• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۲۰۱۱
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷
اقتصادی » بازاروتجارت

وزارت صمت :آغاز طرح مبارزه با قاچاق لوازم خانگی

معاون وزیر صمت از آغاز طرح مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی حوزه لوازم خانگی خبر داد و گفت: بیش از دو هزار قلم کالای لوازم‌خانگی بدون افزایش قیمت به بازار عرضه شده است.

آغاز طرح مبارزه با قاچاق لوازم خانگیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدمهدی برادران، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت در هشتمین نشست ستاد «مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی» که امروز (یکشنبه، یکم خرداد) به ریاست وزیر صمت برگزار شد، با اشاره به آغاز طرح مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی حوزه لوازم خانگی گفت: دو هزار و ۲۰۰ قلم کالا به بازار ارائه‌شده که بیشتر آنها بیش از یک سال است که با همراهی تولیدکنندگان و تشکل‌ها افزایش قیمت نداشته‌اند.

وی با اشاره به پیشرفت ۶۱ درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازم‌یدکی و قطعات خودرو، گفت: استان‌های تهران، همدان، هرمزگان و مرکزی بیشترین همکاری را با این طرح داشتند.

رشد ۱۰ درصدی ثبت فاکتور قطعات خودرو در سامانه جامع تجارت

معاون وزیر صمت همراهی خوب تولیدکنندگان و رشد شاخص‌ها در حوزه ثبت شناسه و فاکتور را مورد توجه قرار داد و افزود: ثبت فاکتور قطعات خودرو در سامانه جامع تجارت تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه رشد ۱۰ درصدی داشته است که نشان از این همراهی و روند مثبت طرح دارد.

۱۵ خرداد حداکثر زمان دریافت کد شناسه و رهگیری

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت تصریح کرد: ۱۵ خردادماه حداکثر زمانی است که واحد‌های تولیدی باید به طرح شناسه کالا بپیوندند و از ۱۵ خرداد تولید کالا‌هایی که شناسه و کد رهگیری ندارند، باید متوقف شود.

برادران همچنین از استان‌ها خواست که واحد‌های تولیدی را برای پیوستن به این طرح فعال کرده و همچنین به واحد‌های بدون مجوز، مجوز‌های لازم را ارائه دهند.

اجرایی شدن مرحله دوم طرح مبارزه با قاچاق کالا

وی ادامه داد: مرحله دوم طرح مبارزه با قاچاق کالا از این هفته اجرایی شده است و در این مرحله وارد حوزه لوازم‌خانگی شده‌ایم، سطح اول مبارزه با قاچاق کالا در حوزه قطعات یدکی خودو بود که پیشرفت خوبی در حدود ۶۱ درصد داشته است و تداوم دارد.

همراهی انجمن تخصصی لوازم‌خانگی در طرح مبارزه با قاچاق

معاون صنایع عمومی وزارت صمت، با یادآوری اینکه با همراهی انجمن تخصصی لوازم‌خانگی زیرساخت‌هایی از پیش برای این موضوع فراهم‌شده بود، تأکید کرد: بیشتر محصولات دارای کد شناسه و کد رهگیری هستند و تولیدات داخلی نیز رصد می‌شوند، اکنون با کمک رسانه‌ها باید همراهی مردم را افزایش دهیم که با افزایش کیفیت تولیدات داخلی و تمهیدات انجام‌شده این موضوع انجام خواهد شد.

برادران، تصریح کرد: روند روبه رشد تولید لوازم‌خانگی در ماه‌های اخیر با اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا افزایش خواهد داشت و به موفقیت‌های بیشتری خواهیم رسید.

مردم در زمان خرید لوازم‌خانگی به شناسنامه کالا دقت کنند

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت در ادامه سخنان خود با تأکید بر این‌که مردم در موقع خرید لوازم‌خانگی به شناسنامه کالا (کد شناسه) توجه داشته باشند، افزود: هر کالای لوازم‌خانگی نیز یک کد رهگیری دارد که باعث متمایز شدن آن می‌شود، این کد در تمامی مراحل، قابل رهگیری برای اصالت کالا و قابل‌استفاده در ضمانت‌نامه و قابل رصد و پایش است.

