• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۲۰۵۰
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۶
اجتماعی » انتظامی و حوادث
گفتگو با معاون رئیس جمهور در برنامه «رویداد»

برخورد با مسببین حادثه متروپل، مهمترین خواسته خانواده‌های جانباختگان

معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهور گفت: یکی از خواسته‌هایی که همه خانواده‌های جانباختگان داشتند، این بود که با مسببین حادثه به صورت جدی برخورد شده و آنان مجازات شوند.

برخورد با مسببین حادثه متروپل، مهمترین خواسته خانواده‌های جانباختگانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، برنامه «رویداد» رادیو گفتگو امروز ساعت ۱۲:۳۰ میزبان خانم خزعلی، معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهور بود تا در خصوص «ریزش برج‌های دوقلوی متروپل آبادان» با ایشان گفتگو کنند، متن گفتگوی کامل بدین شرح است:


- سوال: از جزئیات سفر به آبادان بگویید؟

  • ما برای تسلی خانواده‌های عزیز داغدار آنجا حاضر شدیم و تلاش کردیم که همه خانواده‌هایی که امکان دسترسی به آن‌ها بود سر بزنیم. روانشناسانی از تهران برای همراهی با ما آمده بودند، اما دانشگاه آبادان اعلام کرد که ما به اندازه کافی نیرو داریم، اول شما بیایید و برنامه‌های ما را ببینید اگر نیاز بود از دوستان استفاده می‌کنیم و جلسه خوبی هم با مشاورین و روانشناسان برگزار شد. وضعیت روحی خوبی بین خانواده‌ها نبود بالاخره خانواده‌ای که دو عزیز از دست داده و خانواده‌ای که کل اعضای خانواده اش را از دست داده و خانواده‌ای که همسرش و پسرانش را از دست داده و خانواده‌ای که نان آورش را از دست داده و متاسفانه تعدادی زنان سرپرست خانوار هستند که باید تحت پوشش قرار بگیرند. غیر از همدردی تلاش کردیم که این پوشش دهی‌ها از طریق بهزیستی و ارگان‌های مربوطه و حمایتی هماهنگ شوند که ان شاالله پیگیر هستیم که به مرحله اجرا در بیاید.

- سوال: این اتفاق خیلی بزرگی است که این نوع حوادث حتما یک پیوست فرهنگی داشته باشد و حضور این شکلی دولت در آبادان و دلجویی و سعی در ترمیم نقاط آسیب رسیده فرهنگی و روحی و روانی خانواده‌ها واقعا قابل تحسین است و آلام این دوستان به هر شکلی که شما مدیریت کرده باشید بهرحال تسکین پیدا خواهد کرد. با توجه به حضور میدانی، بگویید وضعیت عمرانی آنجا به چه شکل است آیا سازه‌های آسیب پذیر دیگری که در اطراف ساختمان است کنترل شده است؟ آیا وضعیت پایدار است؟

  • می‌دانید که وزیر کشور از همان لحظات اولیه حضور پیدا کردند و در بحث آواربرداری و نظارت بر آن و کمک گرفتن از متخصصین، حضور دائم داشتند و این باعث شد که نظارت کامل شود. شدت ریزش آوار و فاجعه آنقدر زیاد است که شاید نشود به همین راحتی جمع کرد و هم سستی بنا به گونه‌ای است که ترس این را دارند که اگر بایقیمانده ساختمان دچار ریزش شود و یا دستگاه‌های سنگین بخواهند به شدت کار کنند، امدادگرانی که در عملیات آواربرداری حضور دارند دچار حادثه می‌شوند؛ لذا بسیاری از خانه‌ها و مغازه‌های اطراف تخلیه شده است و خیلی از کاسبان کارشان را از دست داده اند که باید فکری برای این افراد هم کرد. خانمی که دو فرزندش در مغازه بستنی فروشی در زیر آوار مانده است، واقعا شرایطش خیلی سخت بود، به گونه‌ای که یکی از فرزندانش را از زیر آوار بیرون آوردند و این خانم می‌گفت تا فرزند دیگرم را پیدا نکنید چیزی نمی‌خورم. خیلی با وی صحبت کردیم که از آن حالت خارج شود. شرایط سختی است و باید مشاوران همراه این خانواده‌ها باشند.

- سوال: چیزی که الان مورد انتظار است، برخورد با مسببین اصلی این اتفاق است. ضمن اینکه ما سازه‌های این شکلی در کشورمان کم نداریم، برای جلوگیری از تکرار این گونه حوادث چه تصمیماتی گرفته شده است؟

  • یکی از خواسته‌هایی که همه خانواده‌های جانباختگان داشتند این بود که با مسببین حادثه به صورت جدی برخورد شده و آنان مجازات شوند. حقیقت امر این است که این گونه فساد‌ها سال‌های طولانی ریشه دوانده و شاید نشود ریشه کن کرد، ولی باید با این‌ها برخورد شود تا عبرتی برای بقیه شود. ما ساختمان‌های مشابه داریم و آقای رئیس جمهور هم دستور دادند که زودتر به وضع ساختمان‌های مشابه رسیدگی شود. کارگرانی که در آنجا مشغول به کار بودند و بیمه و شرایط زندگی مناسبی نداشتند، همانجا با بهزیستی و سازمان‌های حمایتی تماس گرفتیم تا آن‌ها هم پشتیبانی شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)