• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۴۶۴۶
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۸
گلستان » اجتماعی
در راستای طرح زیست عفیفانه

حمایت از طراحان مد و لباس پوشش بانوان کارمند

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان:از طراحان مد و لباس برای ارائه طرح های ویژه پوشش بانوان کارمند حمایت می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گلستان ،در راستای طرح زیست عفیفانه مصوب شورای فرهنگ عمومی کشور، جلسه ای به منظور تشریح دستورالعمل شاخص های نظارت بر طراحی، تولید، توزیع و عرضه پوشاک اجتماعی بانوان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.

در این جلسه رضا یازرلو معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره دستورالعمل شاخص های نظارت بر طراحی، تولید، توزیع و عرضه پوشاک اجتماعی بانوان، گفت: این دستورالعمل به منظور معرفی شاخص ها، اصول و قواعد «طراحی و تولید» و ضوابط «تبلیغ و عرضه» پوشاک اجتماعی دختران و بانوان ایرانی بر اساس فرهنگ ایران اسلامی تهیه شده است.

وی با اشاره به طرح زیست عفیفانه مصوب شورای فرهنگ عمومی کشور،گفت: امیدوارم حاصل جلسات پیش روی ما ارائه طرح ها و پیشنهادها و مواردی باشد که بتوانیم  آنها را به شورای فرهنگ عمومی استان ارائه دهیم و پس از تصویب و بررسی در استان به عنوان خروجی استان در سطح ملی مطرح کنیم.

در این نشست اعضاء جلسه درباره ضرورت همت برای تغییر ذائقه در جامعه، تشریح قوانین به فروشنده ها، بهره مندی موثر از ظرفیت فضای مجازی، ضرورت معرفی پوشاک شاخص و حمایت از تولیدکنندگان،ضرورت رصد و پایش فعالان پوشاک در فضای مجازی، ضرورت حمایت حامیان مالی استانی از تولیدکنندگان پوشاک منطبق با عفاف و حجاب اسلامی پیشنهادات خود را مطرح کردند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان ضمن تبریک ولادت کریمه ی اهل بیت حضرت معصومه (س) و روز دختر و آغاز دهه کرامت، گفت: حوزه فرهنگ زود بازده نیست و وضعیت کنونی(حجاب و عفاف) حاصل فرآیند کوتاه نبوده و پس از سال ها به این نقطه رسیده ایم از طرفی برخورد تحکمی در حوزه فرهنگ نتیجه عکس می دهد.

محمد رعیت با اشاره به اینکه سال هاست قوانین در حوزه عفاف و حجاب و مسئولیت هر یک از دستگاه ها و نهاد ها مشخص است، گفت: ما به نوبه خود در راه زیست عفیفانه آماده هستیم و در عمل وارد میدان شده ایم اما انتظار است هر دستگاهی در مسئولیت خودش جدیت به خرج دهد.

وی گفت: تخصیص مکان هایی با اجاره بهای کم برای تولید کنندگان پوشاک منطبق با الگوهای زیست عفیفانه، تخفیف و بخشودگی مالیاتی برای فعالان این حوزه و مسائل بیمه ای و به عکس افزایش مالیات برای خاطیان، رصد و پایش صفحات عمومی مد و لباس و تشویق فعالانی که زیست عفیفانه را تبلیغ می کنند می تواند مد نظر گرفته شود.

محمد رعیت در ادامه با اشاره به اینکه بیشتر به صورت سلبی و قهری با بدحجابان و کسانی که پوشش های نامناسب داشته اند رفتار شده گفت: بهتر است به سوی دیگر هم نگاه کنیم و با تشویق و تقدیر از کسانی که عفیفانه زیست می کنند، الگویی اجتماعی برای دیگران معرفی کنیم تا آن ها هم تشویق و ترغیب شوند .

وی با اعلام آمادگی و استقبال از طراحان مد و لباس برای ارائه طرح های خود ویژه پوشش کارکنان این دستگاه اجرایی،گفت: در اعتبارات تبصره ۱۸ ما توان حمایت و ارائه تسهیلات به فعالان پوشاک عفیفانه را داریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان ضمن تاکید بر ضرورت توجه به این حوزه(عفاف و حجاب و زیست عفیفانه) که بعضا در آن کم کاری هایی صورت گرفته است، گفت: ما مصمم هستیم قدمی درست در راستای زیست عفیفانه برداریم و امیدوارم با تشکیل یک کمیته تخصصی کارشناسی شاهد ایده ها و طرح های خلاقانه و کاربردی برای زیست عفیفانه در جامعه باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید محمودی در جونقان
بی ثباتی قیمت برنج
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
نگاتیو‌های دست شیطان
دورهمی دانش آموزان سمنان در بوستان های محله
تجلیل از برگزیدگان گیلانی مسابقات قرآنی اوقاف امروز در رشت
قطع آب ادارات پر مصرف، قانون برای همه یکسان است
صلح و سازش دو طایفه در شهرستان کوهرنگ
برگزاری رزمایش ارزیابی آمادگی مولد‌های برق اضطراری در مراکز حیاتی گیلان
گامی بلند برای درمان سرطان در جنوب کشور
برگزاری جشنواره غذاها و شیوه های زندگی بومی محلی در چرام
توزیع گوشت گرم بین عزتمندان در کهگیلویه و بویراحمد
دیدار چهره به چهره استاندار با مردم
اعلام آمادگی مردم برای شرکت در راهپیایی سیزده ابان
ادامه نهضت بهسازی و اسفالت راههای روستایی در کهگیلویه
ساماندهی صنوف استان در دستور کار
بازگشت ۱۸ میلیارد ریال وجوه به حساب مالباختگان فضای مجازی
نشست مشترک وزارت امور خارجه با فوتبالی‌ها
وداع با شکوه نیروی هوایی ارتش با خلبان محمد طیبی
اختصاص 116هککتار از اراضی ملی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)