کالا‌های وارداتی کد رهگیری دارند

وی با اعلام اینکه برای کالا‌های وارداتی نیز دریافت کد رهگیری انجام می‌شود، عنوان کرد: این کد رهگیری قابلیت رصد دارد و کالا‌های وارداتی را از کالا‌های قاچاق و تقلبی متمایز می‌کند.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت تصریح کرد: هرگونه همراهی و کمک در ورود کالای قاچاق و تقلبی به کشور (شامل بیمه کالا، عرضه و ضمانت و.) در حکم مساعدت در کالای قاچاق است و مشمول برخورد قانونی می‌شود.

پیشرفت ۳۳ درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازم‌خانگی

محسن شکرالهی مدیرکل دفتر صنایع لوازم‌خانگی و اداری وزارت صمت نیز در گزارشی از پیشرفت ۳۳ درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازم‌خانگی خبر داد.

 رشد بسیار خوب صنعت لوازم‌خانگی در دهه گذشته

مرسل صدیق، رئیس انجمن تولیدکنندگان قطعات یدکی لوازم‌خانگی نیز پس از پایان نشست در جمع خبرنگاران بیان کرد: در دهه گذشته رشد بسیار خوبی در صنعت لوازم‌خانگی صورت گرفته است و لوازم‌خانگی ایران علاوه بر رقابت در عرصه داخل در بازار‌های جهانی هم موقعیت خود را پیدا می‌کنند و اکنون لوازم‌خانگی داخلی ۱۵ درصد زیر قیمت منطقه به بازار داخل عرضه می‌شود.

وی بزرگ‌ترین معضل حوزه لوازم‌خانگی را قاچاق دانست و گفت: به‌خصوص در حوزه قطعات یدکی لوازم‌خانگی امیدواریم به همت وزارت صمت، واردات محصولاتی که در داخل تولید می‌شود متوقف شود و آمادگی در انجمن برای همراهی با وزارت صمت و دریافت کد شناسه و کنترل سامانه‌ای برای مبارزه با قاچاق وجود دارد.

قاچاق کالا و همچنین واردات برنامه‌ریزی واحد‌های تولیدی داخلی را مشکل می‌کند

عباس هاشمی دبیرکل انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران بیان کرد: قاچاق کالا و همچنین واردات بی‌رویه به‌طور یقین برنامه‌ریزی واحد‌های تولیدی داخلی را با مشکل روبه‌رو می‌کند.

وی تأکید کرد: ضمن لزوم تأمین نیاز مصرف‌کنندگان داخلی، اما محصولات وارداتی باید مورد رصد و پایش مداوم و مستمر قرار بگیرد.

هشتمین جلسه از سلسله نشست‌های ستاد «مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی» وزارت صمت امروز با حضور وزیر صمت، معاون صنایع عمومی وزیر صمت، مدیرکل دفتر پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی و انجمن‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی در حوزه قطعات و لوازم‌یدکی خودرو و لوازم‌خانگی... برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایگاه ملی داده‌های شناختی راه‌اندازی می‌شود
آغاز توزیع شیر در مدارس ۴ استان
نماینده استهبان قهرمان مسابقات دو و میدانی خلیج فارس
نمایش روضه‌ی «تاوان ترس» در مهردشت
ترویج فرهنگ شهادت و آشنایی جوانان با دوران دفاع مقدس با سینما آدینه
کسب ۱۰ مدال رنگارنگ دختران کاراته‌کار خوشاب در مسابقات کشوری
اقامه نماز باران در اصفهان به امامت آیت‌الله مهدوی
برگزیدگان دومین پویش ملی ایثار تقدیر می‌شوند
تاکید بر لزوم سرعت بخشی به عملیات اجرایی طرح ۴۸۸ واحدی آرامش گرگان
واکنش دبیر ستاد امر به معروف استان در خصوص سد ماندگان و خرسان
آغاز مرحله دوم اردوی انتخابی و آمادگی تیم ملی رولبال بانوان با حضور پانزده بازیکن
برقراری شرایط جوی و دریایی پایدار در هرمزگان، ۲۴ آبان
احتمال رگبار و رعد و برق در برخی مناطق استان قزوین
افتخارآفرینی ورزشکار اسلام‌آباد غرب در رقابت‌های دوومیدانی آسیا
فعالیت ۱۲ واحد خدمات سفر در اسدآباد
کسب عناوین برتر ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات علوم و اختراعات اندونزی
افتتاح نمایشگاه تخصصی کتاب کودک و نوجوان در قزوین
درخشش ووشوکاران یزدی در مسابقات کشوری
فرصت استعفای مسئولین مشمول ماده ۴۱ قانون انتخابات شوراهای اسلامی، در روستاها از امروز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
پویش آبادان را سبز میکنیم
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۶ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)