• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۳۶۷۷
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۰
بین الملل » اروپا

افزایش تعداد کشور‌های اروپایی با موارد ابتلا به آبله میمون

همزمان با هشدار سازمان جهانی بهداشت درخصوص شیوع ویروس «آبله میمون»، تعداد کشور‌های اروپایی که موارد تایید شده این ویروس را گزارش کرده‌اند رو به افزایش است.

افزایش تعداد کشور‌های اروپایی با موارد ابتلا به آبله میمونبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ وبگاه «ریانووستی» در گزارشی اعلام کرد، مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های اتحادیه اروپا بامداد سه‌شنبه تعداد موارد قطعی ابتلا به آبله میمون در کشور‌های اروپایی را ۶۷ نفر اعلام کرد.

این مرکز با صدور بیانیه‌ای گفت در مجموع ۶۷ مورد ابتلا به این بیماری در ۹ کشور اتحادیه اروپا ثبت شده است.

در این بیانیه آمده است: «ما در مورد موارد ثبت شده از ۱۵ تا ۲۳ می‌در اتریش، بلژیک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، پرتغال، اسپانیا و سوئد صحبت کردیم. اتریش در نسخه به روز شده به این لیست اضافه شده است».

پیش از این، یک بیمارستان درتل‌آویو شامگاه جمعه اعلام کرد اولین مورد مشکوک به آبله میمون در فلسطین اشغالی شناسایی شده است. 

بر اساس گزارش‌ها، مواردی از بیماری مربوط به آبله میمون قبلاً فقط در میان افرادی که به آفریقای مرکزی و غربی سفر کرده‌اند، دیده شده است. اما طی هفته گذشته کشور‌های انگلیس، اسپانیا، پرتغال، ایتالیا، آمریکا، سوئد و کانادا مواردی از ابتلا به این بیماری را گزارش کردند که بیشتر در مردان جوانی است که به آفریقا سفر نداشتند.

ویروس آبله میمون معمولا باعث تب، لرز، بثورات پوستی و ضایعات در صورت یا اندام تناسلی می‌شود. سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند که این بیماری برای یک نفر از هر ۱۰ نفر کشنده است، اما واکسن‌های آبله محافظ هستند و برخی دارو‌های ضد ویروسی نیز در حال تولید هستند.

سه برابر شدن مبتلایان به آبله میمون در انگلیس
با تأیید ابتلای ۳۷ نفر دیگر به بیماری آبله میمون در انگلیس، شمار مبتلایان به این بیماری تقریبا سه برابر شد.

طبق گزارش دیلی میل، با احتساب موارد جدید ابتلا به این بیماری، رؤسای «آژانس امنیت سلامت انگلیس» (UKHSA) اکنون ۵۷ مورد از ابتلا به این بیماری را به ثبت رسانده اند که ثبت این تعداد، در طول اندکی بیش از دو هفته صورت پذیرفته است. همچنین طبق این گزارش، یک کودک نیز در میان بیماران مشاهده شده است؛ اما هنوز کسی بر اثر این بیماری در انگلیس جان خود را از دست نداده است.

مقامات انگلیس شیوع این بیماری را مسأله‌ای مهم و نگران کننده خوانده اند؛ اما مدعی شده اند خطر آن برای مردم این کشور اندک است. بوریس جانسون امروز اعلام کرد برای دولت این کشور مهم است که شیوع این بیماری را زیر نظر داشته باشد. او البته اعمال اقدامات محدود کننده مسافرتی نظیر آنچه که برای مهار کرونا اعمال شده بود را بعید شمرد. با این حال، از شهروندان انگلیسی که در معرض خطر بالای ابتلا به این بیماری قرار دارند، خواسته شده است تا خود را برای ۲۱ روز در خانه قرنطینه کنند.

بیماری آبله میمون معمولا در غرب آفریقا یافت می‌شود و ویروس آن در مناطق دیگر به طور معمول گسترش نمی‌باید؛ از همین رو، شیوع این بیماری در اروپا، کانادا، استرالیا و آمریکا سبب نگرانی متخصصین حوزه سلامت عمومی در این کشور‌ها شده است. در ماه جاری میلادی ۱۶ کشور از شناسایی ویروس این بیماری خبر دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از بانوان ورزشکار نمونه و مدال آور در هشترود
پیام تسلیت رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر در پی درگذشت نجاتگر جوان
دستگاه قضایی حافظ امنیت حقوقی تجار ایران و ازبکستان 
محیط بانان، ناجیان حیات وحش در سپیدی برف
مدارس بوانات فردا مجازی شد
یکی از کم‌سابقه‌ترین بارش‌ها را در استان کرمان تجربه می‌کنیم
شب یلدا را به شب احیای آداب و رسوم کهن تبدیل و از اسراف و تجملات دوری کنیم
افتتاح زمین ورزشی خیرساز شهید نعیمی لوشان
برگزاری ده نمایشگاه استانی کتاب تا پایان سال
مدارس سپیدان فردا با یک ساعت تأخیر آغاز می‌شود
آغاز فرایند انتخابات شوراهای اسلامی شهرها در استان اردبیل
برگزاری سی‌ و دومین مرحله مسابقات قرآنی بسیج استان قم
سلاطین مناطق صعب‎ العبور در یک قاب 
صعود مقتدرانه میلان مهاباد به فینال مسابقات فوتبال زیر ۱۸ سال استان
صدرنشینی هندبالیست‌های سپاهان در لیگ آیندگان
برتری پرسپولیس در دیداری تدارکاتی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها به دلیل شیوع آنفلوآنزا و شرایط جوی
مسدودی جاده مهریز – تنگ چنار (مسیر شیرازی)
یلدا زیر سایه گرانی؛ دست کوتاه مردم در شبی بلند
بررسی مشکلات روستاهای سرحدات شهرستان میامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
باز شدن دریچه تخلیه رسوب سد استقلال میناب
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هوای سرد در تهران ماندگار است
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)