• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۷۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۶
سیاسی » دولت
رئیسی در جلسه هیئت دولت:

دولت تحقق فرمایشات رهبری را با جدیت پیگیری می‌کند

رئیس جمهور با اشاره به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب در سخنرانی مراسم روز ۱۴ خرداد، گفت: صیانت از هویت انقلاب از توصیه‌های اصلی رهبر معظم انقلاب در حرم امام راحل بود و دولت تحقق فرمایشات ایشان را با جدیت پیگیری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی امروز (دوشنبه) با تشکر از عنایت مقام معظم رهبری در قدردانی از اعضای دولت به علت توجه ویژه به آسیب‌دیدگان حادثه فروریختن ساختمان در آبادان بر ضرورت پیگیری جدی ۷ توصیه رهبری معظم انقلاب در سخنرانی روز ۱۴ خرداد در حرم امام راحل تاکید کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت خود را اولین مخاطب فرامین و توصیه‌های ایشان می‌داند، اظهار داشت: صیانت از هویت انقلاب از توصیه‌های اصلی رهبر معظم انقلاب در حرم امام راحل بود و دولت تحقق فرمایشات ایشان را با جدیت پیگیری می‌کند.
دکتر رئیسی انجام مسئولیت‌ها در زمان مناسب را از الزامات تحقق فرامین رهبری برشمرد و افزود: هر کاری که در زمان مناسب خودش انجام شود به نتیجه مطلوب خواهد رسید و تاخیر در انجام وظیفه امری ناپسند و خسارت‌بار است.
رئیس جمهور در همین راستا به ابلاغ قانون «جهش تولید دانش‌بنیان» در روزهای اخیر اشاره کرد و با تاکید بر لزوم اجرای کامل این قانون اظهار داشت: قانون جهش تولید دانش‌بنیان راهکارهای خوبی برای حل مشکلات تولید و تولیدکنندگان ارائه کرده که اجرای دقیق آن موجب رونق و جهش واقعی تولید به ویژه تولیدات دانش‌پایه در کشور می‌شود.
آقای رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرارسیدن فصل تابستان و موعد جابجایی‌ها، لزوم نظارت وزارت راه و شهرسازی بر بازار مسکن را  تاکید کردو تصریح کرد: دولت باید علاوه بر تدبیر برای سامان دادن نرخ اجاره‌بها، اجازه ندهد سوداگران بازار مسکن را متلاطم و موجبات نگرانی مردم را فراهم کنند.
رئیس جمهور همچنین به برخی گلایه‌ها درباره عدم اجرای کامل ضوابط تسهیل پرداخت وام بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از سوی بانک‌های عامل اشاره و خاطرنشان کرد: وقتی دستورالعملی ابلاغ می‌شود، باید کامل اجرا شود تا باعث گرفتاری و بدبینی مردم به بانک‌ها نشود.
دکتر رئیسی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت حذف تشریفات زائد در دستگاه‌ها تاکید کرد.

هیئت وزیران در جلسه امروز مصوبات دیگری هم داشت:

رئیس و اعضای هیئت دولت، قانون برگزاری مناقصات در سال ۱۴۰۱ را بیش از یک میلیارد ریال تعیین کردند

با تصویب هیات وزیران و در اجرای تکلیف مقرر در تبصره (۱) ماده (۳) قانون برگزاری مناقصات، نصاب معاملات کوچک تا سقف مبلغ یک میلیارد ریال، معاملات متوسط (معاملات با مبلغ بیشتر از سقف معاملات کوچک) تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و معاملات بزرگ با مبلغ برآورد اولیه بیش از ۱۰ میلیارد ریال، تعیین شد. نصاب معاملات تعیین شده، به مواردی که معامله به صورت مزایده انجام می‌شود، تسری می‌یابد.

موافقت دولت با آیین نامه اجرایی ثبت حمایت‌ها و کمک‌ها از قشرهای آسیب پذیر در سامانه خدمات وزارت تعاون

هیئت وزیران در ادامه جلسه و در اجرای تکلیف مقرر در بند (و) تبصره (۱۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور درخصوص ثبت حمایت‌ها و کمک‌ها از قشرهای آسیب پذیر در سامانه خدمات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آیین نامه اجرایی مربوط به این بند را به تصویب رساند.

تمدید موافقت نامه موقت تشکیل منطقه آزاد تجاری بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشور‌های عضو

با پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و تأیید معاونت حقوقی رئیس جمهور، پروتکل تمدید موافقت نامه موقت تشکیل منطقه آزاد تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشور‌های عضو شامل جمهوری ارمنستان، جمهوری بلاروس، جمهوری قزاقستان، جمهوری قرقیزستان فدراسیون روسیه) به تصویب هیئت وزیران رسید.

اصلاح آیین نامه اجرایی نحوه تعیین و شناسایی خانوار‌های ایرانی و اتباع خارجی

هیئت وزیران به منظور رفع مغایرت قانونی و ایراد وارده از سوی هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین درخصوص آیین نامه اجرایی نحوه تعیین و شناسایی خانوار‌های ایرانی و اتباع خارجی، با پیشنهاد معاونت حقوقی رئیس جمهور مبنی بر اصلاح آیین نامه فوق موافقت کرد.

درخواست اولویت از مجلس برای رسیدگی به لایحه تصویب مقاوله نامه مشاوره سه جانبه (استاندارد‌های بین المللی کار)

دولت به پیشنهاد معاونت امور مجلس رئیس جمهور و در اجرای ماده (۱۰۰) قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، از مجلس برای بررسی لایحه تصویب مقاوله نامه مشاوره سه جانبه (استاندارد‌های بین المللی کار) تقاضای اولویت کرد.

تعیین نماینده و اعلام نظر دولت درخصوص تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس

هیئت وزیران در ادامه، ضمن اعلام نظر درخصوص تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان دولت را برای پیگیری موضوعات مربوط تعیین کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)