• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۸۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
مرکزی » اجتماعی

سوم خرداد نماد وحدت ملی در دفاع از کشور است

معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر نماد انسجام و وحدت ملی در دفاع از کشور است.

سوم خرداد نماد وحدت ملی در دفاع از کشور استبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سردار « محمدعلی نوری زاده» در آیین جشن پایان دوره دانش آموختگی درجه داری سال ۹۹ در پادگان مالک اشتر اراک، افزود: خرمشهر با مقاومت ملت و رشادت‌های رزمندگان اسلام از چنگال رژیم بعثی بیرون کشیده شد و این روز باید به عنوان آیه‌ای از مجاهدت و ایثارگری بین نسل جوان تبیین شود.
 
وی بیان کرد: همه وظیفه دارند این روز مقدس را گرامی بدارند و قدردان شهدای گرانقدر و خانواده‌های معظم آنها باشند.
 
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در دوره فراگیری که امروز جشن پایان آن برگزار شده، فراگیران چهار میدان تبریز، اصفهان، البرز و اراک دوره خود را با نام شهید «ابراهیم هادی» سپری کردند.
 
سردار نوری زاده اظهار داشت: شهید هادی جوانی مانند فراگیران فعلی بود که در زندگی خود با توجه به معنویت و الگوگرفتن از میدان، ماندگار شد و سیره این شهید گرامی باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
 
وی تاکید کرد: فراگیرانی که دوره تخصصی خود را فرا گرفته و از فردا وارد عرصه خدمتگزاری به جامعه می‌شوند باید معنویت و فضای معنی این دوره را همواره با خود همراه داشته باشند و بدانند حفظ فضای معنوی در محیط کار برای آن‌ها نجات بخش است.
 
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: این افراد باید در خدمت امانت دار باشند و این امانت داری تنها به معنای حفظ مال و بیت المال نیست بلکه فراگیران باید حافظ قلم باشند و در گزارشاتی که تنظیم می‌کنند حق را رعایت کنند و خدا را ناظر بر اعمال خود بدانند تا دینی بر گردنشان باقی نماند.
 
سردار نوری زاده گفت: ماموری که در گزارش نویسی حق را رعایت کند و خدا را ناظر بر اعمال خود بداند، در سایر امور نیز لغزش نمی‌کند.
 
معان هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: توجه به انضباط از دیگر مسائلی است که باید مورد توجه کارکنان این نهاد مقدس باشد و این آیین نامه مصوبه فرمانده معظم کل قوا است، که رابطه بین هر فردی در آن تعریف شده‌ و اگر به درستی اجرا شود، مشکلی برای فردی رخ نمی دهد و زمینه های ارتقای مدارج بالاتر را فراهم می کند.
 
سردار نوری زاده عنوان کرد: جوانانی که هنوز در میدان هستند و در حال فرا گرفتن آموزش‌های لازم تخصصی هستند و دوره آنها به اتمام نرسیده باید قدر جوانی خود را بدانند و همه تلاش خود را برای خدمت به جامعه و خانواده به کار گیرند.
 
وی گفت: کارکنان این نیرو نیز از مسئولان سازمان انتظاراتی دارند که باید مورد توجه قرار گیرد، ما وظیفه داریم زمینه خدمت مناسب را فراهم سازیم و باید آموزش‌ها متناسب با آموزش مورد نیاز اجرای وظیفه و ماموریت‌ها باشد.
 
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: این نهاد نظامی وظیفه دارد برای نیروهای خود لوازم و ابزار مناسب فراهم سازد و در خصوص معیشت کارکنان متناسب با مقدورات دولت توجه کند و به لطف خداوند گشایشی در وضعیت احتمالی و درآمدی دولت حاصل شده و دولت اقدامات خوبی را در دستور کار دارد.
 
وی اظهار داشت: ساخت خانه سازمانی برای نیروها مصوب شده و در ۲ برنامه پنج ساله، ۶۰ هزار واحد سازمانی ساخته و در اختیار همکاران قرار می‌گیرد.
 
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: سازمان فرماندهی انتظامی یک مجموعه مدافع با تدبیر است که در تمامی صحنه‌ها، مرز، جاده و راه‌ها، کوی و برزن تلاش می کند هر کسی، هر مجموعه‌ای و هر جریانی اگر امنیت عمومی که حفظ جان، مال و ناموس مردم را به خطر اندازد، مقابله کند.
 
معاون تربیت و آموزش فراجا نیز در این آیین گفت: سوم خرداد نماد عظمت و اراده ملت ایران است که با حماسه و ایثار رزمندگان اسلام و غیور مردان، برگ زرینی بر افتخارات جمهوری اسلامی اضافه شد.
 
سردار «حبیب الله جان نثاری» افزود: دوره فراگیران سال ۹۹ در راستای تحقق منویات فرمانده معظم کل قوا، تعمیق فضای دینی و انقلابی و ارتقای سطح بینش و مهارت، به اتمام رسیده و در این دوره بالغ بر ۲ هزار فراگیر آموزش‌های لازم مقدماتی و تخصصی را به میزان یک هزار و ۷۴۰ نفر ساعت در آموزشگاه‌های سطح کشور فرا گرفته و وارد میدان خدمت رسانی به مردم می‌شوند.
 
وی بیان کرد: این افراد در بدو ورود سازمان گزینش و پذیرش می شوند و سپس آموزش‌های لازم را توسط اساتید خبره و توانمند فرا می گیرند تا بتوانند خوب به مردم خدمات ارایه کنند. 
 
معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: فراگیران از توانمندی ها بسیار خوب، به روز، به موقع و حرفه‌ای برخوردارند و آماده هستند در جای جای کشور خدمت رسانی کنند.
 
در پایان این آیین نیروهای نظامی و انتظامی حاضر در میدان پادگان مالک اشتر از مقابل جایگاه، قرآن کریم و تمثال امام راحل و رهبر معظم انقلاب رژه رفتند.
 
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
 
 
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگيري ليدر اغتشاشات دي‌ماه در آستارا
انتخابات تناسبی شورای شهر تهران
اهتمام ویژه دولت به توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل در قم
اعزام کاروان راهیان نور دانشجویی دانشگاه آزاد استان
بهره‌برداری از ۲۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در طرح سبزواران
تهیه و توزیع کیک میلاد ۶۰ متری در قم
صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ورود سامانه جدید بارشی به چهارمحال و بختیاری
اعلام زمان و برگزاری نمازجمعه ۱۷ بهمن در کیش
تجلیل از خادمان قرآن و فرهنگ شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری
خدمت رسانی پزشکی جهادی به اهالی شهرستان رباط کریم
قطار سلامت مهاباد روی ریل توسعه و پیشرفت
پخت و توزیع غذای گرم در شهرستان بهارستان
افتتاح سه طرح آموزشی و ورزشی در خورزوق
کشف سلاح شکاری غیرمجاز در گرمسار
آغاز عملیات اجرایی طرح شاخص بازآفرینی شهری در رستم‌کلا مازندران
تجدید میثاق اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری
ادای احترام قشرهای مختلف مردم به مزار قهرمانان وطن
فردا؛ اقامه نماز جمعه در ایلام
تهیه کننده فیلم بیلبورد: نگذاریم سینمای اجتماعی از بین برود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)