• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۷۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی سد چرخش ویروس کرونا

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: هنوز ویروس کرونا در چرخش است و برای پیشگیری از گردش کرونا و ابتلا به آن، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی همچنان توصیه می‌شود.

رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی سد چرخش ویروس کرونابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس شیراوژن در برنامه «سلام صبح بخیر» شبکه سه سیما با تاکید بر اینکه آمار پایین فوت و ابتلا به کرونا به معنای پایان این بیماری نیست، افزود: هنوز هم هستند کسانی که به این ویروس هر چند خفیف مبتلا می‌شوند و اصلاً شناسایی نمی‌شوند، اما باید توجه داشت ویروس در جامعه وجود دارد و ممکن است ما آن چرخه انتقال را تکمیل کنیم و بیماری به فردی برسد که سیستم ایمنی ضعیف دارد و دچار مشکلات جدی بشود، بنابراین باید شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنیم تا این ویروس در سطح جامعه نچرخد.

وی درباره روند کم شدن آمار ابتلا و مرگ و میر کرونا ادامه داد: با پشتوانه رهبر انقلاب، تلاش مسئولان دولت سیزدهم و اعتماد مردم به نظام سلامت این موفقیت را به دست آوردیم که در مدت زمان شش ماه توانستیم حدود ۱۵۰ میلیون نوبت واکسیناسیون انجام دهیم.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اهمیت تزریق واکسن در کاهش عوارض ابتلا به کرونا گفت: بیشتر افرادی که بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می‌دهند یا اصلاً واکسن نزدند یا واکسیناسیون شان را ناقص انجام داده اند، یعنی یک یا دو نوبت زده اند و نوبت بعدی واکسن را دریافت نکرده اند، یا کسانی بودند که بیماری‌های نقص ایمنی یا زمینه‌ای داشتند یا سن شان بالا بوده است.

شیراوژن با تاکید بر تکمیل واکسیناسیون افزود: ۱۴ میلیون نفر نوبت اول واکسن را دریافت نکرده اند، ۷ میلیون نفر نوبت اول را زده‌اند، برای نوبت دوم باید مراجعه کنند و برخی نیز که نوبت سوم را نزده اند، زیرا فکر می‌کنند، اکنون شرایط بهتری داریم و لازم نیست نوبت سوم را بزنند، خواهش ما این است که برای افزایش سطح ایمنی جامعه، واکسیناسیون را کامل کنند، زیرا اگر این سطح ایمنی ُافت کند، احتمال گسترش بیماری افزایش پیدا می‌کند و ممکن است که موج‌های بیماری را با شرایط بدحال کننده‌ای داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه هر چه به ماه‌های شهریور و مهر و فصل پاییز نزدیکتر شویم، احتمال گسترش بیماری بیشتر می‌شود، ادامه داد: اکنون فرصت خوبی برای تزریق واکسن است، زیرا اگر نوبت سوم تزریق واکسن را داشته باشیم، تا ۶ ماه خیال مان راحت می‌شود که سطح ایمنی نسبتاً خوبی خواهیم داشت.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: افراد بالای ۶۰ سال و افرادی که بیماری‌های خاص یا بیماری‌های زمینه‌ای دارند، حتما برای دریافت نوبت بعدی واکسن مراجعه کنند، افرادی که نوبت سوم را تزریق نکرده‌اند و به خصوص کودکان ۵ تا ۱۱ سال که درصد زیادی از این گروه سنی، واکسن تزریق نکرده‌اند، حتماً برای تکمیل واکسیناسیون مراجعه کنند.

شیراوژن درباره وضع آخرین سویه‌های کرونا در کشور و بیماری گوارشی که در گردش است، افزود: بر مبنای آنچه که رسماً در آزمایشگاه‌های کشور به ثبت رسیده، آخرین سویه‌هایی که داریم همان اُمیکرون است که غالب است و سویه جدیدی نداریم، علائم گوارشی نیز تظاهرات بالینی بیماری است که همان اُمیکرون است.

وی ادامه داد: هم اکنون در دنیا نیز سویه جدیدی که نگران کننده باشد، نداریم.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره احتمال بروز سویه جدید گفت: این احتمال زیاد است، زیرا درصد زیادی از مردم دنیا واکسن نزده‌اند و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به خصوص در کشور‌های دیگر خیلی کم است که باعث می‌شود چرخه انتقال بیماری به سرعت ایجاد شود و احتمال اینکه سویه‌های جدید ایجاد شود وجود دارد، اما اکنون جای نگرانی وجود ندارد، امیدواریم که با سطح ایمنی خوب در برابر سویه‌های جدید، آن مقاومتی که در بدن مردم ماست، یک فضای ایمنی خوبی را در جامعه ایجاد کند و ابتلای خفیف‌تر و سبک تری داشته باشیم.

شیراوژن درباره اینکه اگر فردی می‌خواهد نوبت چهارم واکسن را تزریق کند و نوبت‌های قبلی را واکسن دیگری زده است که اکنون در مراکز واکسیناسیون نیست، افزود: مهم پلتفرم واکسن است که مشابه هم باشد در مراکز واکسیناسیون با توجه به واکسنی که قبلا تزریق شده است، راهنمایی برای نوع واکسنی که باید تزریق کنند به مراجعه کنندگان ارائه می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نجات یک فرد گورکن گرفتار در استخر آب کشاورزی در روستای کریم آباد چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح‌های آبرسانی روستایی آذربایجان غربی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)
پنج نشان کشوری بر گردن بانوان روشندل فارس
خودرو‌های شوتی و هنجارشکن زیر ذره بین پلیس کرمان
اعلام جزئیات ثبت‌نام کارت رفاهی ازدواج
آماده باش نیرو‌های عراقی برای تأمین امنیت انتخابات
ثبت ۸ هزار واقعه ولادت در خراسان جنوبی
آبرسانی پایدار به بیش از ۱۳۰ روستای لرستان
ورچشمه مینودشت ، روستایی‌ با جریان آب و آرامش
میانگین تحق برنامه هفتم در سال نخست ۳۵ درصد بوده است
۲۱۶ تن برنج احتکاری توقیف و شرکت متخلف جریمه شد
جاودانگی پس از مرگ
بهره مندی ۹۰ هزار نفر از بیمه رایگان سلامت در تایباد
پیام سردار رادان برای ۱۳ آبان و روز دانش‌آموز
بازداشت گوشی‌قاپان خیابان خیام
تدوین تقویم رویداد‌های گردشگری استان یزد
پیگیری ویژه طرح‌های عمرانی کرمان در وزارت راه و شهرسازی
پروانه رایگان برای بازسازی سرای حاج یوسف اردبیل
همکاری دانشگاه‌های صنعتی ایران و عراق در زمینه پژوهش و فناوری
خبرهای داغ نمایندگان برای حوزه های انتخابیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)