• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۰۶۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۶
سمنان » اقتصادی

احیای ۶۴ واحد راکد و نیمه فعال استان سمنان در دست بررسی

در ششمین تور ملی ستاد نهضت واحد‌های اقتصادی نهاد ریاست جمهوری به منظور حمایت از صنعتگران و تولید کنندگان عنوان شد که امسال احیای ۶۴ واحد راکد و نیمه فعال مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ، مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان گفت: در نشست امروز کارگروه نهضت احیاء، مسائل و مشکلات ۱۰ واحد تولید راکد و ۵ واحد زیر ظرفیت تولید بررسی شد.
به گفته محمد رضا باقری جانشینی سرمایه گذار، تزریق نقدینگی و سرمایه در گردش، کمک به تامین مواد اولیه از مهمترین مواد مطرح شده بود.
مسوول حوزه حقوقی و بانکی ستاد نهضت واحد‌های اقتصادی نهاد ریاست جمهوری در نشست این نهضت در استان سمنان گفت: این نهضت پیرو فرمایش مقام مظم رهبری بمنظور حمایت از صنعتگران و تولید کنندگان در دولت سیزدهم راه‌اندازی شده است.
مصطفی رضوی با بیان اینکه رفع هرگونه مانع در عرصه تولید از اهداف نهضت احیا واحد‌های راکد است، افزود: عمده مشکلات صنایع کشور حقوقی، بانکی و تأمین مالی است.
وی به جبهه "تأمین مالی" در نهضت احیا اشاره و تصریح کرد: سیاست احیاء تنها به تزریق سرمایه محدود نمی‌شود بلکه تداوم فعالیت واحد‌های احیاء شده نیز در اولویت است.
رضوی تاکید کرد: با توجه به اهمیت واحد‌های تولید برای کشور، مشکلات این واحد‌ها با قید فوریت بررسی و مصوبات در کمترین بازه زمانی اجرایی می‌شود.
مدیر حوزه حقوقی و بانکی ستاد نهضت احیاء نهاد ریاست جمهوری گفت: راه اندازی تور‌های احیاء بنگاه‌های اقتصادی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین راهکار‌های عملیاتی در این زمینه است و تاکنون تور‌هایی در استان‌های قزوین، البرز، گیلان و فارس برگزار شده است.
به گفته رضوی، این تور‌ها پس از بررسی مشکلات اقدام به رفع موانع شده است.
وی فعال‌سازی ظرفیت‌های راکد تولیدی را دغدغه دولت سیزدهم برشمرد و افزود: استفاده از مدیران جهادی و بهره گیری از ظرفیت‌های موجود امید می‌رود مشکلات صنایع حل و فصل شود.
وی تاکید که مهم‌ترین برنامه دولت سیزدهم، راه‌اندازی و احیای واحد‌های تعطیل و نیمه تعطیل متناسب با نیاز‌های کشور است.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در نشست کارگروه نهضت احیاء استان سمنان افزود: امسال، ۳ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی زیر ۵۰ درصد ظرفیت در برنامه حمایت افزایش ظرفیت سازمام صنایع کوچک و شهرک‌ها صنعتی ایران قرار دارد که حدود ۱۷ هزار نفر از این محل، افزایش ظرفیت اشتغال ایجاد می‌شود.
عزیزالله قربانی تعداد واحد‌هایی که با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد فعالیت دارند را در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان ۴۸۸ اعلام کرد و گفت: برنامه افزایش ظرفیت ۱۰۰ واحد نیمه فعال استان با تثبیت اشتغال ۵۰۰ نفر در سال جاری در دستور کار است.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری ۲ هزار واحد راکد به چرخه تولید بازخواهد گشت، گفت: احیای این تعداد واحد‌های راکد صنعتی منجر به اشتغال ۳۴ هزار نفر می‌شود.
