• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۴۶۹۶
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶
علمی و فرهنگی » حج و زیارت
نماینده ولی فقیه در امور حج:

گرانی‌ها در عربستان هزینه‌های حجاج را بالا برد

نماینده ولی فقیه در امور حج، افزایش بهای ارز و افزایش قیمت‌ها در عربستان و نیز افزایش مالیات بر ارزش افزوده از ۳ درصد به ۱۵ درصد توسط دولت عربستان را علت اصلی افزایش هزینه‌ های حج امسال دانست.

افزایش قیمت ارز و تصمیمات دولت عربستان علت افزایش هزینه ای حج امسال استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین نواب نماینده ولی فقیه در امور حج دیشب مهمان برنامه صف اول بود.

نماینده ولی فقیه در امور حج در این برنامه به تشریح برنامه‌های سازمان حج برای اعزام حجاج ایران به سرزمین وحی پرداخت و علل افزایش هزینه‌های سفر به حج امسال را بیان کرد.

گراني کالا در عربستان و افزايش مالیات بر ارزش افزوده از ۳ به ۱۵ درصد عامل افزايش هزينه هاست 
حجت الاسلام و المسلمین نواب افزود: دولت عربستان امسال قیمت گزافی را برای زائران گذاشته است، به طوری که مالیات بر ارزش افزوده از ۳ درصد به ۱۵ درصد رسیده که این یکی از علت‌های گران شدن اجناس در عربستان است. همچنین دولت عربستان بهای خدمات را از هزار و ۴۵۰ ریال به ۶ هزار و ۱۱۱ ریال افزایش داده است و عامل دیگر افزایش قیمت‌هایی است که در داخل عربستان اتفاق افتاده است. برخی از کشور‌ها به علت افزایش هزینه‌های حج امسال از حضور و اعزام زائران به عربستان انصراف داده اند، این موضوع نگران کننده است که دولت عربستان چنین شیوه‌ای را اتخاذ کرده است.

سهمیه امسال ایران ۳۸ هزار زائر است 
وی در باره سهمیه اعزام حجاج ایرانی به عربستان گفت: در سال ۹۸ و قبل از کرونا سهمیه برخی از کشور‌ها دو هزار و ۵۰۰ نفر سهمیه داشتند، اما این رقم در امسال به ۵۵۰ نفر رسیده است که تقریبا ۱۹ درصد است و این سهمیه برای کشورمان ۴۵ درصد است که حدود ۳۸ هزار زائر و هزار نفر برای عوامل است.

نواب در خصوص واکسن‌های مورد قبول عربستان برای حجاج گفت: اکثریت زائران کشورمان، واکسن ایرانی و سینوفارم تزریق کرده اند و تعداد محدودی هم باید دوز بعدی واکسن را سینوفارم تزریق کنند که برای اعزام به حج مشکلی نداشته باشند و همه زائران باید کارت واکسن به همراه داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در امور حج در باره تامین امنیت حجاج ایران در زمان مراسم حج گفت: ۶ جایگاه در مسیر‌های حجاج ایرانی در منا و عرفات در نظر گرفته شده است که نمایندگانی از سازمان حج و زیارت، هلال احمر برای ایجاد امنیت و کمک به زائران حضور دارند.

نواب در باره نام نویسی جدید برای اعزام به حج گفت: در رابطه با تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری که در صف هستند باید تدبیری اندیشیده شود که سال به سال آن‌ها مشرف شوند و تا زمانیکه برنامه اعزام آن‌ها مشخص نشده است نمی‌توانیم ثبت نام کنیم.

۸۵۰ هزار فیش عمره دست مردم است

نماینده ولی فقیه در امور حج در باره تدابیر اتخاذ شده برای سفر حج عمره گفت : هم اکنون 850 هزار نفر فیش حج عمره در اختیار دارند و باید دولت بیندیشد تا در کوتاه ترین زمان سفر حج عمره انجام شود . 

اخذ روادید برای سفر به عتبات باقیست
حجت الاسلام و المسلمین نواب در باره تمهیدات لازم برای رهپیمایی اربعین گفت : دولت عراق با توجه به مشکلاتی که دارد برای زائران اربعین خدمات خوبی ارائه می دهد و در داخل کشورمان نیز 14 کمیته مسئولیت برنامه های ریزی برای این حرکت ملی را برعهده دارند. نواب در باره لغو روادید زمینی میان ایران و عراق گفت : هنوز این موضوع نهایی نشده است و اخذ روادید برای سفر به عتبات عالیات در عراق پابرجاست . 

آموزش کاروانها ادامه دارد
نماینده ولی فقیه در امور حج در خصوص برگزاری کلاس ها و دورهای آموزشی برای حجاج گفت : تاکنون 564 جلسه آموزشی در کاروان ها برگزار شده است . این آموزش ها شامل: احکام، مناسک، اسرار و معارف، تاریخ و سیره، کلام و عقاید و هم سبک زندگی که به صورت حضوری و غیر حضوری داده شده است .

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)