• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۹۱۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
بین الملل » اروپا
آخرین تحولات روسیه؛

زاخارووا: غرب نان اوکراینی‌ها را با سلاح معامله می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد: آمریکا و متحدان غربی اش در ازای ارسال سلاح به اوکراین مواد غذایی از این کشور قاچاق می‌کنند.

زاخارووا: غرب نان اوکراینی‌ها را با سلاح معامله می‌کندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری روسیا الیوم؛ «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد، آمریکا و هم پیمانان اروپایی اش در ازای ارسال سلاح، مواد غذایی از اوکراین قاچاق می‌کنند.

وی افزود: غرب تلاش می‌کند برای اعمال تحریم‌های بیشتر، روسیه را مسئول بحران جهانی غذا اعلام کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به اظهارات «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین درباره تسلیم شدن نظامیان اوکراینی در کارخانه فولاد آزوفستال واکنش نشان داد و آن را دروغ و تبلیغات خواند.

زاخارووا خاطرنشان کرد زلنسکی خروج نظامیان اوکراینی را از کارخانه فولاد آزوفستال که بر اساس طرح پیشنهادی روسیه در حال انجام است، "عملیات بشردوستانه اوکراین" وانمود می‌کند.

زاخارووا افزود:" آن‌ها (اوکراینی ها) دقیقاً با همین اظهارات است که دروغ‌ها و تبلیغات خود را مانند دروغ‌هایی که در تمام این مدت به کار برده اند، پیش می‌برند. این کار‌ها آنقدر نمایشی و آشکار است که در وهله نخست علیه خود آن‌ها عمل می‌کند. اینکه کی یف خروج مردم از اوکراین را که طرح پیشنهادی روسیه بود، به عنوان عملیاتی ویژه با ماهیت بشردوستانه وانمود می‌کند، به سراسر دنیا نشان می‌دهد چگونه در سال‌های گذشته تحت هدایت متخصصان آمریکایی و به طور کلی ناتو، دروغ گفتن را یاد گرفته است. "

از دیدگاه سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، مقامات کی یف نتوانسته اند چیزی بهتر از این "تبلیغات وحشتناک و خونین" سر هم بندی کنند.

این دیپلمات افزود: "این اظهارات حتی برگ جدیدی در تحولات کنونی نمی‌گشاید، بلکه پرده‌ای را فرو می‌اندازد که دروغ‌های باورنکردنی را برملا می‌کند".

زاخارووا حتمال داد همکاران سابق زلنسکی در نوشتن چنین سناریو‌هایی دست داشته اند.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد در تاریخ ۱۶ مه، نظامیان اوکراینی محاصره شده در کارخانه آزوفستال شهر ماریوپل در حال تسلیم شدن هستند. در مجموع ۲۶۵ نفر اسلحه‌های خود را بر زمین گذاشته اند که در میان آن‌ها بیش از ۵۰ نفر به شدت مجروح شدند. همه کسانی که نیاز به مراقبت‌های پزشکی داشتند، برای درمان به بیمارستان نووا آزوفسک در جمهوری مردمی دونتسک فرستاده شدند. بازپرسان از این نظامیان بازجویی خواهند کرد تا آن‌ها را شناسایی و دست داشتن این افراد را در جنایات علیه غیرنظامیان بررسی کنند.

نظر مدودوف درباره طرح آمریکا برای جلوگیری از پرداخت قروض روسیه به دلار
به گزارش پایگاه خبری اسپوتنیک؛ «دیمیتری مدودوف» معاون رئیس شورای امنیت روسیه اعلام کرد اگر آمریکا مسکو را از پرداخت بدهی هایش به دلار باز دارد روسیه به هیچ وجه نمی‌تواند بدهی‌های خود را پرداخت کند علاوه بر این اگر مقامات آمریکا چنین تصمیمی بگیرند دارندگان اوراق بدهی آمریکا این پول را دریافت نخواهند کرد.

زاخارووا: غرب نان اوکراینی‌ها را با سلاح معامله می‌کند

مدودوف در تلگرام نوشت: ممکن است اصلا پرداخت نکنیم و پول خرج نشده را برای مقاصد دیگر استفاده کنیم به ویژه برای مواردی که چندان خوشایند آمریکایی‌ها نیست.

مدودوف گفت: چنین تصمیمی از سوی آمریکایی‌ها پیامد‌هایی در سطح اعتماد به سیستم مالی آمریکا خواهد داشت. دارندگان اوراق بدهی در این موارد پول ما را دریافت نخواهند کرد.

در عین حال روسیه می‌تواند به تعهدات خود با پرداخت بدهی هایش به روبل متعهد باشد (بدهی هایش را به روبل بپردازد).

رئیس مجلس دوما روسیه: آمریکا، کانادا و سوئیس مقصران اصلی بحران آفرینی‌ها در جهان
به گزارش شبکه روسیه الیوم از مسکو، «ویاچسلاو ولودین» رئیس دومای دولتی روسیه اعلام کرد آمریکا، کانادا و سوئیس در جایگاه نخست فهرست کشور‌هایی غیر دوست روسیه، قرار گرفته اند.

زاخارووا: غرب نان اوکراینی‌ها را با سلاح معامله می‌کند

ولودین افزود: این کشور‌ها به طور ویژه مقصران اصلی بحران‌های آینده در جهان به حساب می‌آیند، زیرا اقدامات آن‌ها منجر به افزایش قیمت منابع انرژی و مواد غذایی شده است.

ولودین خاطرنشان کرد: آمریکا بیشترین تحریم‌ها (۱۹۸۳ مورد تحریم) را علیه روسیه اعمال کرده است و به دنبال آن کانادا با (۱۴۰۲ مورد تحریم)، سوئیس با (۱۳۶۱ مورد)، انگلیس با (۱۳۶۰ مورد)، کشور‌های اتحادیه اروپا با (۱۱۹۹ مورد)، استرالیا با (۱۱۵۰ مورد) و ژاپن با (۹۰۲ مورد) به ترتیب در رده‌های بعدی اعمال تحریم‌ها علیه روسیه قرار دارند.

رئیس مجلس دومای روسیه تاکید کرد در مجموع ۱۰۵۳۶ مورد تحریم علیه روسیه اعمال شده است این شاخص تا قبل از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، ۲۷۵۴ تحریم بود و پس از این تاریخ، ۷۷۸۲ تحریم دیگر علیه روسیه اعمال شد.

وی تصریح کرد اعمال تحریم‌های غیرقانونی علیه روسیه باعث افزایش قیمت منابع انرژی و مواد غذایی شده است و این کشور‌ها مقصران اصلی مشکلات کنونی و بحران‌های آینده در سراسر جهان هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تحریم های کشورهای تحریم کننده بتدریج اثراتش به خودشان باز خواهد گشت و دلیل آن بسیار واضح است و آن اینکه دیگر امروز سرمایه، انرژی و تکنولوژی هر سه با هم در کشورهای غیر تحریم کننده عمدتاً شرقی قرار دارد. این هیاهوها هم نتیجه افول غربی هاست. برای مثال در جایی یا تحریم ها موثر نیستند یا دائماً بوسیله آمریکا استثنائاتی اعمال میشود یا کشورهای قدرتمند مانند چین و روسیه اصلاً قابل تحریم نیستند. هر روز بطور مجزا اعلام یک بسته تحریمی، بیشتر جنبه تبلیغاتی و روانی دارد تا تاثیر عملی و نشان از ناتوانی در کار دیگر موثری است.
نظر شما
آخرین اخبار
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)