قربانی گفت: ۴۴ درصد از این واحد‌ها مشکل کمبود نقدینگی، ۱۶ درصد عدم تقاضا و بازار، ۱۰ درصد فرسودگی ماشین آلات، ۱۰ درصد ضعف فناوری، ۱۱ درصد کمبود مواد اولیه، ۹ درصد مشکلات حقوقی و ۸ درصد دارای مشکلات زیرساختی است.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تصریح کرد: سال گذشته دو هزار و ۶۷ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید بازگشت و برای ۳۹ هزار نفر اشتغال ایجاد شد.
قربانی از برنامه راه اندازی مجدد ۶۴ واحد راکد مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: بازگشت به چرخه تولید این واحد‌ها منجر به ایجاد اشتغال یک هزار و ۸۸ نفر خواهد شد.
به گفته وی، تعداد کل واحد‌های راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور هفت هزار و ۱۵۱ واحد صنعتی است.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران یادآور شد: براساس پروانه‌های بهره‌برداری صنایع مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور، ۱۶ هزار و ۵۲۰ واحد با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت تولید و ۱۱ هزار و ۳۳۷ واحد بالای ۷۰ درصد ظرفیت تولید فعالیت دارند.
وی خاطرنشان کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از طریق مشاوران کلینیک‌های کسب و کار خود به پایش و عارضه‌یابی علل توقف تولید واحد‌های صنعتی می‌پردازد.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران یادآور شد: سازمان از طریق راهکار‌هایی همچون واگذاری کامل توسط مالک اصلی یا بانک یا مشارکت با سرمایه‌گذار جدید، تأمین مواد اولیه، تولید محصول جدید، اخذ تسهیلات و انتقال فناوری و بهینه کردن خط تولید به راه اندازی مجدد واحد‌های تولیدی کمک می‌کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان در نشست کارگروه نهضت احیا استان سمنان با تاکید بر شناسایی و رفع مشکلات تولید و احیای واحد‌های راکد گفت: بازگشت واحد‌های راکد به چرخه تولید بمنظور ایجاد اشتغال و افزایش ظرفیت تولید باید اولویت‌بندی شود.
وی با اشاره به شرایط کشور، تصریح کرد: سال جاری، سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال آفرین نامگذاری شده و حرکت در مسیر منویات رهبری و چارچوب‌های مشخص شده راه خروج از مشکلات است.
صادقی با بیان اینکه استان سمنان دارای ظرفیت‌های معدنی و صنعتی بی‌شماری است، خاطرنشان کرد: حرکت چرخ‌های صنعت زمینه اشتغال جوانان و رونق اقتصادی استان را رقم می‌زند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان به ضرورت رفع موانع و مشکلات واحد‌های صنعتی اشاره و بیان کرد: راه‌اندازی نهضت احیا بیانگر اهمیت صنایع در نگاه دولت سیزدهم است و با تلاش و همکاری دستگاه‌های اجرایی این مساله تحقق می‌یابد.
وی ابراز امیدواری کرد که با رویکرد جدید دولت برای ۱۵۴ واحد راکد شناسایی شده در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان اتفاقات خوبی رخ دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزیده شدن ۳۳ اثر صنایع دستی گیلان برای دریافت مهر اصالت ملی
جزئیات تشییع شهدای گمنام در خراسان شمالی
رطوبت ۸۳ درصدی هوا در آبادان و خرمشهر
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و پنجم آبان به افق آبادان و خرمشهر
ایران جوان (جایزه جوانی جمعیت)
نشستی برای افزایش مشارکت
صعود پسران ایران به مرحله یک شانزدهم نهایی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
گلایه شهروندان شوط از قطع درختان ۳۰ ساله
صدور هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غربی
کسب یک طلا و دو برنز در روز هشتم برای ایران
لزوم صرفه جویی
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۵ آبان ۱۴۰۴
پویش ملی ایثار
مراقبت از ۱۱ هزار بیمار دیابتی در مراغه
برتری ایران «الف» مقابل کانادا «ب»
آغاز به کار ششمین جایزه نشان اردیبهشت
ملی‌پوش تفنگ ایران به فینال رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
عاقبت مرغ های تریاکی
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)