• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۰۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
وزیر ارشاد؛

دولت تا اتمام همه طرح‌های نیمه کاره، طرح جدیدی کلنگ نمی‌زند

­وزیر ارشاد با اشاره به اهمیت تکمیل طرح‌های بر زمین مانده در کشور، گفت: دولت تا اتمام همه طرح‌های نیمه کاره، طرح جدیدی را کلنگ نمی‌زند.

دولت تا اتمام همه طرح‌های نیمه کاره، طرح جدیدی کلنگ نمی‌زندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی که امروز در ادامه سفر‌های استانی راهی شهرستان‌های تابعه استان سمنان شده است افزود: طرح‌های نیمه تمام بسیاری در کشور وجود دارد که این حجم طرح نیمه کاره جای تأسف دارد و موجب اتلاف منابع است به همین خاطر دولت طرح جدیدی را کلنگ نمی‌زند تا همه طرح‌های نیمه کاره را به سرانجام برساند.
وی اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فرهنگی برای دولت اهمیت ویژه‌ای دارد و در این راستا برای تکمیل طرح‌های فرهنگی نقاط مختلف کشور بودجه مصوب اختصاص داده شده است.
وزیر ارشاد ادامه داد: دولت به دنبال تحقق عدالت فرهنگی است و بر همین اساس زیرساخت‌های لازم باید فراهم شود که شاهد شکوفایی استعداد‌های نسل جوان باشیم.
اسماعیلی با اشاره به ظرفیت‌های بالای فرهنگی در استان سمنان، گفت: این استان شخصیت‌های بزرگی را در تاریخ انقلاب اسلامی معرفی کرده است که نشان دهنده ظرفیت بالای استان سمنان است، اما برخی شهرستان‌های تابعه استان بخاطر نزدیکی با پایتخت از امکانات محدودی برخوردارند و دولت قصد دارد امکانات و زیرساخت‌ها را در این شهرستان‌ها تقویت کند.
وی افزود: همچنین باید با برنامه ریزی دقیق از ظرفیت کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد به همراه سایر زیرساخت‌های اصیل و مردمی استفاده شود و در تحقق این هدف متعالی چاره‌ای جز احیای نهضت بازگشت به مسجد وجود ندارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بدون شک شکوفایی استعداد‌های جوان و تعالی حوزه فرهنگ با حضور پرشور جوانان در مساجد شکل می‌گیرد و موجب عدم فراموشی ارزش‌های اصیل و بومی اهالی فرهنگ و هنر می‌شود.
اسماعیلی گفت: به رغم تمامی دغدغه‌های اقتصادی که دولت با آن دست و پنجه نرم می‌کند، اما توسعه فعالیت‌های فرهنگی از اهمیت ویژه‌ای در دولت برخوردار است که در این راستا حدود ۴۵۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب برای تکمیل طرح‌های فرهنگی نقاط مختلف کشور اختصاص داده شده است.
وی با با تاکید بر توجه ویژه رئیس جمهور به مسائل فرهنگی افزود: افزایش بودجه اعتبارات پروژه‌های فرهنگی و حضور رئیس جمهور در کارگروه فرهنگی دولت تنها بخشی از اقدامات و فعالیت‌ها در ارتقای سطح فرهنگی کشور محسوب می‌شود که با توجه به ریل گذاری جدید در حوزه فرهنگ انجام می‌شود.
بازدید از طرح تالار مرکزی شهرستان سمنان، شرکت و سخنرانی در کنگره بزرگداشت آیت الله شاهچراغی، بازدید از نمایشگاه نقاشی و سفال استاد قان بیگی، حضور در همایش دوسالانه کتاب در شهرستان شاهرود و دیدار با فعالان فرهنگی جبهه فرهنگی انقلاب شهرستان دامغان از دیگر برنامه‌های پیش روی وزیر فرهنگ در سفر استانی به استان سمنان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)