• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۸۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۹
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

طرح های حمایت از تولید و عادلانه سازی یارانه ها در وزارت جهاد کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما برای حمایت از تولید و عادلانه سازی یارانه ها سه طرح تامین سرمایه در گردش و تسهیلات، خرید قراردادی و حذف تعرفه صادراتی را در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار داده ایم.

به گزارش خبرگزاري صدا وسيما، سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی در ارتباط زنده خبری ساعت ۲۱ درباره ارائه حمایت های جدید از تولیدکنندگان صنعت طیور کشور گفت: ما برای حمایت از تولید و عادلانه سازی یارانه ها سه طرح تامین سرمایه در گردش و تسهیلات، خرید قراردادی و حذف تعرفه صادراتی را در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار داده ایم.

وی درباره طرح تامین سرمایه در گردش و تسهیلات برای مرغداران و دامداران، گفت:  ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت توسط هیئت دولت تصویب شده  و هفته گذشته پرداخت و اجرای عملیاتی آن آغاز شده است.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته علاوه بر روزهای کاری، شعبات منتخب بانک کشاورزی به دامدارن و مرغدران در این راستا خدمات ارائه کرده اند و در این هفته نیز ارائه خدمات برای پرداخت تسهیلات سرعت می گیرد.

به گفته ساداتی نژاد، تلاش شده تا  برای پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش قوانینی که دست و پا گیر بوده رفع و تسهیلات با سهولت در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.

وی با اشاره به این که  خرید قراردادی را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم، گفت: تولید کنندگان ما ممکن است نگران فروش محصولات خود در پایان دوره باشند، بنابراین شرکت پشتیبانی امور دام از هم اکنون پیش خرید و یا خرید قراردادی را انجام می‌دهد و تولیدکنندگان هیچ دغدغه ای  در خصوص فروش محصولات خود زمانی که وارد بازار می شود را ندارند و این شرکت با نرخ مصوب محصول آنها را خریداری می کند.

وی با اشاره به رفع محدودیت ها در صادرات برخی از محصولات گفت: عوارض صادراتی در محصولاتی که مازاد آن ممکن است وجود داشته باشد مانند مرغ، تخم مرغ و یا شیر توسط ستاد تنظیم بازار برداشته شد  تا تولیدکنندگان بتوانند بدون دغدغه فعالیت کنند و مازاد تولید بتواند وارد بازارهای صادراتی شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام این که زنجیره های بزرگ ما در کشور از جمله اتکا، کوثرو زنجیره خوراک دام همه آمادگی دارند خرید قراردادی را از مرغداران انجام دهند؛ تصریح کرد:  تولیدکنندگان این حوزه هیچ دغدغه ای برای فروش محصول و تامین نهاده نداشته باشند.

ساداتی نژاد ادامه داد: اتحادیه دامدارن، انجمن و اتحادیه واردکنندگان، آماده فروش اعتباری برای تامین نهاده های دامی برای مرغداران و دامداران هستند، لذا هیچگونه معدوم سازی  جوجه یک روزه  با این برنامه ریزی صورت پذیرفته قابل قبول نیست.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: تولیدکنندگان ما تامین کننده غذای مردم کشورهستند و با شرایط و امکاناتی که در طرح مردمی سازی یارانه ها از جمله تسهیلات، خرید قراردادی و آزادسازی صادرات شکل گرفته است حتی معدوم سازی یک جوجه هم قابل قبول نیست‌‌ و در مورد فیلم منتشر شده از معدوم سازی جوجه های یک روزه در فضای مجازی باید اذعان داشت که این کار غیر حرفه ای بوده و به گفته رئیس جمهور کار غیر شرعی است  و این مورد معدوم سازی جوجه یک روزه از ارزش فعالیت تولیدی آن ها کم نمی کند.

وزیر جهاد کشاورزی ضمن عذرخواهی از مردم کشورمان به دلیل معدوم سازی جوجه یک روزه توسط یکی از تولیدکنندگان، افزود: من اعلام می‌کنم که ما در کنار تولید کنندگان کشورهستیم و مثل همیشه حامی آنان بوده و هستیم.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: مردم کشورمان و مصرف‌کنندگان حامی تولیدکنندگان کشورمان هستند.

وی ضمن تشکر از دستگاه قضا برای ورود به مسئله معدوم سازی جوجه های یک روزه در کشور، تصریح کرد:  معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی در استان‌ها و مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‌ها ۲۴ ساعته آمادگی دارند تا به هرگونه مسئله، سوال و مشکل تولیدکنندگان این حوزه پاسخ دهند.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان تاکید کرد: هرگونه تولید مازاد اعم از شیر، مرغ، تخم مرغ و جوجه یک روزه  را به طور کامل در اختیار می گیریم و هیچ مشکلی از  این بابت وجود ندارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
             

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه ستون استوار امنیت و آرامش کشور است
الزام همه دستگاههای اجرایی به رعایت دستورالعمل‌های پدافندی
تقویت پدافند زیستی با محوریت کنترل آلودگی‌های صنعتی و بیماری‌های نوپدید
افزایش جریمه توقف کامیون‌های سنگین درمعابر شهر یزد تا ۲۵۰ هزار تومان
آسفالت بخشی از محور سخت گذر کفمه اندیکا
رونمایی پوستر یازدهمین جشنواره سراسری موسیقی بیت و حیران در سردشت
خدمات رایگان تشخیص و درمان هپاتیت در قم
بهره‌برداری از مدرسه خیّرساز «راه ایمان» در بندرعباس
۱۲۰ ثانیه از خبر‌های ۱۰ آبان قم
روایت دردناک مدیر بیمارستان التحریر از وضعیت پیکر شهدای غزه
دو نفر دیگر در ارتباط با سرقت از لوور بازداشت شدند
رایزنی برای تشکیل اتحادیه کاراته کشور‌های حاشیه دریای خزر در روسیه
راهیابی دانش آموز بوکانی به مسابقات جهانی مهارت شانگهای
گلایه از آلودگی زیست محیطی تهران
شهرستان ورامین به ۲۷ مدرسه جدید نیاز دارد
تاب‌آوری استان اردبیل در شرایط بحرانی ارتقا پیدا می‌کند
درمانگاه سرپایی بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد
کشف ۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در اهواز 
محاصره ۱۷۷ هزار سودانی در شهری سوخته
اختلال در شبکه ارتباطی شرق مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)