• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۴۶۹۶
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶
علمی و فرهنگی » حج و زیارت
نماینده ولی فقیه در امور حج:

گرانی‌ها در عربستان هزینه‌های حجاج را بالا برد

نماینده ولی فقیه در امور حج، افزایش بهای ارز و افزایش قیمت‌ها در عربستان و نیز افزایش مالیات بر ارزش افزوده از ۳ درصد به ۱۵ درصد توسط دولت عربستان را علت اصلی افزایش هزینه‌ های حج امسال دانست.

افزایش قیمت ارز و تصمیمات دولت عربستان علت افزایش هزینه ای حج امسال استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین نواب نماینده ولی فقیه در امور حج دیشب مهمان برنامه صف اول بود.

نماینده ولی فقیه در امور حج در این برنامه به تشریح برنامه‌های سازمان حج برای اعزام حجاج ایران به سرزمین وحی پرداخت و علل افزایش هزینه‌های سفر به حج امسال را بیان کرد.

گراني کالا در عربستان و افزايش مالیات بر ارزش افزوده از ۳ به ۱۵ درصد عامل افزايش هزينه هاست 
حجت الاسلام و المسلمین نواب افزود: دولت عربستان امسال قیمت گزافی را برای زائران گذاشته است، به طوری که مالیات بر ارزش افزوده از ۳ درصد به ۱۵ درصد رسیده که این یکی از علت‌های گران شدن اجناس در عربستان است. همچنین دولت عربستان بهای خدمات را از هزار و ۴۵۰ ریال به ۶ هزار و ۱۱۱ ریال افزایش داده است و عامل دیگر افزایش قیمت‌هایی است که در داخل عربستان اتفاق افتاده است. برخی از کشور‌ها به علت افزایش هزینه‌های حج امسال از حضور و اعزام زائران به عربستان انصراف داده اند، این موضوع نگران کننده است که دولت عربستان چنین شیوه‌ای را اتخاذ کرده است.

سهمیه امسال ایران ۳۸ هزار زائر است 
وی در باره سهمیه اعزام حجاج ایرانی به عربستان گفت: در سال ۹۸ و قبل از کرونا سهمیه برخی از کشور‌ها دو هزار و ۵۰۰ نفر سهمیه داشتند، اما این رقم در امسال به ۵۵۰ نفر رسیده است که تقریبا ۱۹ درصد است و این سهمیه برای کشورمان ۴۵ درصد است که حدود ۳۸ هزار زائر و هزار نفر برای عوامل است.

نواب در خصوص واکسن‌های مورد قبول عربستان برای حجاج گفت: اکثریت زائران کشورمان، واکسن ایرانی و سینوفارم تزریق کرده اند و تعداد محدودی هم باید دوز بعدی واکسن را سینوفارم تزریق کنند که برای اعزام به حج مشکلی نداشته باشند و همه زائران باید کارت واکسن به همراه داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در امور حج در باره تامین امنیت حجاج ایران در زمان مراسم حج گفت: ۶ جایگاه در مسیر‌های حجاج ایرانی در منا و عرفات در نظر گرفته شده است که نمایندگانی از سازمان حج و زیارت، هلال احمر برای ایجاد امنیت و کمک به زائران حضور دارند.

نواب در باره نام نویسی جدید برای اعزام به حج گفت: در رابطه با تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری که در صف هستند باید تدبیری اندیشیده شود که سال به سال آن‌ها مشرف شوند و تا زمانیکه برنامه اعزام آن‌ها مشخص نشده است نمی‌توانیم ثبت نام کنیم.

۸۵۰ هزار فیش عمره دست مردم است

نماینده ولی فقیه در امور حج در باره تدابیر اتخاذ شده برای سفر حج عمره گفت : هم اکنون 850 هزار نفر فیش حج عمره در اختیار دارند و باید دولت بیندیشد تا در کوتاه ترین زمان سفر حج عمره انجام شود . 

اخذ روادید برای سفر به عتبات باقیست
حجت الاسلام و المسلمین نواب در باره تمهیدات لازم برای رهپیمایی اربعین گفت : دولت عراق با توجه به مشکلاتی که دارد برای زائران اربعین خدمات خوبی ارائه می دهد و در داخل کشورمان نیز 14 کمیته مسئولیت برنامه های ریزی برای این حرکت ملی را برعهده دارند. نواب در باره لغو روادید زمینی میان ایران و عراق گفت : هنوز این موضوع نهایی نشده است و اخذ روادید برای سفر به عتبات عالیات در عراق پابرجاست . 

آموزش کاروانها ادامه دارد
نماینده ولی فقیه در امور حج در خصوص برگزاری کلاس ها و دورهای آموزشی برای حجاج گفت : تاکنون 564 جلسه آموزشی در کاروان ها برگزار شده است . این آموزش ها شامل: احکام، مناسک، اسرار و معارف، تاریخ و سیره، کلام و عقاید و هم سبک زندگی که به صورت حضوری و غیر حضوری داده شده است .

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)