• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۳۹۴۰
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۹
بین الملل » روابط خارجی
خطیب زاده؛

حمایت‌های آمریکا موجب وقاحت‌ رژیم صهیونیستی شده است

سخنگوی وزارت خارجه گفت: شکی نیست که حمایت‌های آشکار و پنهانی رژیم حاکم بر ایالات متحده آمریکا، نقش مهمی در افزایش جسارت و وقاحت‌های رژیم اشغالگر دارد.

حمایت‌های آمریکا موجب وقاحت‌ رژیم صهیونیستی شده استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت امور خارجه‏؛ «سعید خطیب زاده»، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: متأسفانه بی تفاوتی جامعه جهانی در قبال تجاوزات مکرر رژیم اشغالگر قدس به جمهوری عربی سوریه و نقض آشکار تمامی قوانین و مقررات بین‌المللی باعث جری‌تر شدن و افسارگسیختگی سران این رژیم شده است.

سعید خطیب زاده افزود: شکی نیست که حمایت‌های آشکار و پنهانی رژیم حاکم بر ایالات متحده آمریکا، نقش مهمی در افزایش جسارت و وقاحت‌های این رژیم اشغالگر دارد، به طوری که نه تنها به اشغال بلندی‌های جولان سوریه ادامه داده، بلکه بطور مکرر زیرساخت‌های دولت و ملت سوریه را مورد حملات هوایی و موشکی خود قرار می‌دهد.

وی ادامه داد، بر اساس اخبار واصله، در حمله اخیر رژیم صهیونیستی، پارکینگ وسایل نقلیه عمومی در شهرک زینبیه و نزدیکی حرم مطهر حضرت زینب علیها السلام  هدف حمله موشکی قرار گرفت که به موجب آن به جان و مال مردم خساراتی وارد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر و در طول بحران سوریه، معمولاً نقش نیروی هوایی گروه‌های تروریستی در سوریه را ایفا کرده است و هر زمانی که ارتش سوریه و نیرو‌های متحد، شکستی بر این گروه‌ها وارد می‌کنند، بلافاصله هواپیما‌های رژیم صهیونیستی وارد عمل شده و حملات تجاوزکارانه‌ای را به عمل می‌آورند.

وی تاکید کرد، جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، بر لزوم پاسخ مناسب و قاطع به این تجاوزات، چه در میدان و چه در مجامع بین‌المللی تأکید دارد.

 

خطیب زاده: دولت کانادا ورزش را بازیچه جو سازی‌های سیاسی نکند
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره اظهارات سیاسی برخی از دولتمردان کانادایی درخصوص دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی ایران و کانادا گفت: هماهنگی این دیدار مستقلا از سوی فدراسیون‌های فوتبال دو کشور، در چارچوب دیدار‌های معمول تدارکاتی فوتبال صورت گرفته و فدراسیون فوتبال کانادا در این خصوص اعلام کرده که مصمم است با جلوگیری از هرگونه سوء استفاده سیاسی گروه‌های شناخته شده ضد ایران، این رویداد صرفا ورزشی را میزبانی کند.

خطیب زاده افزود: متاسفانه به نظر میرسد برخلاف ادعا‌های نمایشی، ورزشی‌ترین امور هم بازیچه جهت گیری‌های حزبی و جبهه بندی‌های سیاسی در داخل کانادا شده است.

وی تصریح کرد: موضع گیری‌ها و اظهار نظر‌های منفی نخست وزیر کانادا و برخی افراد دیگر، حاکی از تفوق نگاه صرف سیاسی و حزبی بر همه وجوه حکمرانی در کانادا بوده و به همین دلیل رفتار مقامات این کشور به راحتی بازیچه گروه‌های مخالف و ایران ستیز می شود. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: از دولت و فدراسیون فوتبال کانادا انتظار می‌رود فارغ از جوسازیها، بر اساس منشور حرفه‌ای ورزش و اصول شناخته شده فیفا، برگزاری این دیدار تدارکاتی و دوستانه را به دور از شائبه‌ها و انگیزه‌های سیاسی و نیز شانتاژ‌های تبلیغاتی مخالفین تعاملات غیرسیاسی میان مردم کشورها، تسهیل کند.

وی افزود:فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران به ما اطمینان داده است کلیه توافقات لازم را با فدراسیون فوتبال کانادا در همین چارچوب انجام داده و در صورت نقض توافقات، مسئولیت تمامی عواقب آن بر دوش طرف کانادایی خواهد بود.

 

تاکید سخنگوی وزارت امور خارجه بر همگرایی منطقه ای برای مقابله با پدیده ریز گردها
سعیدخطیب زاده در خصوص اقدامات وزارت امور خارجه پس از دستور رئیس جمهور مبنی بر حل بحران ریزگردها از طریق دیپلماسی و مجامع بین‌المللی و نیز تعامل با کشورهای همسایه، گفت:در کمتر از دو ماه گذشته با وقوع و تشدید بحران ریزگردها در کشور، وزارت امور خارجه همکاری با کشورهای همسایه را به منظور توسعه مشارکت منطقه ای و پیاده کردن ترتیبات منطقه ای برای مقابله با گرد و غبار در دستورکار خود قرار داده است و ما این مسیر را با عراق شروع کرده ایم و درنظر داریم در گام بعدی سوریه و تدریجا سایر کشورهای منطقه را به تشریک مساعی ترغیب کنیم.

وی افزود : در این چارچوب به طرف عراقی پیشنهاد شده است در قالب همکاریهای دوجانبه برای کنترل کانون های غبارخیز، میزبان هیئت ایران باشد و یا اعزام هیات عراقی به کشورمان را داشته باشیم تا نقشه راه همکاریهای دو کشور در زمینه موضوعات زیست محیطی، از جمله مقابله با گرد و غبار مورد بحث دو کشور قرار گیرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در ادامه تصریح کرد، در صحنه بین المللی، وزارت امور خارجه از سالهای گذشته، در مجمع عمومی سازمان ملل، برنامه محیط زیست ملل متحد (UNEP)، سازمان همکاریهای اسلامی و سایر نهادهای بین المللی اقدام به طرح، تدوین و تصویب قطعنامه هایی کرده که مشخصا بر مقابله با ریزگردها و ضرورت همکاریهای منطقه ای به منظور مقابله با معضلات زیست محیطی، از جمله گرد و غبار، متمرکز هستند. لذا ادبیات بین المللی این موضوع با تلاش چندین ساله وزارت امور خارجه در سازمانهای بین المللی با اجماع شکل گرفته است.

خطیب زاده تاکید کرد، با ایجاد همگرایی در بین کشورهای منطقه، این امیدواری وجود دارد که در میان مدت بتوان به یکسری از ترتیبات منطقه ای دست یافت تا مقابله با معضلات گرد و غبار در چارچوب همکاری و مشارکت کشورهای منطقه پیش برده شود.
وی خاطر نشان کرد در صحنه داخلی نیز، وزارت امور خارجه در جلسات ستاد مقابله با گرد و غبار (به ریاست سازمان حفاظت محیط زیست) و سایر نهادهایی که در ارتباط با موضوع گرد و غبار هستند، به صورت فعال مشارکت می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)