• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۶۸۷۵
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۵
ورزشی » جانبازان و معلولان

سر مربی والیبال نشسته:پشتوانه سازی ضرورت دارد

سر مربی تیم ملی والیبال نشسته کشورمان در گفتگو با رادیو ورزش گفت: والیبال نشسته ایران راه خودش را پیدا کرده است ان شاالله پشتوانه سازی هم برای آینده والیبال شکل بگیرد.

سر مربی والیبال نشسته/ پشتوانه سازی برای آینده والیبال نشسته ضرورت داردبه گزارش سرویس ورزشی خبرگزاری صدا و سیما؛  هادی رضایی سرمربی تیم ملی والیبال نشسته کشورمان در مورد اردوی تیم، تشکیل تیم ملی ب و تیم ملی امید و جوانان عنوان کرد: من از والیبال نشسته جدا نیستم، ولی والیبال نشسته ایران راه خودش را پیدا کرده است و این اقتداری که در سطح جهان دارد انشالله همیشه حفظ می‌کند البته شرایط سخت است، کشور‌های دیگر ورزش معلولین و جانبازان را به عنوان یک ورزش حرفه‌ای نگاه می‌کنند و اگر ما ببینیم در بازی‌های کشور‌های اسلامی که مردادماه برگزار می‌شود چهار رشته ورزش معلولین هم گنجانده شده است و ورزش معلولین دنیای حرفه‌ای خودش را نسبت به قدیم پیدا کرده است.

وی افزود: از زمانی که قرار شد شد برگردیم و در کنار بچه‌ها باشیم سه تیم شکل گرفته است تیم بزرگسالان که اردو را هفته قبل در تبریز با ۱۷ ورزشکار در ورزشگاه برگزار کردیم. تیم ملی ب با ۲۲ ورزشکار اردو در تبریز برگزار شد و تیم ملی جوانان که الان در اردو هستند با شرکت ۱۶ ورزشکار استعدادیابی را انجام دادیم توسط همکاران و حدود ۱۰۰ نفر از سراسر ایران آمدند و با این رنج سنی این تعداد انتخاب شدند که در تیم‌های مختلف گنجانده شوند و ان شاالله پشتوانه سازی برای آینده والیبال شکل بگیرد.

رضایی در مورد همکاران خود در تیم‌های ملی گفت: همه دوستان خاک خورده‌های والیبال نشسته در ۴۰ سال گذشته هستند و در پارالمپیک‌های مختلف، قهرمانی جهان و جناب آقای خلف زاده هم استاد بنده بوده و هست من از ایشان درس میگیرم، ایشان قبول زحمت کرد که در تیم جوانان باشند و در تیم ب همه دوستان دیگر هستند که از ورزشکار پارالمپیکی هستند تا تجربه‌های خودشان را در اختیار جوانان می‌گذارند.

ما در این دو سه سالی که دوران کرونا بود تیم‌های دوم و سوم ایران نداشتیم، اگر بخواهیم آینده والیبال نشسته را داشته باشیم نباید به یک تیم بسنده کنیم و تیم‌های دیگر را هم تشکیل دهیم و این‌ها پشت هم باشند که ما خلاء کمبود بازیکن برای تیم ملی بزرگسالان نداشته باشیم.

سرمربی تیم ملی در مورد پشتوانه سازی برای تیم ملی افزود: ما دو مسئله را در نظر گرفتیم، چون دوران کرونا بود، محدودیت کرونایی را حفظ کردیم و یک فراخوان دادیم و یک فراخوان عمومی هم از طریق رسانه ها، از طریق سایت فدراسیون هر استعدادی که در کشور باشد در هر اردوی تیم ملی توسط دوستان و همکاران ما رصد می‌شوند و می‌توانند بیایند و اگر واقعاً امتیاز‌های استعدادی را داشته باشند که یک پروتکلی است که برای همه همکاران است می‌توانند از اردوی بعد دعوت شوند یعنی اگر این اردو ۱۶ نفر جوانان است دلیل آن نیست که آن‌ها برای اردوی بعد هم باشند و اگر هر کس در این رنج سنی باشد و توسط هیئت استان‌ها معرفی شود از نظر فیزیکی، چون بحث والیبال نشسته بیشتر روی فیزیک است، میتواند بیاید یک روز استعداد یابی شود و پروتکل‌هایی را که ما برای استعدادیابی در نظر گرفته‌ایم اگر داشته باشد از اردوی بعد می‌تواند جزو ۱۶ نفر باشد و برای همین در‌های تیم ملی ب جوانان همیشه باز است و هر استعدادی در گوشه گوشه کشور ما باشد می‌تواند بیاید و زیر نظر بهترین مربیان جهان تعلیم ببیند و کار کند.

رضایی در پاسخ سوال کارشناس برنامه که آیا در میان این استعداد‌ها فکر میکنید نفراتی باشند که شما را امیدوار کنند که ما خلائی حس نکنیم در غیبت کسانی که یواش یواش پا به سن میگذارند؟ گفت:
صد درصد هستند و کار می‌برد و الان اگر به اردوی بزرگسالان نگاه کنیم ۴ بازیکن حدود ۲۰ سال و ۲۱ سال در رده بزرگسالان ما شرکت دارند و همین دیده شدن بچه‌ها می‌تواند در پست‌های مختلف بازیکنان را بیاوریم شاید ما خلا پاسور داشتیم در تیم ملی که الان دو پاسور جدید اضافه کردیم و خلا لیبرو داشتیم که الان در بزرگسالان یکی یا دوتا اضافه شده و در جوانان تیم ب هم بازیکنانی هستند که شاید با چند اردو بتوانند جا را برای قدیمی‌ها تنگ کنند و انگیزه را به قدیمی‌ها بدهند اگر دیر بجنبند دیگر در تیم ملی حضور ندارند.

هادی رضایی در پایان و در پاسخ به سوال مجری برنامه در مورد حریفان تیم ملی کشورمان و کشور‌هایی که روی ورزش معلولان سرمایه گذاری کردند افزود: سرمایه گذاری بسیار زیادی را برزیل که مهد والیبال دنیا است انجام داده و یک مجموعه آکادمی در سائوپائلو احداث کردند که من به عنوان مدرس آنجا حضور داشتم و واقعاً من حدود ۴۰۰ بازیکن دیدم که سی استانشان مسابقات قهرمانی کشور گذاشته بودند و آینده بسیار و برزیل یکی از پیشرفته‌ترین کشور‌ها در ورزش معلولین است و روسیه که الان نمی‌توانند شرکت کند و بوسنی و هرزگوین رقیب همیشگی ما بوده است و کرواسی الان تیم نسبتا خوبی دارد و کشور‌های آمریکای جنوبی هم شروع کردند مانند آرژانتین، پرو، بولیوی که والیبال را شروع کردند یعنی در عرض یک سال و نیم گذشته با اینکه کرونا بوده، چون والیبال نشسته فاصله بین سلامت و معلولیت است و ورزشکاران معلول با حداقل معلولیت در رشته والیبال نشسته می‌توانند داشته باشند، الان حدود ۹۸ کشور دنیا عضو والیبال نشسته هستند که ۲۸ کشور در عرض این دو سال اضافه شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
عاقبت مرغ های تریاکی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)