگان عزیز در خصوص طرح حمپاد حدود ۴۰درصد بوده بزودی با هماهنگی با بانک عامل، نتایج تغییرات این طرح اطلاع رسانی شده و فراخوان ثبت‌نام جدید منتشر می‌شود.
نتایج تجمیعی این طرح از ابتدا تاکنون، حاکی از آن است که «استمرار سالانه متناسب‌سازی معادل ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان با شاغلان هم رتبه» با ۴۰ درصد، «افزایش میزان حقوق» با ۲۷.۴ درصد، «افزایش سطح پوشش تعهدات در حوزه درمان» و «همسان سازی حقوق» با ۷.۶درصد، «پرداخت به موقع حقوق» با ۵.۹درصد، «استخدام فرزندان بازنشستگان» با ۴.۱درصد، «ارائه خدمات بیمه تکمیلی درمان دستگاه‌های اجرایی به بازنشستگان همانند شاغلان» و «رسیدگی به مسکن بازنشستگان» با ۲.۴درصد، «اعطای کمک‌های رفاهی دستگاه‌های اجرایی به بازنشستگان همانند شاغلان» با ۱.۱درصد و «پرداخت وام» با کمتر از یک درصد به عنوان مطالبات بازنشستگان و ذینفعان صندوق بازنشستگی کشوری از دولت سیزدهم عنوان شده است.
همچنین در هفته گذشته «افزایش حقوق» با ۳۸.۷درصد جدی‌ترین مطالبه بازنشستگان کشوری و ذینفعان این صندوق از دولت بوده است.
درصد رضایت کلی بازنشستگان از خدمات صندوق بازنشستگی کشوری در «هفته سوم اردیبهشت ماه» سال جاری ۷۷.۹۴ درصد است که در مقایسه با هفته پیش از آن (۶۷.۸۲درصد) بیش‌از ۱۰درصد افزایش یافته است. درصد تجمیعی رضایت بازنشستگان نیز در بازه پنج ماهه ۶۷.۲۲درصد است.
گفتنی است نظرسنجی تلفنی از بازنشستگان کشوری با هدف اطلاع از مطالبات آنان از دولت و صندوق و همچنین میزان رضایتمندی آنان از طرح‌ها و خدمات صندوق بازنشستگی کشوری توسط دفتر برنامه ریزی و تعالی سازمانی این صندوق در قالب نمونه‌گیری تصادفی و به صورت هفتگی انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
حمایت از همه مردم از کارگر و بازنشسته گرفته تا کشوری و لشکری لازم است تا شرایط سخت اقتصادی مردم را له نکند.دولت در قبال مردم وظیفه دارد
کاسه چه. کنم چه کنم. دادین دستمون با سی سال خدمت
دولت باید پاسخگوی تعللهای زیان بار حقوقی خود باشد
---
دولت بعنوان و کیل ملت با چه حق و کدام دلیل قطعی شرعی و قانونی وکدام رویه ثابت درست عرفی حق همسان سازی حقوق بازنشستگان را بتعویق می اندازد ؛ در حالی که این تعویق بی تردید با پیامدهای زیان بار آشکاری که دارد پیوسته تامین و تضمین نیازهای زندگی اکثریت افراد بازنشسته را بگونه هایی فاجعه بار مختل می سازد؟؟؟!!!
در شرع و قانون و عرف ؛ امانت داری لازمه ی گسست ناپدذیر و تعلل ناپذیر همیشگی حرفه ی وکالت است .
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)