• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۶۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴
اقتصادی » صنعت

۱۰۰۰ محصول ایرانی در چهارمین نمایشگاه اسباب بازی

چهارمین نمایشگاه اسباب بازی و سرگرمی، با حضور بیش از ۱۲۰ تولیدکننده و با معرفی بیش از ۱۰۰۰ محصول ایرانی، امروز ۲۶ اردیبهشت افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار گروه صنعت و معدن خبرگزاری صداوسیما؛ چهارمین نمایشگاه اسباب بازی و سرگرمی" با هدف معرفی ظرفیت ها، نمایش توانمندی‌ها و آخرین دستاورد‌های تولیدکنندگان اسباب بازی کشور و در راستای حمایت از تولیدکنندگان داخلی و رونق کسب و کار برگزار شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
کامبیز آقایی با بیان اینکه این نمایشگاه نقطه تلاقی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان کالا و خدمات است، گفت: این نمایشگاه در چند سال اخیر که مزین به شعار کلیدی حمایت از تولید ملی بوده، بر آن است تا با خلق فرصت ها، ثمره سرمایه گذاری و حاصل تفکر و فرهنگ ایرانی را به بهترین نقش ممکن به مصرف کننده معرفی نماید.
 
مدیر چهارمین نمایشگاه اسباب بازی افزود: در این دوره از نمایشگاه که محصولات خارجی جایگاهی در آن نخواهند داشت، تولیدکنندگان ایرانی محصولات با کیفیت خود که منطبق با فرهنگ ایرانی و تحت نظارت شورای نظارت بر اسباب بازی است را در معرض دید مصرف کنندگان قرار خواهند داد.
 
وی گفت: شعار این دوره با عنوان" با کیفیت بازی کنیم" انتخاب شده و نشان از عزم تولیدکنندگان ایرانی به تولید محصولات با کیفیت و قابل رقابت در بازار‌های بین المللی است. 
 
آقائی گفت: از ویژگی‌های این دوره از نمایشگاه می‌توان به حضور اکثر تولیدکنندگان برتر، سطح کیفی محصولات ارائه شده، ایجاد فضای گفتگو میان تولیدکنندگان و فعالان این صنعت در فضای نمایشگاه، اجرای برنامه‌های فرهنگی هنری و آموزشی برای کودکان و نوجوانان اشاره کرد.
 
وی افزود: با توجه به همه گیری ویروس کرونا در دو سال گذشته و تاثیرات مخرب آن بر اقتصاد جوامع، برگزاری این نمایشگاه در این شرایط موجود و حضور دوباره تولیدکننده، مصرف کننده و دست اندرکاران بخش‌های مختلف در کنار هم، شاهد جهش تولید در این صنعت مهم باشیم.
 
مدیر چهارمین نمایشگاه اسباب بازی با اشاره به اهمیت اسباب‌بازی در انتقال فرهنگ به کودکان، بر لزوم حمایت از این صنعت با برگزاری این رویداد‌ها تاکید کرد و گفت: بخش مهمی از آینده کودکان، علائق و شخصیت، ریشه در بازی‌های دوران کودکی دارد؛ بنابراین انتخاب نوع بازی و اسباب‌بازی از جنبه فرهنگی بسیار حائز اهمیت است. اسباب‌بازی‌ها عامل انتقال فرهنگ هستند و هر فرهنگی خاستگاه خود را دارد که خوشبختانه در چند سال اخیر در کشور با ورود سرمایه گذاران خلاق و تولید محصولات با کیفیت شاهد استقبال عمومی و همچنین صادرات اسباب بازی ایرانی به بازار‌های جهانی نیز هستیم. 
 
آقائی در ادامه افزود: بی شک در این برهه کنونی تولیدکنندگان افسران خط مقدم جبهه اقتصادی هستند و این نمایشگاه به عنوان جایگاه و آیینه خوش‌نمای موفقیت‌های بزرگ صنعت اسباب‌بازی کشور تلاش خواهند کرد تا توانمندی‌ها و ظرفیت‌های تولیدی و خدماتی در این صنعت را در بالاترین سطح به مخاطبان معرفی کند.
 
چهارمین نمایشگاه اسباب بازی و سرگرمی، با حضور بیش از ۱۲۰ تولیدکننده و با معرفی بیش از ۱۰۰۰ محصول ایرانی، از ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ صبح تا ۹ شب، پذیرای علاقمندان، دست اندرکاران و خانواده‌های محترم، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، واقع در خیابان حجاب تهران خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تور جهانی تنیس جوانان؛ جدال مدعیان برای قهرمانی
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
دریای آرام همراه با مه رقیق در سواحل هرمزگان، ۹ آبان
هفته آینده هم خبری از بارش مناسب در کرمانشاه  نیست
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش های اتمی آمریکا
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
۹ مدال رنگارنگ سهم دختران خوزستانی از مسابقات وزنه‌برداری جوانان کشور
احیای ۱۵ معدن راکد در آذربایجان‌غربی
دستگیری عامل نزاع و درگیری در باغ جنت شیراز
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
رسیدگی به بیش از ۱۰ هزار تخلف صنفی در تعزیرات حکومتی خوزستان
همایش بزرگ پیاده روی و ورزش در شورین همدان
شنیده شدن سوت نخستین قطار گردشگری گیلان
از چاله به چاه؛ روایتی از نهم آبان سالروز انقراض قاجاریه و آغاز حکومت پهلوی
سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری دریایی حمایت می‌شوند
دور نخست جام حذفی اسپانیا؛ صعود ویارئال بتیس و اسپانیول
استاندار آذربایجان‌غربی: فرمانداران محور توسعه شهرستان‌ها هستند
رقابت انتخاباتی در جنوب عراق
مادران فلسطینی چشم به راه فرزندان
مجلس یکشنبه تکالیف وزارت ارتباطات در طرح ملی هوش مصنوعی را مشخص می‌کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
آتش‌بس غزه شکننده است
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
روایتی کوتاه از کنگره بزرگداشت آیت‌الله ملک‌حسینی (ره)
دستور ازسرگیری آزمایش سلاح‌های‌ هسته‌ای از سوی ترامپ
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)