• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۰۳۳۴
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۹
کردستان » اقتصادی

از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان در کردستان حمایت می کنیم

استاندار کردستان گفت: از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان که زمینه رشد اقتصادی استان را فراهم می‌کنند، حمایت کرده و امیدواریم به تعالی و پیشرفت در حوزه اقتصاد، خلق ثروت و افزایش درآمد سرانه خانواده‌ها برسیم.

از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان در کردستان حمایت می کنیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا در آیین اختتامیه دومین نمایشگاه معرفی توانمندی‌های صنایع کوچک کردستان افزود: حضور جدی سرمایه‌گذاران در حوزه تولید و ایجاد اشتغال را خواستاریم و  بنا داریم زیرساخت‌های اقتصادی و تولید استان را توسعه دهیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از این برنامه‌ها، پیگیری راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی بانه و مریوان است، گفت: آغاز بکار و ادامه اجرای منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان که سال گذشته مصوب شد، جلوتر از ۶ منطقه تجاری دیگر مصوب در کشور، در حال پیگیری است.

استاندار کردستان بر لزوم ارتباط مستمر تولید، کشاورزی، صنعت و خدمات با مدیران استان تاکید کرد و افزود: از مدیران خواسته‌ایم خود پیگیر مشکلات تولیدکنندگان و رفع آن باشند.

وی با بیان اینکه مدیران نباید پشت میز نشین بوده و منتظر مراجعه تولیدکنندگان باشند، گفت: اگر شعار حمایت از تولید می‌دهیم، لازمه آن این است که پیگیر احصا مشکلات و خواسته‌های تولید کننده باشیم و آن را برطرف کنیم.

زارعی کوشا افزود: تولید کنندگان استان جرو کم توقع‌ترین فعالان عرصه تولید در کشور هستند، ضمن اینکه برند‌ها و موفقیت‌هایی در حوزه تولید داریم که اگر در استان‌های دیگر بود، قطعا تبلیغات زیادی برای آن می‌شد، بنابراین باید قدردان و حامی تولیدکنندگان باشیم.

وی با تاکید بر اینکه خود و مدیران را مسوول توسعه نیافتگی و این وضعیت می‌دانم، گفت: باید شب و روز مسائل و مشکلات را پیگیری و رفع کنیم، البته  جذب اعتبارات در اشتغال خرد و خانگی، تقریبا صفر بود، اما در چهار ماه آخر پارسال، این رقم به ۱۰۰ درصد رسید.

استاندار کردستان با هشدار به مدیرانی که اعتبارات مربوط به تسهیلات یا سرمایه‌گذاری را به مرکز برگشت دهند، بخشیده نخواهند شد، افزود: در سفر آتی رییس جمهور سهم قابل توجهی از اعتبار برای استان مصوب شده که گامی جهشی برای توسعه استان است و اگر با روال عادی دریافت اعتبارات را طی کنیم، قادر به کاهش فاصله با استان‌های دیگر نخواهیم بود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان هم با بیان اینکه رونق کشاورزی استان نیازمند، وجود صنایع فعال و توانمند است، گفت: هدف اصلی از برگزاری نمایشگاه، ایجاد اعتماد و جذب سرمایه‌گذار بود.

احمد خسروی با اشاره به استقرار ۶ واحد فناور در این نمایشگاه با جذب سرمایه‌گذار، افزود: حضور تولیدکنندگانی از اقلیم کردستان عراق، فرصت خوبی برای نمایش توانمندی‌های استان به این واحد‌ها بود.

در پایان این آیین، از غرفه‌های برتر، صدا و سیمای مرکز کردستان و خبرگزاری جمهوری اسلامی به واسطه تلاش در انعکاس خبر‌های مربوط به نمایشگاه تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)