• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۰۷۱۷
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
گیلان » اقتصادی
نشست شورای اداری

بررسی مشکلات و کاستی‌های شهرستان آستارا+گزارش

جلسه شورای اداری شهرستان آستارا با حضور استاندار و رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی امروز برگزار شد.

بررسی مشکلات و کاستی‌های شهرستان آستارابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ استاندار در جلسه شورای اداری و شورای برنامه‌ریزی توسعه و عمران شهرستان مرزی آستارا ، توسعه کشور را از مسیر کریدور شمال به جنوب دانست و گفت: بسیاری از طرح‌های عمرانی استان از جمله راه‌آهن تکمیل نشده است.

دکتر اسدالله عباسی با اشاره اینکه در جریان سفر اخیر ریاست جمهوری به استان قرار شد که طرح‌های ناتمام در اولویت قرار گیرد ، گفت: استان گیلان از شاخصه‌های توسعه کشور عقب مانده و دست‌خوش تغییرات سیاسی و جناحی بوده است.

وی با اشاره به اینکه در سنوات گذشته کار‌هایی صورت‌گرفته ، اما نیمه تمام رها شده است گفت: ترانزیت کالا از بندر انزلی به آستارا به سختی انجام می‌شود چرا که در بحث گمرکات و حمل‌ونقل سرمایه‌گذاری صورت نگرفته و بسیاری از تجهیزات نصب‌شده در گمرک به روز و مدرن نیستند.

بررسی مشکلات و کاستی‌های شهرستان آستارااستاندار به تنش آبی شهرستان آستارا اشاره کرد و افزود: در تلاشیم تا مشکل کم آبی این شهرستان با اجرای طرح آبرسانی به ۷۱۱ روستای گیلان رفع شود.

دکتر اسدالله عباسی همچنین به راه اندازی دهکده دانش بنیان در استان اشاره کرد و اعتبار موردنیاز آن را حدود ۷۰ میلیارد تومان دانست و گفت: برای شهرستان آستارا نیز سهیمه‌ای در این اعتبار پیش‌بینی‌شده و در تلاش هستیم تا این شهرستان به جایگاه واقعی خود دست یابد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی که نماینده مردم کرمان و راور هم است میهمان این جلسه بود و در این نشست گفت: طبق بیانات مقام معظم رهبری دشمنان نظام و انقلاب اسلامی به اشتباهات مسئولان چشم دوخته و ما حق اشتباه نداریم. 

محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به اینکه در شرایط جنگ نابرابر با دشمن مواجه شدیم و اگر کشور‌های پیشرفته چنین فشار‌هایی را تحمل می‌کردند قطعا با فروپاشی مواجه می‌شدند، گفت: غربی‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که تحریم‌ها در جمهوری اسلامی ایران بی اثر شده است.

وی با اشاره به دستور کار آبفای شهرستان آستارا گفت: درخصوص آب و فاضلاب این شهرستان مصوبات خوبی در کمیسیون اقتصادیبررسی مشکلات و کاستی‌های شهرستان آستارا مجلس لحاظ شده که به اطلاع مردم خواهد رسید. 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی استقرار دستگاه ایکس‌ری در گمرک تا مهر ماه سال جاری، گازرسانی به روستا‌های بدون گاز طبیعی، طرح‌های هادی روستایی، آسفالت راه‌های روستایی، تکمیل استخر و استادیوم مجموعه ورزشی وحدت را از دیگر مصوبات کمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در راستای توسعه عمران و آبادانی شهرستان آستارا دانست.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هر لایحه‌ای که دولت برای ارتقاء مناطق آزاد به مجلس بیاورد از آن خواهیم کرد، افزود: مناطق آزاد ظرفیت مناسبی برای صادرات کالا هستند و باید از این فرصت نهایت استفاده را کرد.

فرماندار آستارا هم در این نشست با اشاره به جاذبه‌های گردشگری این شهرستان گفت: آستارا جزو یکی از ارزآورترین شهرستان‌های کشور است. 

عنایت رضایی‌پور با اشاره به اینکه درخصوص توسعه و عمران شهرستان آستارا کم‌توجهی شده است، گفت: در صورت توسعه و عمران این شهرستان مرزی و گردشگری می‌توان نیاز‌های چهار استان کشور را برطرف کرد.

نماینده شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: شهرستان آستارا پیشانی نظام و جمهوری اسلامی ست ؛ اما درخصوص عمران و آبادانی آن تلاشی صورت نگرفته است.

غلامرضا مرحبا با اشاره به اینکه امیدواریم حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس باعث عمران و آبادانی شهرستان آستارا شود ، گفت: پیش ازاین جلسه‌ای در مجلس شورای اسلامی تشکیل و مشکلات این شهرستان بیان و در راستای رفع آن پیشنهاداتی ارائه شد.

امام‌جمعه آستارا نیز در این نشست گفت : تا زمانی‌که مدیران جهادی و انقلابی در راس کار قرار نگیرند مشکلات کشور و شهرستان آستارا برطرف نمی‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد باقری ارومی با بیان اینکه با مدیرانی که در انجام وظایف خود کوتاهی کنند برخورد می‌شود، گفت: چه بسا مدیرانی وجود دارند که شخص من با آن‌ها تماس می‌گیریم و برنامه‌های آن اداره را پی‌گیری می‌کنم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)