• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۵۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

افتتاح «گالری جوان » با حضور رئیس سازمان سینمایی

رئیس سازمان سینمایی «گالری جوان » انجمن سینمای جوانان ایران را افتتاح کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران؛ رییس سازمان سینمایی به همراه جمعی از معاونین سازمان با حضور در ستاد مرکزی انجمن سینمای جوانان ایران، ضمن افتتاح این گالری ، برنامه های سالجاری انجمن سینمای افتتاح «گالری جوان » با حضور رئیس سازمان سینماییایران را بررسی کردند.

در این جلسه، رییس سازمان سینمایی با بیان اینکه مشکلات در همه سال‌ها بوده است و چیز جدیدی نیست افزود: معتقدم هرچه در عرصه انجمن سینمای جوانان سرمایه گذاری کنیم کم است چون جایگاه انجمن مهم و وسیع است.

وی با تاکید بر لزوم  برنامه‌ریزی و انتخاب راهبرد هدفمندبرای جذب منابع و اعتبارات گفت: البته این انتظار می‌رود که دفاتر انجمن چه در تهران و چه در سایر استان‌ها بتوانند به صورت خودجوش فعالیت‌هایی انجام بدهند و جذب سرمایه به ویژه در استان‌ها داشته باشند.

خزاعی با تاکید بر اینکه مدیران دفاتر مختلف باید پویا و فعال باشند، افزود: مسئولان سینمای جوان و مدیران استانی می‌توانند جلسات و تعاملات موثری برای جذب اعتبار داشته باشند.

وی افزود :خوشبختانه ظرفیت‌های بسیاری در استان‌ها وجود دارد که دفاتر استان‌ها و شهرستان‌ها به امید پایتخت نباشند، آنها قادرند با شناسایی و جذب منابع استانی بسیاری از مشکلات و نیازهای‌شان را رفع کنند. تنها لزوم هدایت‌گری و اعزام کارشناس را حس می‌کنند و معمولاً خودشان خودجوش به فعالیت‌های خود می‌پردازند.

رییس سازمان سینمایی اضافه کرد: باید فاصله‌ها بین مدیرکل دفاتر مختلف و مدیران انجمن سینمای جوانان برداشته شود چرا که مدیران انجمن جزو ارکان وزارت ارشاد محسوب می‌شوند و منفک از آن نیستند، طبیعی است وقتی نزدیکی به‌وجود بیاید نگاه پدر و فرزندی ایجاد می‌شود و تعاملات خوبی شکل می‌گیرد. من به هر کجا می‌روم عنوان می‌کنم که انجمن جزوی از وزارت ارشاد است و نباید آن را جدا دید.

خزایی با بیان اینکه خیلی از ماموریت‌های سینما باید به انجمن سینمای جوانان سپرده شود،تصریح کرد: انجمن سینمای جوانان ایران بازوی اجرایی ما در استان‌هاست اما همین موضوع هم نیاز به بازتعریف در روابط دارد. تلاش کنید در دوره جدید مدیران روابط خوبی با سایر ارکان استان‌ها داشته باشند.

وی با بیان اینکه دغدغه من این است که در یک سال آینده چه خروجی‌ای از منظر تولید فیلم‌ها خواهیم داشت،گفت: دغدغه مهم دیگر تربیت نیروی انسانی، آموزش و کادرسازی است و باید بدانیم در این حوزه‌ها چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.

خزاعی حمایت از تولید فیلم‌های کوتاه و مستند با موضوعات خاص، سامان‌دهی زیر ساخت و تجهیز امکانات، حمایت در اکران فیلم‌های سینمایی، مستند، کوتاه و انیمیشن را از سر فصل‌های مهم دانست و عنوان کرد: باید با برنامه‌ریزی دقیق بتوانیم از بودجه تصویب شده جدید استفاده کنیم تا دستمان در منابع تولیدی باز شود. پس به فکر طرح و برنامه برای استفاده از این بودجه برای بهسازی دفاتر انجمن، سینماهای شهرستان‌ها و تجهیز امکانات باشید.

وی با تاکید بر اینکه لزوم تامین یارانه برای مناطق محروم افزود: ما در برخی شهرستان‌ها استعدادهایی داریم که به دلیل ناتوانی در پرداخت شهریه به سمت انجمن نمی‌آیند برای این افراد یا آموزش رایگان و یا آنلاین(برخط) در نظر بگیرید. وظیفه ما این است که فرصتی برای این افراد فراهم کنیم و آنها را ببینیم.

خزاعی ضمن اشاره به اینکه لازم است مدیران انجمن در مراکز مختلف به سفرهای استانی بروند و کشف استعداد کنند، تاکید کرد: این موضوع باعث می‌شود کل کشور دیده شود.

رییس سازمان سینمایی گفت :اگر بتوانید دست بچه‌هایی که به کشور و نظام اعتقاد دارند، بگیرید سرمایه نیروی انسانی ما تامین می‌شود.

در ادامه این جلسه مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران به ارایه گزارشی از تحولات ۶ ماهه انجمن پرداخت و ایده‌های اجرایی خود را در زمینه برنامه پنج ساله تحولی تشریح کرد.

در این بازدید حبیب ایل‌بیگی معاون نظارت و ارزشیابی، قادر آشنا معاون فناوری و مطالعات سازمان، اصغر فارسی معاون توسعه مدیریت و منابع، یزدان عشیری مدیرکل روابط عمومی و مشاور رییس سازمان سینمایی و غلامرضا نجاتی مدیرکل حراست سازمان، خزاعی را همراهی می‌کردند.

خزاعی و همراهان در ادامه «گالری جوان» انجمن سینمای جوانان ایران را افتتاح کردند و از اولین نمایشگاه این گالری که به مناسبت آزادسازی خرمشهر با عنوان «روایت فتح» است، بازدید کردند.

این نمایشگاه که به همت انجمن سینمای جوانان ایران با همکاری انجمن عکاسان انقلاب دفاع مقدس و آژانس عکس ایران برگزار می‌شود از ۳ تا ۱۰ خردادماه از ساعت ۹ تا ۱۹ پذیرای علاقه‌مندان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)