• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۷۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۶
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

تشکیل کمیته بازبینی ساختمان‌های مرتفع در کهگیلویه و بویراحمد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر تشکیل کمیته بازبینی ساختمان های مرتفع با هدف گزارش تخلفات ساخت و ساز تاکید کرد.

تشکیل کمیته بازبینی ساختمان‌های بلند مرتبه در کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، کیامرث حاجی‌زاده در نشست بررسی ساختمان‌های ناایمن استان با بیان اینکه اگر می‌خواهیم کاری را انجام دهیم باید زیربنایی و اصولی باشد گفت: هر آنچه در کمیسیون‌ها مصوب می‌شود باید اجرا شود.

وی افزود: با نظارت دقیق و اصولی از بروز خیلی از اتفاقات اینده پیشگیری می شود و نظارت باید از مرحله پی ساختمان شروع شود.
معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه برای نظارت صحیح و اصولی نیازمند ناظران متخصص و متعهد هستیم گفت: ضمن تقدیر از سازمان نظام مهندسی ساختمان انتظار داریم بیشتر پای کار باشند تا با مدیریت منسجم از تکرار حوادثی مانند پلاسکو و متروپل در کهگیلویه و بویراحمد جلوگیری شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این مورد مهم که معماری ایران و اسلامی در دنیا برجسته و زبانزد بوده است، گفت: متاسفانه این قبیل موارد و سهل‌انگاری‌هایی همچون متروپل نظام مهندسی را در زیر سوال برد، در سی‌سخت سرای کوهنوردی و چند ساختمان نوساز دولتی که هنوز افتتاح نشده بودند فرو ریخت و هیچ دستگاه‌های هم پاسخگو نبود، اما بنایی که چهار دهه از عمر آن می‌گذشت و با سنگ ساخته شده بود هیچ خسارتی به آن وارد نشد.
حاجی‌زاده با بیان اینکه در این شرایط سخت اقتصادی آنچه با جان و مال مردم سر و کار دارد باید در اولویت مسئولان باشد، افزود: در زمین‌خواری و مبارزه با زمین‌خواری مصمم و پای کار هستیم.
حاجی‌زاده در ادامه سخنان خود از تشکیل کمیته بازبینی ساختمان‌های استان خبر داد و عنوان کرد: این کمیته از امروز نظارت بر ساختمان‌های دولتی خصوصا مکان‌هایی که مرکز تجمع مردم هستند مانند مدارس، بیمارستان‌ها، هتل‌ها، مسافرخانه‌ها و سایر مراکز را مورد بازدید قرار داده و گزارش ارائه دهند.
وی با بیان اینکه دستگاه قضایی قاضی زبده‌ای را برای اجرایی شدن احکام تخلفات ساختمانی مشخص کند، گفت: دو بیمارستان شهید رجایی گچساران و یاسوج بازدید و در صورتی که نیاز به مقاوم‌سازی داشتند مقاوم شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از راه و شهرسازی استان خواست تا پایان ۱۴۰۱ طرح تفضیلی شهر یاسوج را بازنگری کند.
حاجی‌زاده عنوان کرد: تشکیل تیم مقاوم‌سازی ساختمان توسط نظام مهندسی، عدم ارائه خدمات برق، گاز و آب به ساختمان‌های ناایمن خصوصا بلندمرتبه‌ساز‌ها و ممنوعیت ۶ ماهه فعالیت مهندسین که در طول یکسال دو پرونده تخلف در کمیسیون ماده ۱۰۰ دارند از مصوبات این جلسه است که باید به طور جدی مورد پیگیری قرار گیرند.

فرج‌زاده معاون شهردار یاسوج  هم گفت: ساختمان‌هایی ساخته شده که هیچ ناظری در آن انصراف نداده و بالای چهار طبقه بوده و خاستگاه آن‌ها غالبا در همین منطقه یک شهرداری است.
وی افزود: ساختمانی که ناظر ابتدا گفته این فاجعه است و بلافاصله نظام مهندسی ناظر بعدی و سومی را معرفی کرد به گونه ای که برای یک ساختمان متخلف سه ناظر معرفی شده است.
معاون عمرانی شهردار یاسوج گفت : مهندس ناظری که تخلفات را گزارش نمی‌کند در سیستم شهرسازی حذف می شود و اگر نظام مهندسی هم با آن‌ها موافق باشد ما با آن‌ها همکاری نمی‌کنیم.
در این نشست معاون عمرانی شهردار یاسوج به نام یکی از سازه‌های متخلف اشاره کرد و از رسانه‌ها خواست نام آن را اعلام کنند که ۴ طبقه مازاد دارد.
در این نشست سید عیسی حسنی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: شاهد تخلفات سازمان یافته و رانت در کمیسیون ماده ۵ بودیم که از زمان حضور آقای حاجی‌زاده در استان این مورد تا حدود زیادی مرتفع شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)