• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۵۸۲۴
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۷
سیاسی » دولت
مخبر:

توسعه مناسبات با مسکو از سیاست های راهبردی تهران است

معاون اول رئیس جمهور در دیدار با معاون نخست وزیر روسیه با تأکید بر اراده جدی ایران برای توسعه همه جانبه روابط با روسیه، گفت: توسعه مناسبات با مسکو در همه ابعاد، جزو سیاست های راهبردی و جدی تهران است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمد مخبر عصر امروز (چهارشنبه) در دیدار «الکساندر نواک» معاون نخست وزیر روسیه و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور بر ضرورت تعیین هدف گذاری برای توسعه روابط دو کشور تأکید کرد و از کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و روسیه خواست با جدیت برای تحقق این هدفگذاری تلاش کنند.
وی ارتقاء سطح روابط میان ایران و روسیه را نیازمند فراهم شدن بستر‌های لازم برای گسترش همکاری‌های فیمابین دانست و افزود: ظرفیت‌ها و زمینه‌های همکاری متعددی میان دو کشور وجود دارد که اگر بتوانیم این ظرفیت‌ها را فعال کنیم، شاهد جهش و تحول جدی در روابط دو کشور خواهیم بود.
آقای محمد مخبر با اشاره به اینکه سطح روابط تجاری ایران و روسیه در مقایسه با سطح روابط سیاسی دو کشور ناچیز است، تصریح کرد: در ایران اراده‌ای جدی برای توسعه روابط تجاری با روسیه وجود دارد و اگر مسکو نیز در این زمینه مصمم باشد، شاهد رشد و تحول جدی در مناسبات اقتصادی و تجاری فی مابین خواهیم بود.
معاون اول رئیس جمهور حمل و نقل و ترانزیت را از جمله زمینه‌های همکاری مشترک میان ایران و روسیه برشمرد و گفت: حمل و نقل از مولفه‌های جدی در توسعه روابط است و ایران آمادگی دارد سطح همکاری‌های خود را با روسیه در این زمینه ارتقاء دهد. مخبر همچنین با اشاره به همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف از جمله نفت و گاز افزود: خوشبختانه موانع پیش روی سرمایه گذاری‌های مشترک میان دو کشور برطرف شده و ملاقات اخیر روسای جمهوری دو کشور بستر‌های لازم را برای توسعه همکاری‌ها مهیا کرده است.
وی مسائل بانکی را از موانع پیش روی توسعه همکاری‌های دو کشور برشمرد و بر لزوم تلاش در جهت رفع این موانع و حتی المقدور استفاده از ارز ملی دو طرف در مبادلات تجاری تاکید کرد.

آقای الکساندر نواک معاون نخست وزیر روسیه نیز در این دیدار از جمهوری اسلامی ایران به عنوان دوست دیرین و شریک مطمئن برای روسیه یاد کرد و گفت: مسکو همواره اهمیت فراوانی برای توسعه روابط با تهران قائل است.
وی با بیان اینکه ایران و روسیه در بسیاری از مسائل از رویکرد و مواضع مشترک برخوردار هستند، مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات و موضوعات بین الملل را سنجیده ارزیابی کرد و از اراده جدی کشورش برای توسعه مناسبات با ایران خبر داد.
معاون نخست وزیر روسیه با اشاره به افزایش تبادل هیات‌های سیاسی و تجاری میان دو کشور، گفت: در این سفر مذاکرات مثبت و سازنده‌ای میان هیات روس و همتایان ایرانی انجام شد و زمینه‌های همکاری مشترک در بخش‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.
وی از آمادگی روسیه برای استفاده از ارز ملی دو کشور در مبادلات تجاری فی مابین خبر داد و گفت: مسکو آمادگی دارد سرمایه گذاری‌های خود را در ایران در بخش‌های مختلف گسترش دهد.
الکساندر نواک تکمیل کریدور حمل و نقل شمال- جنوب را لازمه توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی دو کشور دانست و با اشاره به امضاء چهار سند میان دو کشور برای تکمیل زیرساخت‌های حمل و نقل، افزود: جمهوری اسلامی ایران می‌تواند به هاب راهبردی حمل و نقل برای روسیه و منطقه تبدیل شود.
وی همچنین ضمن تسلیت و ابراز همدردی بخاطر حادثه تلخ ریزش ساختمان در آبادان و جانباختن تعدادی از هموطنان ایرانی در این سانحه، برای آسیب دیدگان این حادثه آرزوی سلامتی کرد.
نواک، دیروز در رأس هیئت عالی‌رتبه وارد تهران شد و امروز علاوه بر حضور در همایش مشترک تجاری ایران و روسیه با آقای اوجی وزیر نفت دیدار کرد.

توسعه مناسبات با مسکو از سیاست های راهبردی تهران است توسعه مناسبات با مسکو از سیاست های راهبردی تهران است توسعه مناسبات با مسکو از سیاست های راهبردی تهران است توسعه مناسبات با مسکو از سیاست های راهبردی تهران است
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
تلف شدن ببر در الیمالات
درخواست پارلمان روسیه برای محکومیت حضور نظامی آمریکا در کارائیب
اجرای هزار و ۹۸۰ اردوی جهادی از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی
مهلت معرفی نامزد‌های جایزه مصطفی (ص) تا اول اسفند۱۴۰۴
اجرای پویش مردمی مهرگردون و تأمین اقلام توان‌بخشی ویژه افراد توان‌خواه در خراسان شمالی 
تصویب ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفظ میراث آبی کهن خراسان شمالی
ضرورت بازنگری در رشته‌های دانشگاهی و نیاز بازار کار
معدوم‌سازی بیش از سه‌هزار لیتر آبلیموی فاقد مشخصات بهداشتی در مهریز
بحران پنهان شمار فزاینده افراد گم شده در انگلیس
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
حماس: سلاح مقاومت پیش از تشکیل کشور فلسطین قابل مذاکره نیست
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
هشدار آلودگی سطح زرد در استان یزد
اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
مردی که جانش را فدای استقلال ایران کرد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیستم آبان ۱۴۰۴)
تقویم روز و اوقات شرعی بیستم آبان به افق آبادان و خرمشهر
الحاق ایران به موافقتنامه‌های وین و استراسبورگ در حوزه مالکیت معنوی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)